bugün kızımla ikimizin günü.. Kızımın dogum günü benim dogum yıldönümüm.. Hayatım boyunca yaptıgım en iyi şey seni dünyaya getirmis olmam.. Seni anlatmama kelimeler yetmez iyiki varsın canım kızım iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun.. Evimizi süsledik hazırlanıyoruz bugün parti var sizide bekleriz teyzeleri ve kuzucukları
fatmacığım güzel kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllara
herkes kendince haklıdır belki ama bende Esmacım sana hak veriyorum beraber yaşamayınca insan anlamıyor haftada bir ayda bir geldiği bile çok geliyor insana... bende 2.5 yıl kayınvalidemle yaşadım halada her tatilde burda kalıyoruz ki benim eşim ben doğum yaptıktan 2 gün sonra tayini çıktığı için başka şehre gitti kayınvalidemle kaldım 5 ay düşünün loğusalık sendromu falan filen diyorlar ya hiçççççç bilmiyorum onları eşim oğlumun ilk agu deyişini ilk gülüşünü ilklerinin bi çoğunu göremedi ve bende neler duydum kayınvalidemden eşime neler neler söyledi hiç içimden çıkmaz ve benim eşimde beni hiç anlamadı kollamadı hani biçok şeyi yaşayamadın bunca şeyi kabul ettin demedi hiç herşeyde beni ezdi haksız gördü halada öyle... ama yinede kayınvalidemde anne kimse görmek istemesede ona saygım sonsuz.... şimdide kayınvalidemdeyiz işte inşallah hayırlısıyla işimiz bi olsa güvenlik soruşturması yapılıyormuş bi aksilik çıkmadan imza gelsede evimizi yerleştirip düzenimizi kursak bizde... rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin herkese eşiyle evladıyla kendi evinde huzurlu mutlu sağlıklı yaşatsın...
ay geç kaldım galiba ama inşallah istediğin gibi bir gün olmuştur rabbim kızınla sana sağlıklı uzun ömür versin.
Canım, Allah sağlıklı mutlu daha nice yıllar kutlamayı nasip etsin...
canım seninki benimkindende zormus çünkü benim en büyük destekcim kocam eğer kayganam eşimdende korkmasa beni defe koyar oynatır eşim yokken tartısır benle o yokken sorun çıkarır ben çoğunlukla söyleme ona huzurumuz kaçmasın diye ama benimde bi sabır noktam var eşime söylerim o annesiyle konusur bu seferde ben sana ne yapıyorum der amaaaaaan herşeyimde yanımdalar ben bebeğime oğlum dedim diye laf etti ayıpmıs ne diyeceksem oğluma yinede sabrım tükenmeden onun yaptıklarına bile göz yumuyorum annem derki esma o senin büyüğün kızım ne olursa ne yaparsa yapsın saygıda kusur edersen hakkımı helal etmem der yeri gelsin sen büyüklük yap günaha girme derbede yapabildiğim kadar yapıyorum canımı çok yakınca annemi arayıp ona ağlıyorum ona deşarj oluyorum ama karsıdaki biliyormu hayır hayır hayıııırrr daha benim annemi beğenmez haspam
kendi akrabaları bana aferim sana esma bu kadınla aynı evde 4 senedir geciniyorsun diyor düşünün
fatma sana anlatmak istediğimide yalnış anladın sen zaten ya be ne yapayım her dakika yaımda her zaman konuşmalarımıza kulak kabartan bir kayganam var evlatları gecinemiyor ben huyuna gitmeye çalısıyorum herşeyin daha kötüsünü düşünün allaha şükredin demekdi beim ilk yazımda anlatmak istediklerimden biri sadece neyse kusura bakmayın ama olumsuzluğa gelemiyorum
canım yanlıs anlama falan diil sana bisey demiyorumki ben. Ne ben sana ne sen bana ne durumda oldugumuzu neler yasadıgımızı anlatamayız. Yasamadan icinde olmadan kimse anlayamazcanım seninki benimkindende zormus çünkü benim en büyük destekcim kocam eğer kayganam eşimdende korkmasa beni defe koyar oynatır eşim yokken tartısır benle o yokken sorun çıkarır ben çoğunlukla söyleme ona huzurumuz kaçmasın diye ama benimde bi sabır noktam var eşime söylerim o annesiyle konusur bu seferde ben sana ne yapıyorum der amaaaaaan herşeyimde yanımdalar ben bebeğime oğlum dedim diye laf etti ayıpmıs ne diyeceksem oğluma yinede sabrım tükenmeden onun yaptıklarına bile göz yumuyorum annem derki esma o senin büyüğün kızım ne olursa ne yaparsa yapsın saygıda kusur edersen hakkımı helal etmem der yeri gelsin sen büyüklük yap günaha girme derbede yapabildiğim kadar yapıyorum canımı çok yakınca annemi arayıp ona ağlıyorum ona deşarj oluyorum ama karsıdaki biliyormu hayır hayır hayıııırrr daha benim annemi beğenmez haspam
kendi akrabaları bana aferim sana esma bu kadınla aynı evde 4 senedir geciniyorsun diyor düşünün
fatma sana anlatmak istediğimide yalnış anladın sen zaten ya be ne yapayım her dakika yaımda her zaman konuşmalarımıza kulak kabartan bir kayganam var evlatları gecinemiyor ben huyuna gitmeye çalısıyorum herşeyin daha kötüsünü düşünün allaha şükredin demekdi beim ilk yazımda anlatmak istediklerimden biri sadece neyse kusura bakmayın ama olumsuzluğa gelemiyorum
fatmacım herkesin yaşadığı kendine ağırdır kimse kimseyi dışardan bakmayla anlayamaz.... davulun sesi dışardan hoş derler ya o hesap.... Esmaya sorsan hergün evine gittiğinde eşiyle çocuğuyla yemek yiyememek, işten gelince akşam tv izlerken uzanıp istediği gibi yatamamak, istediği zaman istediği yere gidememek v.b v.b kimbilir neler sayar Esma...... sana sorsan telefon görüşmesi bile senin moralini alt üst etmeye planlarını bozmaya yetiyor belkide, uzaktan bile yanındaymış gibi zorluğunu yaşatıyor sende kimbilir bunun gibi neler anlatabilirsin.... bana sorsan sayfalar yetmez anlatmaya..... üzmeyelim bunlarla kendimizi atamayız satamayız eşlerimizin aileleri sonuçta bizde onların yaşına geleceğiz boşverelim..... boşverelim diyorumda mümkün olmuyo değil mi..... beni kayınvalidemi geçtim eşim bile anlamıyo, yine sizi eşleriniz anlıyo ben napim kızlar. şimdi sorsan sen bunları yaşadın demez yaşananları hatırlamaz bile ama benim küçük bi hatamı sorun hemen aklındadır.... düşün ağla dövün olan bize oluyo işte....
Anıl iyi şükür. atlattı baya öksürüğünü. demek bağısak temizliyormuş hımm mantıklı. bundan sonra ishal olsada kesmeyim bari.bu arada BUketcim geçmiş olsun Anıl şimdi nasıl daha iyidir umarım Buğrahanda her antibiyotikte ishal oluyo bağırsaklar temizleniyomuş antibiyotiği böyle atıyomuş vücut....
Nice mutlu senelere canım. iyiki doğmuş hiper kuzun :))bugün kızımla ikimizin günü.. Kızımın dogum günü benim dogum yıldönümüm.. Hayatım boyunca yaptıgım en iyi şey seni dünyaya getirmis olmam.. Seni anlatmama kelimeler yetmez iyiki varsın canım kızım iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun.. Evimizi süsledik hazırlanıyoruz bugün parti var sizide bekleriz teyzeleri ve kuzucukları
Bencede mantıklı Muhteremcim ben onlara -yeme içme arkadaşı- diyorum.. Az ve öz kişi olsunki hiç olmazsa kafana göre eğlenirsin bence canım. Kolay gelsin şimdiden sana bitanemya ben de 2 gündür pazar günü olan doğum günümüz hakkında baya bir düşünüyorum . nerdeyse herkes 25-30 kişilik gruplarla kutlamış ben de geçen yıl 30 a yakın kişiyle kutladım ama bişey anlamadım . İnanın 2 gün sadece kurabiye ve pasta ile uğraşmıştım , bu sene herkes bekliyordu bugüne kadar yapacağım diye düşünüyordum ama gerek sizin yazdıklarınız gerekse hastaneden arkadaşların ikiyüzlülüğü planımı değiştirmeme sebep oldu.
Çok kalabalık olunca insan hiçbirşey anlamıyor değil mi? Birde oğlum eğlensin diye yapıcam ama ço. cuğu olan çok az kişi gelecek , 5 çocuk filan . Bende sadece yakın olan 3-4 arkadaşım ve evsahibinin çocuklarıyla kutlayacağım . Efe'nin kahrını çekiyorsa komşumuz olan ev sahibimiz çekiyor, işim varken bakıyorlar vs... Birde bugün arkadaşın biri ay yap doğum günü ne güzel şeyler yeriz bayram ederiz dedi iyice bozuldum sanki pastaneye geliyor .
Sizce de az kişiyle kutlama yapmak mantıklı mı ?