icine doguyor demekki:) ben gittim ama bakmadi daha erken dedi temmuz 7-8 gibi gel vajinal ultrasyonla bakalim bebege dedi internetteki hesaplayicilar 23 subat diyor banada ama doktor daha dogrusunu hesaplar sanirim birde ben 6 haftalik hamisim diye biliyorum suan ama ultrasyonda kac haftalik oldugu daha netlesiyor belkide daha kucuk yada buyuk bebislerimiz, bebisimizi bir gorseydik icimiz rahatlasaydi ya ben hala hamis olduguma inanamiyorum anca gorunce inanicam heralde:)
kızlar kasık sancınız filan varmı?
şimdi benim bir kaybım olduğu için korkuyorum da açıkçası ondn soruyorum
benim ara ara sol tarafim batiyor cikiyor.. yokluyor yani arada bi tatlicadiarzukızlar kasık sancınız filan varmı?
şimdi benim bir kaybım olduğu için korkuyorum da açıkçası ondn soruyorum
senin 6 haftalık görünüyor.son adet tarihin nedirki
canim 28 nisanmi ? 8 haftalik olmus o zaman bayagi olmus yani bebekte gorulur kalbide atiyordur seninkinin[/QUOTE
ayyy pardon canım ya 28 mayıs yanlış yazmışım kusura bakma. sence ne zman gitmeliyim doktora birde folik asit alımına.ilgin için teşekkürler....
canim 28 nisanmi ? 8 haftalik olmus o zaman bayagi olmus yani bebekte gorulur kalbide atiyordur seninkinin[/QUOTE
ayyy pardon canım ya 28 mayıs yanlış yazmışım kusura bakma. sence ne zman gitmeliyim doktora birde folik asit alımına.ilgin için teşekkürler....[/QU
dogru o zaman canim daha kucuk gorulmez, 2-3 hafta sonra gorulur yani 7 haftalikken goruluyor, folik asidide kontrole gittiginde verir sanirim bende daha kullanmaya baslamadim
bende mart annesiyim kızlarrrr
ayyy pardon canım ya 28 mayıs yanlış yazmışım kusura bakma. sence ne zman gitmeliyim doktora birde folik asit alımına.ilgin için teşekkürler....
tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza. Folik asite biranönce başlasan iyi olur. Tabi dr. tavsiyesiyle.Sağlık güvencen varsa dr.a yazdırdığında hamilelikte her ilaç bedavaymış.
ayyy pardon canım ya 28 mayıs yanlış yazmışım kusura bakma. sence ne zman gitmeliyim doktora birde folik asit alımına.ilgin için teşekkürler....[/QU
dogru o zaman canim daha kucuk gorulmez, 2-3 hafta sonra gorulur yani 7 haftalikken goruluyor, folik asidide kontrole gittiginde verir sanirim bende daha kullanmaya baslamadim
nazancım ilgin için teşekkürler. doğru söylüyorsun birkaç hafta daha beklemeliyim. işte folik asit benim aklımı karııştırıyor ne yapsam acaba neyse canım sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?