• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dorukta kakasız 70 saatti devirdi yaa offf

insallah yukselmez atesi anılın buketcigim
İnşallah canım..

off kızlar sonunda bız atlattık kaka problemını.. darısı sızın basınıza. bayadır gunde 1-2 kez yapıyor.. hemde ek gıdalara gectıgımızden berı katı yapıyor..
Buketcıgım ılk 48 saatı atlattıkdan sonra korkma atesden.
Evet canım bi atlatsak.

tünaydın buketciğim ve ilkaycığım
Tünaydın canım.

Oğlanın ateşi çıkar gibi olduydu tekrar calpol verdim,iyi şimdi....İnşallah gece çıkmaz. Bıdıbıdıbıdı konuşup duruyo,ıkınmayla karışık... Salı gününden beri kaka yapmadı.
geçmiş olsun canımbenim
benim kızda kaka yapmıyordu bu demir damlasına basladıktan sponra günde üç kez yapömaya basladı çok değil demi kızlar ama altını hiççç ıslatmıyor günde en fazla 6 kez yapıyor çişni anlamadım gittii
fusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus
ne güzel darısı basımaa ya tmm emziriyoruzda insan aynaya bakınca sinirleri bo<zuluyor 74 kiloyum 67 il hamile kalmıştım 68 -69 olsam yeter ama nasıl bilmiyorum platese başlıycam cd var evde bide ekmeği kesmeyi düşünüyorum sütüme zararı olurmuki
aynı bende öyleydim.psikoloji yerlerdeydi..
aa siz bunu görmediniz dimi..2 hafta önce samsunlular olarak buluştuk biz siz diğer tarafta görmemiştiniz.şimdi size fotoları kopyalıyorum..
grazly,gulcenilkksemsed55in ablası,kendisi,sagomist,beloş,sagomistin arkadaşı tuğba,monsreeeooo,sarıbocuq,ekrulum mor ametist ve gülnur[/B]

miss alyaderin ve ben saruboceq
5648.jpg

kadının çilesi diye başlık at dediler ama çile değil zevk hıhıııhhhh
5679.jpg

çok datlı çıkmışın resimde

124.jpg

vayy buda çok hoş vallaa

evet rebecacım annemin tedirginliği geçiyodu sanırım.şimdi kendim yıkıyorum oyunlar bile oynuyoruz suda...geçiyor inşallah..

süheylacım ben kaçırdım galiba bişeyi..neden bu kadar taktın ki..inci gayet sağlıklı değilmi önemli olanda bu zaten..kilosuda gayet ii bence..iyi toparladı...benimkide 3100 doğdu ama güzel toparlandı..gerçi bazı insanlar bu çok küçük,küçük mü doğdu gibi sözlerle sinirimi bozsada aldırmıyorum..gelişimi üst çizgide gidiyor Allaha şükür..insanlar bişey diyorsada hiiç takma..sanki bütün bebekler tosun olmak zorunda..

off kızlar sonunda bız atlattık kaka problemını.. darısı sızın basınıza. bayadır gunde 1-2 kez yapıyor.. hemde ek gıdalara gectıgımızden berı katı yapıyor..
Buketcıgım ılk 48 saatı atlattıkdan sonra korkma atesden.

canım ek gıdaya nasıl geçtiniz..ne yediriyorsun ve ne kadar..5-5.5 ayda bende başlayacağımda sizden öğreneyim bari

gedim çok işim var gidiyorum ilkaycıım haklısın ya-pa nın çok güzel ürünleri var ama 2 yaş sonrası için özellikle ürünler.annem bana almıştı birsürü kitap ya-pa dan hatta ebeveynler için kitapları vardı annemin başucunda dururdu aferin len anne brawa sana :hooray:a.s.

selam mıllet kızlar ben the secret kıtabı arıyorum ıkıncı el haberınız olsun satan varsa talıbım hemde 2 adet alcam :)) sevgıler bebıŞlerı ve sız ÖptÜm

gedim çok işim var gidiyorum ilkaycıım haklısın ya-pa nın çok güzel ürünleri var ama 2 yaş sonrası için özellikle ürünler.annem bana almıştı birsürü kitap ya-pa dan hatta ebeveynler için kitapları vardı annemin başucunda dururdu aferin len anne brawa sana :hooray:a.s.

yok aslıcım 6. aydan itibaren de var.

TUnaydin kızlarcim

kayseri doğumlu bir mart annesiyim ama kayserinin k sini bilmem..bi kere üniversitede gezi vardı..kayseriyede uğradık gezdik..güzeldi..o kadar bilgim var
gayseriye beklerim mart anneleriiii

selam mİllet kızlar ben the secret kİtabİ arıyorum İkİncİ el haberİnİz olsun satan varsa talİbİm hemde 2 adet alcam :)) sevgİler bebİŞlerİ ve sİz ÖptÜm
ben sevmedim o kitabı ne kadarda pozitif düşünen bir insan olsamda okurken bay gelmişdi ama işede yaramıyo diyemiycem

ya hayırda o kadar aradık dr dr gezdik iyi biri olsun diye.doç diye bu kadına gittik salak bebeğin küçük olduğunu anlayamamış.3200 52 cm dedi.bebek 2900 46 cm doğdu.hadi sezeryan deseydim 2 hafta daha erkene al bebeği 35 haftalıkken alacaktı demekki yaşama riski bile olurdu.Allahtan szeryan istememişim.o zaman var ya yakardım o hastaneyi de dr ları da kötükedihüso

canim sukur etmek gerekiyor saglikli sonucta bizde neler neler cektik bana ilkin risli hamilelik 6 ayda dogum dendi agla agla stres yap ddusun iste ama sukur 8 aylik oldu dogdugunda 2800gr di simdi ise gayet iyi bunaltma kendini bana sen de tehlikedesin demisti plasantan gelismiyor patlama durumu var bebekte sende zehirlenirsin demisti zavalli esim geceleri uyumuyor beni bekliyordu dk oyle isti cunku uykudada gidersin diye ben sevmiyorum buranin dk haksizmiyim o piskolojyle saf kafam gitmedim baska dk ama gerci trkiyeye gelmistim 4 aylikken ordada aynisi denmisti
ama sukur oglum annesine simsiki sarildi buna sukur edelim canimŞeniz

evet şükür canım.işte riskli olsaydı bi nebze insan hazırlar kendinide sağlıklı bebeği durup dururken erken doğurttu aptal ya.neyse.şükür şükğr sonuçta 15 gün önemli değil dimi.

evet şükür canım.işte riskli olsaydı bi nebze insan hazırlar kendinide sağlıklı bebeği durup dururken erken doğurttu aptal ya.neyse.şükür şükğr sonuçta 15 gün önemli değil dimi.

süheylacığım ben 19 gün erken doğurdum batuyu allaha şükür gayet sağlıklı sıpam koca eşşek olduuuu

Herkese merhaba kızlar anca girebildim yine. Süheyla'cım o kadar dert etme uzun bir zaman geçti üstünden evet insan hırslarını kolay kolay atamıyor üzerinden. Benim bebeğimde de gelişme geriliği vardı doktorum sayesinde riskli olsa bile zar zor 37. haftayı doldurabildik. Herkes burada gelişimini normal bir şekilde tamamlarken ben 2 günde bir doktorumla birlikte korka korka dooplerle nst ye giriyordum. Sonra da neden benim başıma geldi diye ağlaya ağlaya eve dönüyordum. Düşünsenize 2 günde bir ağlayan bir tip. Eşimin beni mutlu etmek için bir şebeklik yapmadığı kalıyordu. Bebeğim doğduğunda 2.240 gr dı bacakları sadece iki parmak kalınlığındaydı. Birde üstüne sarılık geçirdi ve bir gün boyunca hastanede yattı. Tabi ben yine zırıl zırıl. Hiç güzel bir hamilelik geçiremedim hep ağlamaklı geçti ama Allah'a şükür bu kadarla atlattık. Şimdi sağlıklıyız bence buna dua edelim.

Back
X