Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

sırnaşık şey

ben kocayı dinleyeyim de, giydiremezsem eger ısınırsa hava;
ben demistim bosuna aldik diye dirlamasin basimda

şakkıdı

çerez çok güzeller bayıldım güle güle giyinsin jnm.
Ya ben kıskanmaya başladım ama

kıyafetler çok güzel güle güle giysin bebişler.yalnız benim aklım su meselesine takıldı.hadi dolmuşta yada yolun ortasında yürürken olursa napcaz ayyyyyy :1shok:

biraz ıslanıcaz sırnaşık şeysırnaşık şey
ehh bir iki hafta kala da k.cımızı kırıp evde oturuverelim sırnaşık şey
saka saka insallah zamaninda gelir hepsi.

kıyafetler çok güzel güle güle giysin bebişler.yalnız benim aklım su meselesine takıldı.hadi dolmuşta yada yolun ortasında yürürken olursa napcaz ayyyyyy :1shok:

ŞEKERİM BİLMİYORUM :CüvCüv: AMA O KONUDA ÇOK TIRSIYORUM Afisfisfis yapılacak bişi yok
dırek hast.

slm kızlar bebiişlerim kıyafetleri süpermiş bizimde yatağımız geldi profilimde albümde eklledim bakmak isterseniz resimdekindende güzelmiş netten aldıkta beşiği biz birde hastane çıkışı aldım onunda resimlerini koyacağım
birde hediye gelenler ben buy ayıda bitiriip alrım diodum ama sizleri gördükçe gaza geldim birde peluş battaniye önermediler boyalı ve tüylü rahatsız edio çocuğu diye ondan vazgeçtim kalın penye fermuarlı çocuğu kundak yapabileceğimiz bi battaniye var onu alıcam birde pijama ve havlusu o kadar badilerimiz tulumlarımız çok burda arkadaşımın bebeği 4 aylık ondan geldi hepsi yeni zaten çabuk büyüyolkar o bebiş bile birer ikişer kere giymiştir birde doğunca gelenler olur die ben artık beze yatırım yapmaya başlıcam hepinizi çokkk öptüm

bayıldım aldığınız herşeye. güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar yeğenlerimiz.... bayıldım valla...

kızlar albüme koydum resimleri profilimden bakabilirsiniz..yelek ve hırkalar kaldı eklemediğim..onlarda en kısa zamanda eklenecek..ekleyince onlarıda söylerim...

benim suyum kendinden gelmemisti, doktor patlatmisti, ama bayagi cok geliyor saril saril cisini yapmaktan beter oyle ped felan tutmaz yani

arkadaşalar bebişlerinizin cicileri çok allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize.
ebeişerinize ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

canim eger emzireceksen niye su icsinki ozaman gerekmiyor yani su icmesi gerekmiyor

jnm çok lazım oluyo muş bilmiyorum benim ilk bebişim ben çantaya 3 tane koydum.yavruma ne olur ne olmaz.
benim arkadaşım doğum yapmıştı çok lazım olmuştu ona.. ordan biliyorum ... ya kızlar en fazla 2 gece kalcaz tatile çıkmıyoruz :):CüvCüv:

haha insallah iki gece kaliriz laviniacim ...
Benim annem en son kardesimde dört gece kaldi ..
Ayni gün dogum yapan kuzinem 32-34 saat sancidan sonra AMAN YARABBIM NASIL SANCILAR CEKTI ANLATILAMAZ o bir hafta boyunca hastanede kaldi zavalli kadini kestiler bictiler off ya Rabbim tabiki dogum sancilarini yasatsin bize her bebek icin bir anlik tabiki unutulmaz ama daha fazla rahatsizlik yasatmasin RABBIM..

:e
amin jnm inş hapimizin doğumu rahat ve kolay olur :Saruboceq: ama ben anlatılan kötü hikayeleri zor doğumları pek kulak ardı etmiyorum o durum da ne yapılmalı ne gibi onlemler alınmalı onu öğrenmeye çalışyorum. Sizde pek dinlemeyin bana eltim anlatıyodu sinirden ağlıyodum bana da mı öyle olacak diye sonra onu o kanuda bir daha konuşturmadım rahat sakin olallım herkezin bunyesi farklıdır bizler güçlü kadınlarız. üstesinden geliriz cadıların inş

sibser aldıkları süpeçerez seninkileri göremedim malesef ben dah hiiiç bişey alamadım bebğğme malesef allahı m güle güle giysinler

ins. cnm ztn söyledim ama dedigim gibi annemin yasi 39du diye biraz fazla beklettiler hastanede ama dogumu cok kolaydi annemn bütün dogumlari cook kolaymis INSALLAH dogum konusunda anneme cekmisimdir nasil cekicemse hahaha..

Ben hic sormuyorum ztn dogumun nasildi diye cünkü biliyorum oturup kendime kafami yorucam günlerce ama birlikte yasadigim bir kac dogum var onlarda bazi bazi cok rahat ve zor olmuslardir...

kızlar ben iflas bayrağı çekcem yakında ya al al ihtiyaçları bitmiyo bu veledin... deli olcam çok kıskandım yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…