2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada babamız 9 gündür istanbulda çok özledi babasını pazar sabahı kalktı yanıma aldım azcık oynasalım diye baktı babası yok ağlamaklı babam gelmedimi diye sordu kafasını babasının yastığına gömdü bi süre durdu öyle hırçınlıklarının çoğuda ondan

kıyamam kuzuma(( kolay değil ki esmacım senin içinde batuhan içinde rabbim tez zamanda hep beraber olmayı hiç ayrılmamayı nasip etsin... buğrahanda hırçın bu arada bazen dövüyo bizi ısırıyo falan:)))) hemn bakıyoruz sıpalara hem dayaklarını yiyoruz:)))

bu arada bezden kurtulan var mı kızlar kimse bu konuda bişey yazmıyo???? biz hala kutulamadık inşallah yaza biter bu işkence bazen bağlatmak istemiyo çok fena kavga ediyoruz buğrahanla((((

huriyeceğim biz yeniden basladık aama yavas yavas batuda kimi zaman söylüyı kimi zaman söylemiyo ama yaza hallederiz gibime geliyor

slm kızlar nasılsınız... buğrahana bi haller oluyor aklına geldikce atdaaa diye ağlıyo dışarı çıkmak istiyo ama öyle böyle değil kendinden geçiyo ve unutmuyoda hani dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyoruz daha çok kızıyo o zaman... dün akşam uykusu geldi 9 da yatırdım inanın 11 e kadar uğraştım gözü kapanıyo tekrer zorla açıyo atdaa die 2 saat susmaksızın ağladı sabır falan kalmadı babası çıkardı en sonunda gecenin bi vakti uykudan uyandığı anda atdaaa die ağlıyo uykusunda öyle... ne yapacağımı şaşırdım ki hemen hemen hergün çıkaıyorum dışarı geziyoruz evde sıkılıyo die:95::95:
esmacım sevindim senin adına maşallah inşallah çabucak alışır senin akıllı oğluşun ahhh inşallah benim oğluşumda kolayca alışır ama benim sıpa inattttttttttt çok fena oldu nasıl başedeceğiz bilmiyorum:97: neyse rabbim sağlık hayırlı uzun ömür versin kuzularımıza herşeyden önemlisi o iyi ki varlar

Son düzenleme:
merhaba kızlaarr..
epeydiir yazamıyorum okuyup hemen kaçıyordum.hasta çocuklara geçmiş olsun.cansudecim eşimin yanına gittik 2gün nete giremedim deli gibi internet arıyorum naptın acaba diye biyerlerden bulduk girdim hemen çok sevindim inşallah kayınvalidenler gelincede değişmez eşin ve birdaha kızınla ayrı kalmazsınız..
biz bezden çabuk kurtuluruz diye düşünüyordum ama söylemiyor.tamam anne söylicem diyor.yapınca söylüyor..bikere kakasını ble yaptı.hatta kayınvalidem benim beceriksiz olduğumu düşündü galiba bize söylemeden çıkarmış bezi oda gitti hemen halının üzerine yaptı..ben biraz daha bekleyip başlıcam ve öyle bi çıkarıp bi takmıcam çıkarınca bidaha takmayı düçünmüyorum inşallah.
huriyecim reyyanda aynı sürekli park diye ağlıyor.bazen üzülüyorum ihmalmi ediyorum diye ama zaman olmuyor..

günaydın kızlar çok kötü bir gece geçirdim Adanın ateşi 40.6ya çıktı kafayı yiyecektim onu görünce çok kötü oldum zaten kafayı kaldıramıyordu kuzum eşim şehir dışında hemen babamlar geldi ilaç filan verdi sonra doktorunu aradık durumu bildirdik babam verdiği ilaçları söyledi çokk iyi yapmışsın dedi doktor hemen bide paranox fitil verin dedi düşmezse gene görüşelim dedi fitili verdikten sonra yavaş yavaş ateşi düştü ama bende mahfoldum valla sabaha kadar başında bekledim gene çıkarsa diye ama şükür çıkmadı

buğrahanın annesi ve reyyanın annesi beni düşündüğünüz ve iyi dileklerde bulunduğunuz için çook teşekür ederim.hepinizden kızlar allah razı olsun evet kaynvalideler geçen gün geldi ama kendi dertlerine düşmüşler beni daha göremediler iş yerindeki tanıyan tanımayan herkes beddua ettiği için kadının koluna inme inmiş yani canının derdine düşmüş beni unuttu sanırım kızlar kimsenn meleklerimize ve evliliğimize huzursuzluk sokmasına izin vermeyelim.2 gündür eşimle evlilikle ve aile hayatı ile ilgili bi konferansa katılıyoruz ordaki şu cümle çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.''çiçek gibi çocuklar ancak cennet gibi evlerde yetişir.''bide''evlilik banka gibidir gerektiğinde çekmek için duygu yatırırız.''konferansı veren hocada eşiyle ayrılma noktasına gelmişler 2 çocukları varken 2 yıl falan ayrı kalmışlar onunda annesi ile karısı problemliymiş adam hep karısını suçladığını gerçekleri göremediği eşini savunamadığı için onun içini yıllarca nasıl çürüttüğünü farkettiğinde çok geç olduğunu falan anlattı pişmanlıklarını anlattı yani anlayacağınız eşim için tanımadığı birinden dinlemek çok güzel oldu bence anladı birz.ay bu konferans çok iyi oldu sizde eşlerinizle kaltılın böle şeyleri çocuk yetiştirirken doğru sandığımız ne hatalar varmış meğerse...hepinize bebişlerinizle güzel bi gün.

çok geçmiş olsun ..nekadar zor 39.4e çıktı birkere kafayı yiyordum seni düşünemiyorum.inşallah hemen iyileşir..

cansude çok sevindim senin adına.kayınvalidemler benimle uğraştıkları zaman allahım beni unuttur diyorum.seninkide aynen unutmuşlar çok şükür seni..

Gül hoşgeldin canım...
cansudecim ne güzel eminim eşin bunları duyunca yaptığı hataları görmüştür...
Damlacım rabbim şifa versin... kuzuma dayanma gücü versin çok zor bebişlerin hasta olması inşallah tekrar çıkmaz ateşi((((

kızlar buğrahan iyileştiğinden beri sütü iştahlı içmiyor normalde sütüm bitti die ağlardı hem öğle hem akşam uykusundan önce içerdi 2 akşamdır hiç ağzına koymuyo azöncede 250 ml sütü bitirtemedim zorla içte harnup pekmezinide severek içerdi şimdi ağlıyo içmeyeceğim die((( sütüne öğleyin bıldırcın yumurtası akşam polen koyuyodum en azından onlardan vitamin alıyodu... off yemekte yemiyo napcam yaaa

selam kızlar herkese. Bugrahan ve adaya geçmis olsun rabbim herkese saglık sıhhat versin hastalık cok zor hele çocuklar hasta olunca insanın dünyası duruyo resmen. Bizde kızımla iyiyiz tuvalet egitimıne henuz baslamadık. Bezliyiz halen. Spora basladım hafta ici gidiyorum kızımda spor merkezinin kresi var orda bakıyolar guzel ilgileniyorlar. İlk gun benden ayrılmak istemedi agladı 2. Gun onu almaya gittigimde gelmek istemedi esim yarın ufak bır operasyon geciricek bobrek tası var onu alıcaklar. Bu aksam kayınvalidemler geliyor çok mesudum:2: kucuk basit bir operasyon olucak bikac saat icinde cıkıp evimize gelicez. Beni korkutan yanı 1 hafta 10 gun kayınvalideme katlanma olayı korkutan degil geren yanı daha dogrusu.. Ptesi spora gidicem simdi eşim kızımı evde bırakmamı ıster bende kayınvalideye gram guvenmiyorum. Umarım badiresiz atlatırız. cuma operasyon olup ctesi calısıcak eşim. Sabah 6 da ise gidıp gece 11 de falan eve geliyo yani kaynana kayınpeder basbasa evde oturucam. Umarım hemen gecer biter aslında hafta sonu kardesim gelicekti erkek arkadasıyla ve nişan alısverisi yapıcaktık ama olmaz her planımı bozmazlarsa olmaz. Oof of. Bu arada cansude cok sevindim kızına kavusmana. Allah bidaha ayırmasın. Rabbim huzurumuzu bozmak isteyenleri bizlerden uzak etsin. Kimsenın agzının tadı kaçmasın herkes mutlu olsun huzurlu olsun.

Huriye , Buğraha hastalıktan yeni kalktı bence normaldır , biraz zaman ver 2-3 güün süt verme tekrar kendi isteyecektir . Ben Efe'ye bir damla bile içiremiyorum önceden içiyorsa şimdileri hastalık dönemindendir meraklanma.
Bİrşeyi merak ettim sütüne koyduğun bıldırcın yumurtası çiğdir büyük ihtimalle. Hiçbir yumurta çiğ tüketilmez salmonella ve brusella bulaşabilir. Bence biraz daha araştır kullan derim ya da bıldırcın yumurtasını pişirip ver ...

ok teşekkür ederim araştıracağım sağlıkcı olunca daha ii anlıyo insan değil mi:)) ben bıldırcın yumurtasını yumurta yemediği için veriyorum eline bile almıyo düşün... amannn bizimkilerde böyle yemiyo napalım:106::106:

herkese günaydın güzel annişler
fatmacığım eşine geçmiş olsun canım allahdan kolay bir operasyonmuş kaygananlarıda idare et bende 12 gündür yalnız kalıyorum onlarla eşim istanbulda afakanlar basıyo akşamları benide bide bu ara sinir sitres hat safhada sorma gitsin

huriyeciğim çiğ yumurta zararlı cidden özelliklede beyazı çorbalarğna felan kat yumurtayı ben arada öyie yapıyorum gerçi batu yer yumurtayı bu aralar gözdesi pastırmalı yumurta bıkmışdı yumurtadan pastğrmaın hatrına yiyo şimdi tadını değiştiriyorya sende dene istersen ben pastırmayı minik mink doğruyurum

damlacığım ada nasıl oldu umarım daha iyidir habersiz bırakma

ya kaçaklar neredeeeeeeeee özellikle meral ne zamandır gelmiyor hergün gelirdi
sonra buket funda ve diğer hiç uğrammayan kaçaklar

esmacım sagol canım çok zor gercekten. Kızlar nolur dua edin narkoz alıcak eşim. Sag salim atlatır insallah:2: herseyin bası saglık. Cok stresliyim ne yazdıgımın bile farkında degilm

günaydın esmacım pastırmalı yumurta sucuklu falan denedim yemedi ama birde pastırmalı deneyeyim belki tadı değişik gelir yer... sütde içmek istemiyo iyileştiğinden beri sinir oluyorum yaa...
fatmacım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin... güçlü ol hem eşine destek olup hem güzel kızınla ilgileneceksin senin güçlü olman lazım...

merhabalar 8 nisan 2009 doğumlu ikizlerim var .....2 yaş aşı ücretlimi????yoksa devlete aittimi???

bizim aşı takipleri cerrahpaşada oluyor...devletin karşılamadıklarını söylüyolar alıp yaptırıyorum...bilginiz vardır diye sormak istedim...

slm güzel anneler dün akşam çok yakın arkadaşım doğum yaptı kızı oldu Allahım nasıl bir güzelliktir bizdemi böyleydik dedim görünce emiyodu maşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu 2. bebişim olsun dedim bi an:)))) dün benim kocişe 2. bebişi ne zaman yapacağız diye soruyorum buğrahan 8 yaşındayken dedi buğrahanda herzamanki gibi atdaaaa die ağlıyo yine içeri girmeden başlıyo girmeyeceğim gezelim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…