2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Huriye, Efe de yumurta yemez hatta biliyorsunuz süt bile içmiyor , yumurtayı ben haftada bir yoğurt çorbası yapıyorum 1 kase kadar ona 1 yumurta kırıyorum ve içiyor , sen de öyle yap ... Bİrde 1 çay bardağı süte 1 yumurta kırıp krep yapabilirsin , yedirmeye çalış ekmek niyetine belki kanar :))

Evet naparsak yapalım bizimkiler gönüllerince yemiyecekler ama biz yılmayalım onları kandıralım :)))

biz hastanede yaptırdık ücretliydi

Son düzenleme:

nesquikli denedinmi ben biberona nesquikle karıştırıp koyuyorum bilgisayardanda caillou açıyorum onu izleyerek içiyor..

muhterem haklısın ne yapsak zorla yiyecek bizimkiler:))
gül hastalık sonrası olmayan iştahı iyice gitti ondan sanırım normalde severek içerdi sütü biz süre sonra tekrar ister sanırım...
dün aydına geldik azönce 9 tane çocuk nasıl oynuyolar buğrahanda onlara çok karışmasada oynadı stres attı çok mutlu oldu ayrıldığı içinde ağladı sevindim bende çocuklarla oynuyor

Yarına pardon bu akşam misafirim var üstelik adanadan kayınvalidem geliyor sabah 8 de burdalar :)) evi temizledim , yorgunluktan tükendim ( ama iyi de oldu buzdolabım çookkk kirliymiş arınmış oldu :)

Herneyse size sorum akşama ne yapsam çaya gelecekler ve evime ilk defa geliyorlar .Biz gittiğimizde kadın benim klasik menüyü yapmıştı zaten . Börek , pasta , kurabiye :)) ben napsam ???

Mardinden 500 gr . kadayıf almıştım onu yapayım diyorum ama daha önce yaptıklarım çok da hoşuma gitmemişti ...

Bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim şöyle garantili bir tarif :)))

Selam kızlaaaaar sizleri çok özledim. Manisaya gittik geldik.
Ne face e ne de buraya bakamaz oldum. Günler uzuyor ama bana yetmiyor. çokmu üşengeç oldum ne ???
Valla rüyalarıma giriyorsunuz. Oturmaya gelip gidiyoruz birbirimize keşke gerçek olsa dimi (
biz iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok. Oğlumun sağ üst azı dişi patlamış. yarmaya çalışırken kanamış da öyle farkettim. geceleri ağlıyordu uykusunda meğer ondanmış (
Az öncede Ali babanın çiftliğini söyledi bana hemde baya ezberlemiş çok şaşırdım. Umursamaz gibi göründüğü şeyleri bile kapıyor çok dikkatli olmak lazım. geçen gün çok kızdırdı beni "defol" dedim. maalesef bana geri döndü :)) unutturmaya çalışıyorum. şimdi "defol diyo sonra da gözüme bakıp anneye defol olmaaaz" diyor oyun yaptı resmen. bir kere söylediğim şeyi bile kapıyor resmen maaşallah.
Umarım sizlerde iyisinizdir. saat 1 olmuş ben yatayım artık. öpüyorum hepinizi. yine uğramaya çalışıcam.

günaydın kızlar
Ada çok şükür iyi hafiften nadir öksürüğümüz var bi tek çok şükür ateşimizde iyi ondan bize geçti eşimle ben hafta sonu çok kötüydük bide cama günü tüm bunlar yetmiyormuş gb bide mazot zehirlenmesi yaşadım acilde buldum kendimi oksijen takıldı iğne yaptılar bide serum taktılar mazot nerden çıktı derseniz biz işyerinde mazotta satıyoruz ve oturduğum yerin camı ile tank karşılıklı dolum yapılırken hortum yerinden çıktı ve camda açıktı olduğu gb içeri girdi üstüm cantam yerler olduğu gb mazot oldu ister istemez onu solumak zorunda kaldım oda bana yetmiş

valla kızlar bende süt içsin diye takla atanlardanım muhallebi yapıyordum bazen büskivi bazwn sütü kaşıkla içiriyordum düşünün şimdi ya mısır patlatıyorum yada 2-3 tane kraker yada abur cubur veriyorum 1 biberonda süt tabi bende yanında ara ara ağzına bibrronu dayıyorum yoksa alıp yine içmiyo sıpa yumurtadan bıkmaya başladı batuhan ama yinede hergün pişiyo ne kadar yese kar diyorum
buketciğim batı ne söylesek söylüyo hatta tvde bak şöyle dedi böyle dedi diyo artık daha çok şey öğreniyorlar

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu eşin

buketim bizde seni çooooooook özledik hoşgeldin canım yazı sabırsızlıkla bekliyorum valla umarım oralara gelirizde gene senininle görüşebiliriz Anılımıda çok özledim artık kocaman oldular beraber daha rahat oynarlar sanırım

valla esmacım seninde dediğin gb ne söylesek anında söylüyorlar hatta söylemediklerimizi bile söylüyorlar geçen gün sıpam bana su getir dedim sana çabuk ol dedi

slm güzel annişler güzel bi hafta diliyorum...
damlacım çok geçmiş olsun büyük tehlike zehirlenmek Allah korumuş...
buketcim hoşgeldin canım..

damlacığım çok gecmiş olsun canım allah korumuş seni
bizim bu ufaklıklar çok fena geçen gün eve gittim batuha bana anne babaannem beni aşağı götürmüyo diyo sonrada durmuş götürmesse götürmesin diye aşağıdan yukarı çıkmıyormuş çook ağlıyor babanneside bidaha seni aşağı götürmem diyormus gerçi onada götürmessen götürme diyormus hiç eyvallahı yok bu sıpanın
ama şikayetler başladı dikkat etmek lazıımm

damlacığım başına gelmeyen kalmadı allah beterinden saklasın..bi kurban kesin olmazsa.allah daha kötüsünden saklasın inşallah..

ne kadar ücret ödediniz cnm
valla hatırlamıyorumki ..
ister canım vitamin ver istersen hastalık çıkışı iyi oluyor toparlanıveriyor çocuk..
canııımm bizede gelsene 15gündür konyada değildim geldim dolabı bi açttım çok kötü kokuyor.valizler kapının önünde sıra sıra bekliyor..allah kolaylık versin bana :)
kayınvaliden ilk defamı geliyor şaka yapıyorsun :) gerçi dün gece yazmışseın şimdi tarif versek geç olur aman bende kendimi bi becerikli sandımki tarifsiz yapabildiğim bi tek kek var :))

seninki yine dofol diyor benim sevgili eşim kıza papağan almış onunda ağzı bir bozukki reyyan bugün sabah aganigi naganigi diye uyandı.ya ağzı çok pis çocuk aynen öğrenecek annemde bıraktım çocuğun terbiyesi bozulmadan evden uzaklaşsa iyi olacak.reyyanda ali babanın çiftliğini söylüyor ama onunkinde kediler mö diyor :)

ya benimkide yemiyor yumurta önce kandırarak yediriyordum şimdi yumurta yemek istemiyorum diyor sıpa..

aöptüm hepinizi şu yavrucağı doyurayım evin işini yapayım koca işşten gelince evi güzel bulsun..bide ben eve gelince güzel bulsam ne güzel olacak :))

hoşbulduk kızlar.
Damlacım gerçektende nedir senin bu başına gelenle. bu kadarına da pes dedirtiyor doğrusu. Her seferinde inşallah bu son olur diyoum ama bitmiyo daha yeni enteresanlıklar oluyor. hakikaten kurşun falanmı döktürsen,kurbanmı kessen ne yapsan acaba aklıma da bişey gelmiyo yani.
geçmiş olsun bu arada canım. Anılda bugün hapşurmaya başladı birde burnu akıyo. dün üşüttü galiba. tulumuyla değilde pijamasıyla yatırmıştım gece çok açılmış,şifayı kapmış kuzum.
Bende dört gözle bekliyorum yazı canım. İnşallah bu sefer daha çok görüşebiliriz. Arayamıyorumda kontür züğürtüyüm bir süredir Çok öpüyorum Adacığımıda senide.

aaaaaaaaaaa "beğen" butonu gelmiş ben yeni farkediyorum eskiden bunun yerine "teşekkür" butonu vardı dimi.

günaydın fıstıklar nasılsınız umarım herşey yolundadır
biz iyyiz dün bir arkadaşımla konuştum okul öncesi öğretmenliği okuyor bizim evin yakınlarında bi kreşde arkadaşı çalışıyormuş onunla konuşacak haftada 3 gün batuyu göndereceğiz inşallah bakalım hayırlısıyla yavruma iyi gelecek inşallah

slm güzel annişler güzel bi hafta diliyorum...
damlacım çok geçmiş olsun büyük tehlike zehirlenmek Allah korumuş...
buketcim hoşgeldin canım..

damlacığım başına gelmeyen kalmadı allah beterinden saklasın..bi kurban kesin olmazsa.allah daha kötüsünden saklasın inşallah..

kızlar çok sağolun dediğiniz gb umarım artık başka bişey çıkmaz doktorlardan hastanelerden sıkıldım artık valla ama yinede allahım beterlerinden korusun hepimizi

aaaaaaaaaaa "beğen" butonu gelmiş ben yeni farkediyorum eskiden bunun yerine "teşekkür" butonu vardı dimi.

valla demesen hiç farkında bile değilim yazını okuyunca bakınıyorum neredeymiş acaba diye gördüm sonunda

günaydın esmacım batuşuma nede iyi olur valla babaannesinden farklı bi yerde olmasıda iyi olur arkadaşlarıyla oynar ayyy ne güzel canım yaa sıpalar büyüdüde okul araştırıyoruz

gunaydın herkese. Eşim operasyonu atlattı cok sukur hala agrısı var tabi o da zamanla gecicek insallah. Kaynanamlar dun gitti cok sukur. Cok zor birkac gun gecirdim hele cuma eşimin operasyon gecirdigi gun resmen mahvoldum. Esim ameliyathaneye giderken kızım arkasından agladı. Her gordugu sedyeye baba diye seslendi. Evde kızımın ayagını babasına koklatıyoruz babası bayılıyo sonra kızım babasının kulagına aslan gibi kukruyo babası uyanıyo. Bu bizim en eglenceli oyunumuz. Esim hastanede narkozun etkisinde uyurken kızım babaa diye sesleniyo uyanmadıgını gorunce gidip kulagına aslan oluyodu kahroldum mahvoldum o gun sonra eve geldik esim hasta kızım biliyosunuz asırı hareketli ustune bide inat. Ee bıde hizmet bekleyen kayınvalide huysuz kayınpeder:84: ama bitti cok sukur. Kızımla spora basladik. Kızımla kreste ilgileniyolar bende spor yapıyorum. Ama benim program kılo almaya kas gelistirmeye yonelik. Dun olcum yapıldı vucudumda hic yag yokmus. Zaten 2 gunde 51 kilodan 49 kıloya dusmusum uzuntuden:2: bu arada kızımda alıskanlık oldu sabah kalkar kalkmaz 200 ml sut iciyor kutudan pipetle. Yumurtayıda 1 yumurta muz ve ekmek icini cekilmis cevizi portakal suyuyla ıslatıyorum kahvaltimız bu. Boylece hergun 1 yumurta yemis oluyor.

fatmacım geçmiş olsun tekrardan eşinin iyi olmasına sevindim sonuçta bi operasyon geçirdi çok normal ağrılarının olması onlarda zamanla geçer sende kendine dikkat et koyverme sen güçlü olmalısınki hem eşine hemde cimcimeye bakabilesin bu arada cimcimeye maşallah yumurtayla muz zaten tok tutar hem süt içiyor hem meyve suyu negüzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…