2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın aranızda yeniyim bende 5 mart 2010 kız ve 24 kasım 2011 erkek annesiyim söylerken bile insana değişik geliyo 2si birden hem güze hemde çok zor Rabbim yardımcımız olsun

günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim dün iş arkadaşlarımdan biri eşimi arayıp durumumun çok kötü olduğunu ağlamaktan mahvolduğumu kızımın doğum gününde onsuz olmamın vebalinden falan bahsetmiş eşimde 10 dk lığına kapıa getirirrim çıkarırsın görür demiş.kuzum içeriye girdiinde beni bi ağlama tutdu tabi benle beraber bütün odayı.olayları unutamamış heralde öyle durgun öyle mutsuzduki yüreğimi parçaladı daha doyamadan da gitti.nolur yavrularımız yanımızdayke kıymetini bilelim hepiniz benim için yürekten sarılarak öpün bi yavrularınızı.bu arada saolun kızlar iyiki varsınız.

pardon ama kızını tekrar geri mi götürdü senin durumunu tam olarak bilmediğim için yorum yapamıyorum allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı neyse o olsun

kızlar sersem gibiyim... buğrahan gece 11 gibi kusmaya başladı ardı arkası kesilmeden gece 3 te doktora götürdük serum takıldı daha 1 saat öncegeldik yavrum nasıl ağladı bende ağladım onla serumu çıkardılar hiç elini çekmeden 1 saat öptürdü iyice uykuya daldı öyle bıraktım uykusunda bile öp diyo annemmm...ishal başladı bide... kaç tane çocuk geldi hepsi ishal kusma yine salgın varmış... soldu mahfoldu kuzum rabbim dermansız dert vermesin kızlar....

geçmıs olsun canım allah acil sifalar verşın. Kızımda cok huysuz bugun. Köpek disi patlıycak galiba kök söktürüyo yıne bana:2:

Şu anda ezan okunuyor ve ben bu hayırlı gunde ezan vakti dilerimkı en kısa zamanda cocuguna kavusursun allah hic kimseyi evladıyla sınamasın cok zor gercekten. Allah sana dayanma gucu versin

damlacım öncelikld gecmis olsun diyeyim. Ada da ne kadar mutludur arkadasları falan oldu diye. Bizde nisan bası tekrar baslıycaz oyun grubuna sabırsızlıkla bekliyorum

cansudecim gerçekten çok zor bi durum bir anne için umarım evladına kavuşursun yazdıklarını okudukça içim parçalanıyor
fatmacım sağol canım Ada gerçekten çok seviyor ve sabırsızlıkla ctesiyi bekliyor eylül gbde kreşe yarım gün olarak başlatıcam allah nasip ederse
huriyecim sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum umarım biran önce sağlığına kavuşur Buğrahan

huriyeciğim buğrahana geçmiş olsun canım
Damlacığım bende 1 aydan başlaaağım krese çok sevindim adanın mutlu olmasına
Cansude umarım en kısa sürede kızına kavuşursun rabbim yar ve yardımcın olsun

Fatmacım Damlacım Esmacım sağolun... buğrahanında 2 tane üstteki son azıları 3 haftadır çıkamadı ucu çıktı öyle duruyo o ayrı eziyet ediyo kuzuma((( sadece su içiyo ilaçlarını nasıl içireceğim bilmiyorum......

Son düzenleme:
canım su içmesi çok iyi çünkü vücud su kaybediyor batuda böyle olmuşdu bi kere doktor ilaç vermedi bol bol su içirin geçer dedi ciddende öyle oldu inşallah nemen toparlanır annesi

esmacım bugün biraz daha ii çok şükür dün bende aynı oldum başımı kaldıramadım banada geçti ama şükür bugün daha iyiyiz... salgınmış hastaneye kaç tane çocuk geldi aynı serum takıldı...

günaydın kızlar
bizde çok hastayız Ada dün bi ateşlendi 39 çıktı akşama kadar inmedi akşamda biraz düştü ama uyurken gene çıktı sabaha kadar başında bekledim bir hapşırıyor her yer sümük oluyor gece uyurken öksürükte başladı offf onu öylece bırakıp çıkmak çok zordu bugün geçmek bilmeyecek bana

günaydın güzel hanımlar ve melekleri....
damlacım çok geçmiş olsun(( salgın var yaa havalar bi ii bi soğuk aldatıyo.... bizim çok şükür bi ishalimiz kaldı ama tekrarlama riski varmış doktor öyle demişti inşallah bişey olmaz (( Allah hepimize acil şifalar versin....
esmacım nerelerdesin:))

günaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum kuzumun başındaydım gene gece tam yatırırken bir kustu ki sormayın ilk kez böyle çıkardığını görüyoru yatak yorgan pijama diye bişey kalmadı valla ama sanki biraz daha rahatlamış gibiydi

günaydın kzlar hepinizin yazdıklarını okudum ço saolun rabbim sizin dualarınızımı kabul etti ne eşim biraz anlamış kıymetimi bu arada bizim kuzular sakın bişey anlamıyor sanmayın ha sude bebeklerine annem beni bıraktı gitti diyo içimi parçalıyor kuzum ya kaynanamlar bir haftadır yok eşimde öle değişmeler varki anlatamam ama biliyorum ki onlar gelince yine aynı aynı olcak.neyse ben dertlerimle sizide sıkıp üzdüysem hakkınızı helal edin.

Damlacığım çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır annesi salgın var bide oyun gurubuna gidiyorya ondan olabilir bulaşmıştır arkadaşlarından
Canım kızına kavuştuğuna çoook sevindim inşallah bi daha yasanmaz böyle tatsızlıklar kaygananlarda allahlarından bulsunlar ayrıca sıkılmadık sadece üzüldük kızından ayrıldığın için senin acını paylaştık canım kızını öpp bizim için

esmacım canım sağol oyun grubunda herkes iyidi ama 1 haftadır bakıcımız çok hasta geçen hafta hep yarım gün geldi öğlenleyhin annem devraldı sabahtan bırakabileceğim kimse yok annemde öğretmen sabahcı ama o arada ondan geçmiş işte caresizlik çok zor valla
cansudecim çook sevindim kızına kavuşmana ve eşinlede iyi olmana esmanın dediği çok doğru bizi sıkmadın sadece çok üzüldük ve elimizden geldiğince paylaşmaya çalıştık umarım tekrar yaşamazsınız bu olayları

günaydın güzeller..... çok şükür biz bugün daha iyiyiz...
Damlacım buğrahanda aynıydı 2 günde 7-8 makine çamaşır attım çarşaf kıyafet yatak hiçbişey kalmadı... serumdan sonra doktor antibiyotik falan verdi... esmada bol bol su içir dedi dediği gibide bişey yemiyo diye antibiyotiği falan vermedim çocuğuma zarar vermeyeyim dedim... sadece emedur fitil ve ishali için toz kullandım içebildiği kadar ayran su meyvesuyu içirdim... çok şükür bugün daha iyi... inşallah Adada iyileşir biran önce canım...
cansudecim inan çok çok çok sevindim arkadaşların dediği gibi bizi sıktığını düşünme zaten biz burda kimseye anlatamadıklarımızı anlatmak için varız... siz kayınvalidenlerle beraber mi oturuyorsunuz?? umarım eşin değişmez anlamıştır hatalarını... gerçi dediğin gibi ailesi gelince değişiyolar nasıl aklına giriyorlar anlamıyorum... canım benim rabbim gönlünce versin kızından bidaha ayrılma eşinle hep mutlu ol....
esmacım batuş nasıl sen nasılsın....

damlacığım cidden çaresizlik zor bazen kaygana laf ediyo baktığına aman bakmazsan bakma diyemiyorum
Huriyeciğim buğrahanun daha iyi olmasına sevindim canım
Batuya gelince çook fena oldu ne söz dinliyo ne bişey üstüne bide dayak yiyoruz beyfendiden iyice dillendi sıpa sağlıklı olsunda baska birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…