• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

Yaaa hamilelik çok eğlenceli diyenler var ya, eskiden aa tabi heyecan dolu bir bekleyiş falan derdim hep, şimdi yaw yok kilosu, boyu normal mi bilmem kaçıncı ultrasonu, doğum nasıl noolcak falan derken, kendimi streslenmeyeyim diye telkin edip duruyorum, hani eğlencesi nerdeeeeeeeeee....

Düzeltiyorum alışveriş kısmı eğlenceli sanırım, ben yeni giricem ya o aleme pek tecrübe yok henüz naniknanik

Son düzenleme:
lavinya saol canım yorumların için teşekkür ederiz teyzesi :))

kızlar kötü hikayeleri duymamazlıktan gelin...bakın benim yengem gelinine bir ayet vremiş..sancın başlayınca hep bunu oku doğurana kadar diye..çok kolay bir doğumu olmuş..annemde hastanedeymiş..bir doğurdu çıktı sanki koşacak o kadar dinçti çok rahat olmuş dedi..isterseniz ayeti vereyim.acaip kısa bişey...hemen akılda kalıyor...besmele gibi kısa desem baratmış olmam yani...hemen mealine de baktım.."sana anne karnından çıkış yolunu gösterdik" diyordu..
abese suresi.20 ayet..aklınızda bulunsun..ben dualara çok inanırım

birde böyle bakiyorumda eskiden ultrasyonmu yapiyorlardi kadinlar yada düsünmüyorlardi bile mesela biz birkere atmasin bir kac saat hemen panik yapiyoruz onlar eskiden düsünmezlermis bile acaba attimi atmadimi is yapip dururlarmis annemden bildigim kadariyla annem hep der technick ilerledikce kadinlarda kendini bitirip aman suram buram agriyor aman atmadi aman su aman bu diyipte daha hasta oluyorlar BU ISIN GERCEGI AMA...Önceden demir eksikligi hapi almiyorlardi cogumuzun anneleri belkide, ultrasyon yok, asilar yok, vitamin ilaclari yok ee ama biz hepimizde sapasaglamiz degilmi yani ?
Ama diger yöndende sansliyiz tabiki bebegimizi hergün görüp hergün dört gözle atacagi tekmeleri bekliyoruz ;)
bu zamane cocuklari cok sansli cooooooook

sibelcim haklısın şimdi daha çok hasta olunuyor.daha doğrusu hastalık hastası..ama şuda bir gerçek...şuan annelerimiz teyzelerimiz anneannelerimiz vs dayanıksızlar..hepsinde kemik erimesi var neydeyse..dişler desen en erken yaşlarda yaptırılmış..bunların nedeni doğumda yetersiz beslenmek...çocuk zaten alacağını alıyor allah ona rızkını ta o zaman veriyor..sen kendin için alacaksın vitaminleri kalsiyumları demirleri....şimdiki nesilin kadınlar bence çok daha bakımlılar...bilmiyorum benim görüşüm..eskiler erken çökmüşler

yok cnm ben eskilere bakarak onlar icin konusmadim ztn sadece okadar hic birsey yapmamalarina ragmen ginede biz saglikli cocuklar olarak dünyaya geldik...

ama tabiki dedigin dogru simdiki zamanin kadinlari bakimli 25-30yasinda 20lik kiz gibi görünen COOOOKKKK.. Benim annem mesela kendine en son cocuktan sonra geldi daha önce bakimsizdi ama simdi 42 yasinda ve 35 lik hanimlar gibi ...

maşallah SiBSeR bakımlı kadınları hep takdir ederim ...
benim annemde oyle yanyana gelincearkadaş gibi duruyoruz karı 4 doğum yapmış ama 20 lıklere taş çıkarır..maşallah.annişime onu daya iii anlıyorum ve çok seviyorum annem benim anneeeeeeeeeeeeeee........

sibel benim anamda öyle 45 yaşında ve herkes 36 mısın diyor..ablam gibi duruyor yanımda..ama anneminki kendine dikkat etmesinden kaynaklanıyor..yıllardır hangi sebze neye iyi gelir,yüzüme ne sürersem iyi olur der maskeler yapar..zararlı şeyler yemez.onunda etkisi vardır..hee bide karnında 1 tane bilem çatlak yok..bende de olmadı bakalım inşallah da olmaz...
ama annem şuan bana bakınca diyorki sen daha dikkatlisin..en azından dengeli beslenmeye erken başladın ilerki yaşlarda çok faydasını görürsün diyor..inşallah öle olur..kocaman kızımla yanımda gezerken ablanmı diye sorsunlar onada :))))

cnm ben kendimi bildim bileli kenidme hic dikkat etmem yani makyajim olsun giyinmem olsun süsüm olsun dikkat ederim cook hemde ama beslenmeye gelince cok dikkatsizim ya yemem gerekenleri degil canimin cektigini yerim oda cogunlukla fast food yada gereksiz cikolata vs olur...ben 22 yasindayim bende yasimi göstermiyorum ama sagliksiz besleniyorum bunun acisinida simdi vitamin eksikligi-demir eksikliginden cekiyorum...

offff bittim ben bunaaa cok guzell hihoyyyt
gule gule giysin benim tatli kizim

ben bunun kahvesini gormustum burada mothercarede. esim aldirmamisti bir ay icin bunumu alicaksin diye
bi dahaki kis icin alicam bende ocakta sezon indirimleri baslasinda :jeyyar:

canım al tabi ama önümüzdeki kış için olanını al ben kışlıkları öyle yapıyorum :CüvCüv:

Arkadaşlar aldıklarınızı iyigünlerde giydirin kuzularınıza.
Bende bugün baya bişeyler aldım oğluma ama yarında giysilerini tamamlayım. Hepsinin fotoğrafını çeker koyarım.

120d4e.jpg

bunu ben aldım zıbını :)

im.com/uploads/6eab7a.jpg[/IMG]

kızlar bu file içindeki banyo kuvetinide aynı o renk pembe aldım kızıma

oyyy onun elbisesini çorplarını yirim beeeeennn...
biz daha tulum takım dışı bişey almadık..ama yavaş yavaş kot pantolon elbise falan alırım bende..eşimde diyor zamanı gelince alırız..hele 3 aylık olsun gider ne beğenirsek alırız diyor...bakalımm

kızlar dah çok şey aldım ama hepsini katlayıp yerine yerleştirdik :) ekleyemedim şimdilik bu kadar

Back