2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar arkadaşlar...

sizleri takip ediyorum ama uzun zamandır yazmamıştım... en son ikinci bebeği beklediğimi haber vermiştim sanırım... hala bekliyorum kendisini :) 37 haftalık oldum baya ağırlaştım elif nazla ilgilenmekte zorlanıyorum artık... ama çok şükür buraya kadar büyük bi problem yaşamadım... elif naz iyi ben ikinci dönem okula başlamadım izne ayrıldım izne ayrıldığımdan beri konuşmaya başladı önce tek kelimeler söylüyodu şimdi baya cümlelere dönüştürdü konuşmasını... bu aralar devamlı oyun oyna benimle anne diyor, yalnız oynamak istemiyor ben de iyi ki kardeş geliyo yoksa tamamen benim üstüme düşecekti diyorum en azından kardeşi bir yaşına gelince ikisi kavga dövüş oynarlar :80:

yine iştahlı deil mutlaka benim bi şeyler yedirmem lazım kendisi kesinlikle bi şey alıp yemek istemiyor süt içmiyor uyanıkken sadece gece uyurken biberonla içirebiliyorm onu da farkederse yine içmiyor...

bizlerden haberler böyle... hayırlısıyla doğumu bekliyorum... hoşcakalın...

merhaba kızlar nasılsınız
Damlacığım çok geçmiş oolsun daha iyi olmana çok sevindim inşallah tekrarlamaz canım üstündeki kötü enerji gitsin artık ve bi rahat nefes al
Rebekacığım canım çok az kalmış doğuma rabbim kolaylıklar versin sana 2. Bebeğin cinsiyeti neydi rabbim sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bizde iyi sayılırız ama benim sıpam çok azdı inatlığı 5katladı taktımı takıyo ne yapacağım bilmiyorum

günaydın kızlar
esmacım çok sağol canım evde bi dua okutayım diye düşünüyorum onu ayarlamak istiyorum ne yapacağımı şarşırdım valla bu yaşadıklarımın hepsi bi tesadüf mü yoksa başka bişey mi bilemiyorum artık batuşumda baya dillenmiş esmacım allah sonumuzu hayretsin
rebakacım sağlıklıca evladını kucağına alırsın işallah canım çok az kalmış gerçekten

ben çok kötüüm kızlar kayınvalideler mahvetti beni dün akşam çok büyük kavga ettik eşimle ve ben annemlere gitttim en kötüsüde ne biliyormjusunuz biz tartışırken kızım resmen ağlama krizleri geçirdi.öyle kötüyüm ki hep ağlıyorum ve yarın kızımın doğum günü ama ben yokum yanındanapacağımı bilmiorum annemlere giderken bi arabanın önüde atladım resmen ama adam iyi şofördü kıl payı frenle kurtardı resmen o an sadece kızım geldi gözlerimin önüne şimdi düşününce böyle bir saçmalık nasıl apmışım diye kızıorum kendime ama bunalıma giren insanları artık çooook iiyi anlıyorum.yavrucum minik mucizem seni çok özledim seni bıraktım zannetme onların karşısında seni alıp çıkacak kadar güçlü değilim affet beni kuzum.güzel kokulum..

Canım benim çok üzüldüm acını yüregimde hissettim inan. Güclü olmaya calıs yavrun icin kendin icin. Neler yasadın bilmiyorum ama kızının yanına git bırakma onu yanlız. İnsan neler yasıyor ne acılar cekiyor elalemle gecinmek cok zor. Belki senin kadar yasamasamda bende zaman zaman zorluklar yasıyorum eşimin ailesiyle. Ama eşim icin kızım icin katlanıyorum. Cektigini yasadıgını sen bilir sen anlarsın belki ama kızını bırakma bırakmaki sensiz kalmasın onun sana cok ihtiyacı vardır eminım. Ne diyebilirim umarım en kısa zamanda kızına kavusursun inan cok uzuldum

slm kızlar ben geldim
Damlacım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz rahatsızlığın....
rebeca Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.... ne güzel mis kokulu bi kuzun daha olacak
esmacım batuş tam ısırmalık maşallah akıllı fikirli vermiş rabbim bebişlerimizi... yaramazda olsalar çok seviliyolar değil mi:)))
cansude geçmiş olsun canım herşeyden önce bebişini düşün... dünya bi yana yavrularımız bi yana değil mi... sana ihtiyacı var kuzucuğunun...

Son düzenleme:

yazdıklarını okuduğumda tüylerim ürperdi kendim yaşamış gb hissettim ve çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer yaşadıklarını senden başkası bilemez canım ama herşey bi yana yavrun bi yana ve onun sana çok ihtiyacı var bunu sakın unutma ve bir an önce umarım yavruna kavuşursun

canım çok sağol umarım dediğin gb tekrarlamaz bir daha

Canım iinan okudukca içim gitti hersey bir yana yavrunla ayrı kalman çok zor ne olursa olsun bırakma onu annesi benim can dostumunda basına böle bişey geldi oda alamamışdı yavrusunu hala sorun yasıyo umarım sizinki hemen düzelir ve yoluna girer yavrunla mutlu günleriniz olur yarında doğum günüymüş inşallah hersey onun için yoluna girer sende güçlü ol lütfen kızın için
Bizde herzaman yanındayız

canım çok üzüldüm durumuna keşke bırakmasaydın kuzun... insanlara çok kızıyorum durup dururken hayatlarımızı mahvedebiliyorlar... inşallah en kısa zamanda her şey düzelir...

iyi dilekleriniz için hepinize tşkler arkadaşlar... bi kızım daha olucak inşallah esmacım...

sabah yürüyerek geldim annemlerden.bahar burda ağaçlarda kuşlarda havada öylesine hissettirmiştiki kendini yada bugün benim minicik kuzumun doğum günüydü yürürken farkettim nekadar çok bebişiyle gezen anne varmış.kızlar ben ölüyorum ağlamaktan gözlerim kan topladı kuzumu doğum gününde bile koklayamadım.

canım durumlar nedir bilmiyorum ama gitsen vermezlermi kızını sana göstermezlermi inşallah en kısa zamanda hersey düzelir canım dualarım seninle

canım durumlar nedir bilmiyorum ama gitsen vermezlermi kızını sana göstermezlermi inşallah en kısa zamanda hersey düzelir canım dualarım seninle

iyi dilekleriniz için hepinize tşkler arkadaşlar... bi kızım daha olucak inşallah esmacım...

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçük prensesini bende bi kızım olsun çok istiyorum inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin

(((( umarım biran önce herşey düzelir güzel meleğinle kavuşursun.... seni göremediği için nasıl etkilendi kimbilir oda konuşsan istesen.... herkesin bi derdi var.... inşallah herşey dilediğince olur canım yaaa çok üzüldüm senin adına((((

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçük prensesini bende bi kızım olsun çok istiyorum inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin

bende bendeeeee şükürler olsun ki sağlıklı sıhhatli bi erkek evlat nasip etti rabbim acısını göstermesin.... bende birde kızım olsun çok istiyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı bi evlat istiyorum rabbimden.... gerçi benim eşim 2. çocuğu pek istemiyor öyle bi düşüncesi hiç yok

Valla benim eşiminde aklı geliyo gidiyo bu ara işler yolunda değil pek düşünmüyo işler yolundsyken bi bakıyorsun 3lüyo komik adam benimde duygularım karışıyo ama istiuorum ben mis gibi kokan 2. bi melek önce sağlıklı hayırlı olsun ama gönlümdeki kız ne yalan söylüyüm

canım ya nasıl üzüldüm anlatamam..keşke yavrunuda alsaydın yanına nekadar üzülmüştür senin yokluğunda.inşallah düzelir en kısa sürede..

iyi geceler kızlar... benim sıpa kudurdu... akşam bıcı bıcı die ağlamaktan bi hal oldu bende yıkayayım dedim sonra bide oyuncaklarını yıkayıp kendi soyunmamak için ağladı neyse onuda hallettim sonra bide oynarken boynumu tırmaladı nasıl acıyo anlatamam kıpkırmızı oldu boynum ne yapacağız b sıpaları bilmiyorum hala ayakta oynuyo:84:

günaydın kızlar nasılsınız bizler çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok akşam bende Adayı yıkadım banyodan çıkınca anne benim çok uykum var hadi yatalım artık dedi ve gittik yattık saat 8 filandı maşallah bizimki akşam 8 gb bi yatıyor sabah 9.30-10 kadar uyuyor eee tabi öğle uykusu diye bişey yok bizde
kızlar bide ben Adayı oyun grubuna başlattım 2 haftadır gidiyoruz ctesi günleri 10-11 arası annelerle beraber 4 kişilik gruplarda çok memnunuz psikolog eşliğinde her ders sormak istediklerimide soruyorum nasıl davranmam gerektiğini nasıl cevap vermemi .... yarın gene gidicez bakalım heyecanla bekliyoruz

rebekacım sağlılıca kucağına alırsın canım işallah ne güzel bi cimcime daha geliyor valla bi kızım var ama gene olsa gene kız isterdim çok tatlı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…