tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza. Folik asite biranönce başlasan iyi olur. Tabi dr. tavsiyesiyle.Sağlık güvencen varsa dr.a yazdırdığında hamilelikte her ilaç bedavaymış.
merhaba buketcim bende seni tebrik ederim. doktorun sana folik asit verdimi yani başladınmı canım?
mrb.bende günde iki folikasit alıyorum.ilk gebeliğimde 7 haftalıkken hem bebeği hemde keseyi görebilmiştik o yüzden bende 7. haftayı bekliyorum dr.gitmek için ama beklemekte zor geliyo açıkçası.
içtiğim an inanılmaz acıkıyorum tok içmeye çalışıyorum ama yinede acıkıyorum.
gece yatmadan icsek nasil olur acaba :uhm:
hani uykuda acikcak degiliz ya kafamçokkarıştı
evet deneyelim öyleyse ama son aylara doğru uykuda bile acıksak uyanırız şimdilik kurtarırız.
kızlar benim 4+4 daha.
sanırım yarın doktora gidicem ben.riskli gebelik olduğum için.
evet canım.son adet tarihim 30 mayıs.nasil hesapladin 4+4ü ki??
internetdeki hesaplayicilarlami?
kızlar benim 4+4 daha.
sanırım yarın doktora gidicem ben.riskli gebelik olduğum için.
slm arkadaşlar, ben bugün doktora gitti bebeğim 4+6 haftalık ultrasonda gözüktü. doktor folik asit yazdı. 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim. şimdilik bu kadar...
gozun aydin cnm , vaginal ultrasyonlami baktilar bebisine ? karindan daha gorulmuyordur heralde demi
aa ne guzel cabuk gormussun bende haftaya gidicem gormeye , benim oglum var 8 yasinda oda gormek istiyor vaginal ultrasyonla bakiyolarsa goturmuycektim obur turlu goturmek istiyorum ondan sordum haftaya benimki 7 haftalik oluyor o zaman karindan gorulur benimkide inslh
görünür canım merak etme. benimde 6 yaşında bir oğlum var o da çok heyecanlandı hani kardeşimin resmi nerde diye. ultrason kağıdını görünce şaşırdı bu mu resmi diye soruyor. hayırlısı olsun canım allah evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?