- 19 Mart 2011
- 106
- 0
kızlar sersem gibiyim... buğrahan gece 11 gibi kusmaya başladı ardı arkası kesilmeden gece 3 te doktora götürdük serum takıldı daha 1 saat öncegeldik yavrum nasıl ağladı bende ağladım onlaserumu çıkardılar hiç elini çekmeden 1 saat öptürdü iyice uykuya daldı öyle bıraktım uykusunda bile öp diyo annemmm...ishal başladı bide... kaç tane çocuk geldi hepsi ishal kusma yine salgın varmış... soldu mahfoldu kuzum rabbim dermansız dert vermesin kızlar....
Şu anda ezan okunuyor ve ben bu hayırlı gunde ezan vakti dilerimkı en kısa zamanda cocuguna kavusursun allah hic kimseyi evladıyla sınamasın cok zor gercekten. Allah sana dayanma gucu versingünaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim dün iş arkadaşlarımdan biri eşimi arayıp durumumun çok kötü olduğunu ağlamaktan mahvolduğumu kızımın doğum gününde onsuz olmamın vebalinden falan bahsetmiş eşimde 10 dk lığına kapıa getirirrim çıkarırsın görür demiş.kuzum içeriye girdiinde beni bi ağlama tutdu tabi benle beraber bütün odayı.olayları unutamamış heralde öyle durgun öyle mutsuzduki yüreğimi parçaladı daha doyamadan da gitti.nolur yavrularımız yanımızdayke kıymetini bilelim hepiniz benim için yürekten sarılarak öpün bi yavrularınızı.bu arada saolun kızlar iyiki varsınız.
damlacım öncelikld gecmis olsun diyeyim. Ada da ne kadar mutludur arkadasları falan oldu diye. Bizde nisan bası tekrar baslıycaz oyun grubuna sabırsızlıkla bekliyorumgünaydın kızlar nasılsınız bizler çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok akşam bende Adayı yıkadım banyodan çıkınca anne benim çok uykum var hadi yatalım artık dedi ve gittik yattık saat 8 filandı maşallah bizimki akşam 8 gb bi yatıyor sabah 9.30-10 kadar uyuyor eee tabi öğle uykusu diye bişey yok bizde
kızlar bide ben Adayı oyun grubuna başlattım 2 haftadır gidiyoruz ctesi günleri 10-11 arası annelerle beraber 4 kişilik gruplarda çok memnunuz psikolog eşliğinde her ders sormak istediklerimide soruyorum nasıl davranmam gerektiğini nasıl cevap vermemi .... yarın gene gidicez bakalım heyecanla bekliyoruz
rebekacım sağlılıca kucağına alırsın canım işallah ne güzel bi cimcime daha geliyor valla bi kızım var ama gene olsa gene kız isterdim çok tatlı oluyorlar
Damlacığım çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır annesi salgın var bide oyun gurubuna gidiyorya ondan olabilir bulaşmıştır arkadaşlarındangünaydın kızlar nasılsınız ben çok uykusuzum kuzumun başındaydım gene gece tam yatırırken bir kustu ki sormayın ilk kez böyle çıkardığını görüyoru yatak yorgan pijama diye bişey kalmadı valla ama sanki biraz daha rahatlamış gibiydi
Canım kızına kavuştuğuna çoook sevindim inşallah bi daha yasanmaz böyle tatsızlıklar kaygananlarda allahlarından bulsunlar ayrıca sıkılmadık sadece üzüldük kızından ayrıldığın için senin acını paylaştık canım kızını öpp bizim içingünaydın kzlar hepinizin yazdıklarını okudum ço saolun rabbim sizin dualarınızımı kabul etti ne eşim biraz anlamış kıymetimi bu arada bizim kuzular sakın bişey anlamıyor sanmayın ha sude bebeklerine annem beni bıraktı gitti diyo içimi parçalıyor kuzum ya kaynanamlar bir haftadır yok eşimde öle değişmeler varki anlatamam ama biliyorum ki onlar gelince yine aynı aynı olcak.neyse ben dertlerimle sizide sıkıp üzdüysem hakkınızsııkı helal edin.