- 29 Şubat 2008
- 1.131
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dua edin bana da.biraz sonra tahlil sonucunu alacağım bakalım eğer pozitif çıkarsa ben de mart annesi olacağımmmm....
kızlar dua edin bana da.biraz sonra tahlil sonucunu alacağım bakalım eğer pozitif çıkarsa ben de mart annesi olacağımmmm....
aynen kizlar ya az once karnimi yokluyorum yokmu aceba diye boyle belirtisi olmayincada insanin inanamiyor yaa
Günaydın arkadaşlar.......bende gayet iyiyim bazen diyorum acaba hamile değilmiyiim...bi belirtim yok biraz halsizlik ve uyku hali dışında....aman olmasında zor valla belirtileri ağır yaşamakta...
Evet canım yaa. nasıl sabredicez biz Marta kadar bilmem. Ne kadar şüpheciyiz yaw.
Evet canım yaa. nasıl sabredicez biz Marta kadar bilmem. Ne kadar şüpheciyiz yaw.
doktora gidip mercimeklerimizi görsek bu his giderde..
bununda heycani bi baska ama :asigim:
Evet heyecan full.
Ben pazartesi gördüm minik keseciğimi. Valla 100 kağıtı verince arayıp buldu dr. Pazartesi tekrar gidicem. Gelişimine bakacakmışız.
Hastanede ilgilenmiyolar. Herşey parayla yaa.:mymeka:
benimde annem babam kardeslerim, kayinvalidem ve kayinbabam, candostum ve kk haricinde kimse bilmiyor..hamileliğinizi çevrenizdekilere rahatlıkla söyleyebiliyormusunuz....ben hep çekiniyorum biraz daha zaman geçsin sonra söylerim diyorum daha yeni yaa.....aileler biliyor birde çok yakın bir iki arkadaşım vede sizler ...onun dışında dilim varmıyor söylemeye..hele bir doktorada gidip geleyim....
kızlarrrrrrrrrr beni de alın aranızaaa mart annesi olacağım inşalllahhhhh