Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım..dorukta kakasız 70 saatti devirdi yaa offf
insallah yukselmez atesi anılın buketcigim
Evet canım bi atlatsak.off kızlar sonunda bız atlattık kaka problemını.. darısı sızın basınıza. bayadır gunde 1-2 kez yapıyor.. hemde ek gıdalara gectıgımızden berı katı yapıyor..
Buketcıgım ılk 48 saatı atlattıkdan sonra korkma atesden.
Tünaydın canım.tünaydın buketciğim ve ilkaycığım
selam kızlarr umarım iisinizdirrBEN Bİ KIZI YIKAYIP GELORUM
geçmiş olsun canımbenimOğlanın ateşi çıkar gibi olduydu tekrar calpol verdim,iyi şimdi....İnşallah gece çıkmaz. Bıdıbıdıbıdı konuşup duruyo,ıkınmayla karışık... Salı gününden beri kaka yapmadı.
ne güzel darısı basımaa ya tmm emziriyoruzda insan aynaya bakınca sinirleri bo<zuluyor 74 kiloyum 67 il hamile kalmıştım 68 -69 olsam yeter ama nasıl bilmiyorum platese başlıycam cd var evde bide ekmeği kesmeyi düşünüyorum sütüme zararı olurmukifusun melek ve sibelim saçlar çok güzel.çok beğendim..hele bende şöööle bir fönlü fotomu koymazmıyım buraya..
buketim inşallah ateşi çıkmamıştır oğluşum..haberlerini bekliyoruz..
alyada genelde 150 cc içiyor ama iştahsızlık var bu ara.melek iştahsızlıktan içiyor olabilir..
tuğba samsuna geldiğinde mutlaka görüşelim bir toplaşalım bizde annesinin kuzusu vardı hatırlarmısınız kızlar.onuda bir arayayım ben olmazsa gerçi işe başlamıştır diye düşünüyorum ama...
sabah kalktık alyayı yıkadık yedirdim uyuyor şimdi.
ben çorabı filan hep attım ya kaldiki bizim ev serindir ama ev bile pişti artık..
bu arada 2 haftada verdiğim kilo bugün itibariyle 7 kilo canlarım..zemuszemus
aynı bende öyleydim.psikoloji yerlerdeydi..
aa siz bunu görmediniz dimi..2 hafta önce samsunlular olarak buluştuk biz siz diğer tarafta görmemiştiniz.şimdi size fotoları kopyalıyorum..
grazly,gulcenilkksemsed55in ablası,kendisi,sagomist,beloş,sagomistin arkadaşı tuğba,monsreeeooo,sarıbocuq,ekrulum mor ametist ve gülnur[/B]
miss alyaderin ve ben saruboceq
![]()
kadının çilesi diye başlık at dediler ama çile değil zevk hıhıııhhhh
![]()
çok datlı çıkmışın resimde
![]()
hemde ankaralı bir mart annesi,ne güzeeelll :teytey::teytey::teytey:bene mart annesiyim ne mutlu hepimize...
off kızlar sonunda bız atlattık kaka problemını.. darısı sızın basınıza. bayadır gunde 1-2 kez yapıyor.. hemde ek gıdalara gectıgımızden berı katı yapıyor..
Buketcıgım ılk 48 saatı atlattıkdan sonra korkma atesden.
gayserili mart annesi yokmu fundayla ben hariç beeee
gedim çok işim var gidiyorum ilkaycıım haklısın ya-pa nın çok güzel ürünleri var ama 2 yaş sonrası için özellikle ürünler.annem bana almıştı birsürü kitap ya-pa dan hatta ebeveynler için kitapları vardı annemin başucunda dururdu aferin len anne brawa sana :hooray:a.s.
gayseriye beklerim mart anneleriiiikayseri doğumlu bir mart annesiyim ama kayserinin k sini bilmem..bi kere üniversitede gezi vardı..kayseriyede uğradık gezdik..güzeldi..o kadar bilgim var
ben sevmedim o kitabı ne kadarda pozitif düşünen bir insan olsamda okurken bay gelmişdi ama işede yaramıyo diyemiycemselam mİllet kızlar ben the secret kİtabİ arıyorum İkİncİ el haberİnİz olsun satan varsa talİbİm hemde 2 adet alcam :)) sevgİler bebİŞlerİ ve sİz ÖptÜm
ya hayırda o kadar aradık dr dr gezdik iyi biri olsun diye.doç diye bu kadına gittik salak bebeğin küçük olduğunu anlayamamış.3200 52 cm dedi.bebek 2900 46 cm doğdu.hadi sezeryan deseydim 2 hafta daha erkene al bebeği 35 haftalıkken alacaktı demekki yaşama riski bile olurdu.Allahtan szeryan istememişim.o zaman var ya yakardım o hastaneyi de dr ları da kötükedihüso
evet şükür canım.işte riskli olsaydı bi nebze insan hazırlar kendinide sağlıklı bebeği durup dururken erken doğurttu aptal ya.neyse.şükür şükğr sonuçta 15 gün önemli değil dimi.