Canım benim çok üzüldüm acını yüregimde hissettim inan. Güclü olmaya calıs yavrun icin kendin icin. Neler yasadın bilmiyorum ama kızının yanına git bırakma onu yanlız. İnsan neler yasıyor ne acılar cekiyor elalemle gecinmek cok zor. Belki senin kadar yasamasamda bende zaman zaman zorluklar yasıyorum eşimin ailesiyle. Ama eşim icin kızım icin katlanıyorum. Cektigini yasadıgını sen bilir sen anlarsın belki ama kızını bırakma bırakmaki sensiz kalmasın onun sana cok ihtiyacı vardır eminım. Ne diyebilirim umarım en kısa zamanda kızına kavusursun inan cok uzuldumben çok kötüüm kızlar kayınvalideler mahvetti beni dün akşam çok büyük kavga ettik eşimle ve ben annemlere gitttim en kötüsüde ne biliyormjusunuz biz tartışırken kızım resmen ağlama krizleri geçirdi.öyle kötüyüm ki hep ağlıyorum ve yarın kızımın doğum günü ama ben yokum yanında napacağımı bilmiorum annemlere giderken bi arabanın önüde atladım resmen ama adam iyi şofördü kıl payı frenle kurtardı resmen o an sadece kızım geldi gözlerimin önüne şimdi düşününce böyle bir saçmalık nasıl apmışım diye kızıorum kendime ama bunalıma giren insanları artık çooook iiyi anlıyorum.yavrucum minik mucizem seni çok özledim seni bıraktım zannetme onların karşısında seni alıp çıkacak kadar güçlü değilim affet beni kuzum.güzel kokulum..
ben çok kötüüm kızlar kayınvalideler mahvetti beni dün akşam çok büyük kavga ettik eşimle ve ben annemlere gitttim en kötüsüde ne biliyormjusunuz biz tartışırken kızım resmen ağlama krizleri geçirdi.öyle kötüyüm ki hep ağlıyorum ve yarın kızımın doğum günü ama ben yokum yanında napacağımı bilmiorum annemlere giderken bi arabanın önüde atladım resmen ama adam iyi şofördü kıl payı frenle kurtardı resmen o an sadece kızım geldi gözlerimin önüne şimdi düşününce böyle bir saçmalık nasıl apmışım diye kızıorum kendime ama bunalıma giren insanları artık çooook iiyi anlıyorum.yavrucum minik mucizem seni çok özledim seni bıraktım zannetme onların karşısında seni alıp çıkacak kadar güçlü değilim affet beni kuzum.güzel kokulum..
slm kızlar ben geldim
Damlacım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz rahatsızlığın....
rebeca Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine.... ne güzel mis kokulu bi kuzun daha olacak
esmacım batuş tam ısırmalık maşallah akıllı fikirli vermiş rabbim bebişlerimizi... yaramazda olsalar çok seviliyolar değil mi:)))
cansude geçmiş olsun canım herşeyden önce bebişini düşün... dünya bi yana yavrularımız bi yana değil mi... sana ihtiyacı var kuzucuğunun...
ben çok kötüüm kızlar kayınvalideler mahvetti beni dün akşam çok büyük kavga ettik eşimle ve ben annemlere gitttim en kötüsüde ne biliyormjusunuz biz tartışırken kızım resmen ağlama krizleri geçirdi.öyle kötüyüm ki hep ağlıyorum ve yarın kızımın doğum günü ama ben yokum yanında napacağımı bilmiorum annemlere giderken bi arabanın önüde atladım resmen ama adam iyi şofördü kıl payı frenle kurtardı resmen o an sadece kızım geldi gözlerimin önüne şimdi düşününce böyle bir saçmalık nasıl apmışım diye kızıorum kendime ama bunalıma giren insanları artık çooook iiyi anlıyorum.yavrucum minik mucizem seni çok özledim seni bıraktım zannetme onların karşısında seni alıp çıkacak kadar güçlü değilim affet beni kuzum.güzel kokulum..
iyi dilekleriniz için hepinize tşkler arkadaşlar... bi kızım daha olucak inşallah esmacım...
sabah yürüyerek geldim annemlerden.bahar burda ağaçlarda kuşlarda havada öylesine hissettirmiştiki kendini yada bugün benim minicik kuzumun doğum günüydü yürürken farkettim nekadar çok bebişiyle gezen anne varmış.kızlar ben ölüyorum ağlamaktan gözlerim kan topladı kuzumu doğum gününde bile koklayamadım.
Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah küçük prensesini bende bi kızım olsun çok istiyorum inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin
bende bendeeeeeşükürler olsun ki sağlıklı sıhhatli bi erkek evlat nasip etti rabbim acısını göstermesin.... bende birde kızım olsun çok istiyorum ama herşeyden önce sağlıklı hayırlı bi evlat istiyorum rabbimden.... gerçi benim eşim 2. çocuğu pek istemiyor öyle bi düşüncesi hiç yok