2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım ya sakıncası yoksa siz kaça aldınız evi bizde oralarda düşünüyozda fiyat konusunda fikir olurya cvplarsan sevinirim.hepinizin bebişlerinin doğum gününü kutluyorum ya kızlar ben mart ayında çok mutlu oluyorum hele bide hava güzelse içimde tarifsiz mutluluklar ben bu ayda kucağıma aldım diyemi yavrumu

slm kızlar nasılsınız
bizim sütten kesme işlemi gayet başarılı devam ediyor benimde ağrılarım tam gecmiş olmasada rahatladım batuhanda yavrum arada bi gelip istiyo uufff olmuş deyince bazen sinirleniyor bazen kapat diyor dünde üzerimi değişiyordum anne meme uuffff olmuş dedi evet anneciğim dedim zorlamadı ama sinirlenince kafayı gömüyo ama ben zor bırakacak ağlayacak felan diye çok korkuyordum çünkü aşıkdı onlara allahdan korktuğum basıma gelmedi akıllı oğlum benim masallah sana

şuan moralim çok bozuk, işe gelmek için evden çıkıyordum tam kapıdayken Ata uyandı. Yanında bakıcı teyzesini görünce anne diye ağlamaya başladı. Ama bunun bakıcı ile ilgisi yok babasıda olsa beni istiyor. kendini terkedilmiş hissediyor. onu bırakıp burda çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. üzüntüden kahroluyorum. bide şimdi bu konuşamama durumunu bana kendimi suçlu hissettiriyor.
yeterince ilgilenemiyorum, belkide o yüzden elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor demek ki..
dün internetten kitap sipariş verdim.. bol resimli, çok kelime öğrensin diye konuşmaya yardımcı kitaplar bir an önce gelir umarım. çok üzülüyorum kızlar, iş dışında bütün vaktimi onunla geçiriyorum babası bile kıskanıyor, o yemeden yemiyorum uyumadan uyumuyorum.. herşeyi ismi ile anlatıyorum bak oğlum sarı top bak oğlum büyük araba... 20-25 kelime ancak söyleyebiliyor işte, bir cümle kursa yetecek ama yok. bu internette yazanlar iyice canımı sıktı 200 kelime bilmesi gerekmiş benim oğlum nasıl bukadar geri kaldı. p.tesi ye zar zor randevu aldım kızlar çocuk doktoruna götüreceğim acaba konuşmuyor diye başka bir bölüme mi götürmem gerek bilen arkadaş var mı?

ben bugün zil taktım oynuyorum baska carem yok cunku bu hafta sonu pazar gunu kızımın dogum gunu en önemli gunum donum noktam. Aynı gecen seneki oldugu gibi cok hayalim planlarım vardı ama esim dun aksam kayınvalideleri cagırdı o kadar uzgunumki o kadının suratını gorucek oldugum icin hergun allaha yalvarıyorum nolur onları benden uzak et allahım diye. Ama yinede her özel güzel günümün icine mıçıyolar. O kadar nefret ediyorumki anlatamam. Esimle bu kadar iyi anlasırken bu kadar birbirimizi severken bu sevgisiz sahte lanet insanlar niye hayatımda olmak zorunda. eger sihirli bir degnegim olsaydı onları silerdim yeryuzunden. Ben bir anneyim yavrumun dogum gunu kutlaması icin özenemezmiyim hayaller kuramazmıyım? Neden diledigim istedigim gibi olmuyo bu benim hakkım diilmi? Bu hayırlı gunde dua ediyorum rabbim benim hayatımdan uzak etsin silsin onları. onlardan o kadar nefret ediyorumki icimi acıtıyor bu nefret ölesiye hasta olmama sebep olan bir gecmis olsun demek icin bile aramayan insanlarin en mutlu gunumde bulunma hakkı nedir? Allahım ya bunları basımdan al yada bana dayanma gucu ver:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bence kendini fazla üzüyorsun , en azından 20 kelime biliyormuş. Benim oğlan anne bile demiyor ve ben Adana da dr. götürdüm herşey normal dedi. Olabilirmiş, ben senin kadar da takmıyorum zamaanı gelince konuşacak , sonuçta herşeyi anlıyor , verdiğim komutları yapıyor , gerisi zamana kalmış . Üstüne düşme ilerde sus diyceksin susmayacak !!!

Peki canım... teşekkür ederim, inşallah bizde en kısa sürede o minik ağızların bize güzel güzel konuştuğunu görürüz.

hiç kendini suçlayıpta canını sıkma canım.3yaşına kadar anne gittiğinde gelmeyecek diye düşünürlermiş çocuklar .sen ilgilenmediğin yada çalıştığın için ağlamıyor.ben çalışmıyorum tuvalete gitsem evde beni arıyor reyyan bulamayınca anne ben burdayım diye ağlıyor.içim acıyor o öyle deyince.ama 3yaşına gelince daha bağımsız olacak..üzülme sen üzülünce oda daha içine kapanır .inşallah een kısa sürede konuşıur..

fatmacım çok üzüldüm senin adına.facedede yazmışsın doğuma 5gün 4gün kaldı diye nekadar heyecanla bekliyorsun burnundan gelecek..sen yine kutla kızının doğumgününü bugünler bidaha gelmeyecek..

canım seni öle yürekten anlıyorum ki doğum gününe bende önem veririm bunu bildikleri gün kızımı hem doğurduğum günü hemde geçen seneyi burnumdan getirdiler.onları allaha havale ediyorum.bana yaşattıkları birgün yapışsın yakalarına bu sende korkularından doğum gününde onların yanında olup bi kaç gün sonra gizliden arkadaşlarla kutlayacaz o kadar yanii:84::84:

şimdi yazacaklarımı fatmacığım seni kırmak için yazmıyorum sakın beni yalnış anlama ama yazmadan geçersem annemin bana öğrettiklerini çiğnemiş olacağım
bu yazdığın bütün karalamalar bütün aşağılamalar senin bir ömürü paylaşacağın eşinin annesi ve ailesi demi nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun sadece pintilik yaptı seni hasta etti diye sana o mutluluğu yaşatan kocanı büyütüp o denli iyi yetiştirmiş bi aile bu eğer kaygananlar gerçekden çok kötü olsalardı eşinin seni o denli mutlu etmesinin imkanı varmıydı demekki iyi insanlar iyi bi evlada sahipler çocuğunu nasıl yetiştirirsen öyle olur iyi bi evlat yetiştirmişler ve sen onla evlenmişin ve evlatlarının torunlarının mutluluğunu paylaşmak onların en doğal hakkı ilk başta yazdıklarında onlara sinirlenmişdim ama şimdi tereddütteyim çünkü sen onları hiç sevmiyorsun ne yaparlarsa yapsıınlar sevmeyeceksin aynı şeyi senin ailen için eşin düşünse nefret etse gelmelerini gitmelerini istemese onuda geçtim sen artık bi annesin seniniçin aynı sey düşünülse demezmisin ben onu bu yaslara nasıl getirdim en mutlu gününde yanında olmak isterim diye allah aşkına ben yaşadıklarımı buraya yazsam sıımaz taşar kaldırmaz burası ki ben beraber yaşıyorum her akşam gidiyorum onunla yüzyüzeyim bana yaptıklarını söylediklerini senin kaygana sana yapsa ne yaparsın acaba buraya yazmak yetmez fatma neler yasadım halada yasıyorum 24 yasındayım belki benden büyüksün bana akıl verme diye bilirsin ama bir seye bir kimseye lçimizi ne kadar karartırsak kararan sadece lçimiz olur bunu unutma ben allaha havele ediyorum ağlıyorum zırlıyorum ama karsımdaki duymuyo duymadığı gibide değişmiyor evlilik bambaşka birsey yeni hiç tanımadığın bi ailen oluyo ve afallıyorsun nereye geldim ben benim allemde bunlar yok diyorsun ama hiç birseyi değiştiremlyor o düzene ayak uydurmaya çalısıyorsun ayda yılda bi gördüğün eşinin ailesinede bu kadar acımasız olma hep daha kötüsünü düşünüp allaha şükretki aydınlan rabbim biliyo görüyo sen kimseyi cezalandıramazsın bırak cezalandırması gereken gerektiği yerde cezalandırsın hayatındaki güzellikleri yasa sen kızını yaşa her anını her dakikasını
ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE BİZ ARTIK ANNEYİZ BEN YAVRUMU NASIL SAKINARAK BÜYÜTÜYORSAM KAYINVALİDEMDE OĞLUNU ÖYLE BÜYÜTTÜ ONU OĞLUNDAN MAHRUM ETMEYE BENİM HAKKIM YOK KİMSENİN HAKKI YOK ANALARA YAPMAYIN BUNU
sakın kayganamı çok sevdiğimi düşünmeyin neler yaşattı yaşatmayada devam ediyo ama bu yüzden beddua edemem allah biliyo ama oda bi anne

slm kızlar ben geldim 10 gündür yoktum annemlerdeydim geçmişi okumadan yazayım dedim bi ara vakit bulunca hemen okuyacağım özledim sizi bağımlılık yapmış K.K bende

Son düzenleme:

cok guzel diyosun da sen hep anlatıyosun batuhana söyle bakıyo sunu yediriyo söyle uzerine titriyosun diye. Senin anlattiklarında torununa sana bi sevgi var seni korumak kızı yerine koymak var. Ah keske bi film seridinde gosterebilsem sevgisizliklerini menfaatciliklerini. Anlatsam buralar almaz satırlara sıgmaz. Bu zamana kadar hic bir zaman ne saygıda ne hizmette kusur etmedim Ama SADECE EŞİMİN HATRINA! Evet sevmiyorum sevemiyorum cunku o kadar sevgisiz insanlar sevgiyi benim sevgimi haketmiyor ama saygı duyuyorum. En özel gunumu bana zehir eden hayatımın en guzel anları olarak hatırlamam gerekirken ben o anları dusununce kanım donuyosa sevmiyorum. Yalancıları menfaatcileri icilen 1 bardak suyu yenilen 1 lokma ekmegi sayan mesele haline getiren insanı sevmiyorum. Esmacım dogurmak cok kolay önemli olan bakmak ömrünün sonuna kadar evladına destek olmak evladının yanında olmak! Anne var bide sadece adı anne olan kadın ve baba isminde adam var. Sana en son sunu söyleyeyim eger gözlerinde kendilerinden baska birine karsı sevgi ısıgı gorseydim ben onları başımın ustunde tasırdım emin ol. Cok insan tanıdım türkiyenin her yerinden bir sürü! Ama hic böylesini görmedim. Ben anlatsam anlatamam yasamadan anlasılmaz. O kadar özeniyorumki torununu seven babane ve dedeye. Sevınciyle sevinip zor haline uzulen. Zor canım cok zor... Ben hic yuzlerine bisey demedim surat asmadım saygısızlık etmedim. Kimselere anlatamıyorumda buraya yazıyorum. Yazıyorum ve rahatlıyorum

batuhanınn annesi esmaydı demi adın unutmadım umarım.doğru söylüyosun onları biz yaratmadık beddua etmeyede hakkımız yok ama ben onlara hep iyi davranmaya çalıştım kendi ailemden bile önce onlara değer verdim ama onlar bana hep zehir ettiler düşün ki kayınvalidem eşime söyle ona iyi olmak için bukadar kendini parçalamasın yazık çabuk yıpranır çünki dünyanın hiç bi yerinde görülmemiştir kaynananın gelin sevdiği diye.ben onlarla her görüşmemiz sonunda ağlayarak sabahliyorum elimde değil eşim ailesine çok düşkün yanıma gelip biliyorum hiç bir suçun yokken sırf beni sevdiğin için çekiyosun ailemi lütfen bana hakkını helal et diye yalvarıyo ama onlar benim ailem seni koruyacam diye onları ezmem de diyo.ben allaha havale ediyrum sözünü senin yazını okuduktan sonra geri aldım ama onun yerine allah onları ıslah etsin diyorum.

fatmacığım ve cansude kusura bakma ismini bilmiyorum canım 4 yıldır kayganala yasıyorum 4 yıldır ne çektiğimi bi ben bide allah bilir keske beni torununu sevmeseydi yalnız baaıma oğlum ve kocamla yaşasaydım her fırsatta sorun yaşatıp hayatı bana zindan eden kayganam var tamam torununu seviyo ama yeri gelincede incitiyo onu ve ben hiç birsey yapamıyorum çünkü çalışmak zorundayım yaza krese vereceğim diye nasıl sevindiğimi biliyorsunuz durduk yere huzurumu kaç kere kaçırdı çocuğunuza bakıyorum diye kaç kere kafama kaktı sinirlenince beni büyüten anneme beni nasıl yetiştirdiğini ben senin annen değilim seni çekemem dediğiniki akşama kadar çalıs eve git evde çalıs yatana kadar dinlen0lyorum ben günlük en fazla 5 saat uyku bu halde kendi istediği olmadımı nerden sorun çıkaracağını sasıran bi kayganam var hamile olduğumu öğrendiğim gün kendi oğluna mutluğumuzu yasatmadan senin evladında sana etsin diyen bi kayganam var daha yaz yaz bitmez ama ben hiç birsey demiyorum suan ağlıyorum çünkü haketmediğim seyler yasıyorumama o kadının yüzüne bakıyorum akşam eve gidlp anne diyorum hiç haketmediği halde ama ben ıslah etsin demiyorum çünkü insanlar değişmez
şimdi cıkıyorum daha fazla yazacakdım ama servisim gelecek yarın görüşürüz

hayat iste kızlar ama hep istediginiz yöne dönmüyo dümen. Ben diyorum ya kimseye anlatamıyorum onlarada saygıda kusur etmiyorum sadece buraya yazabiliyorum. Korkmadan dusunmeden icimden aklımdan nasıl geciyosa hic degistirmeden yazıyorum bi nevi burası benim gunlugum sizde dert ortagım sırdaslarımsınız. İnsan buyudukce yada yaslandıkca adını siz koyun tahammul sınırı daha bir artıyor yada tahammul etmesi gereken seyler cogalıyor. Karsınızda hic kan bagınız olmayan insanlar ve siz katlanmak zorundasınız. Bazen hayallerinizi calsalarda bazen en guzel anlarınızı yıksalarda.. Cunku asık oldugunuz adamın ailesi evet sizin hicbirseyiniz ama evladınızın babanesi dedesi halası amcası... Cok zor aklı selim hale gelip buyuyup kocaman olup eriskin bir birey olup bambaska bir ailenin icine girmek mecburiyetten katlanmak! Aşıgım esime 10 yıl önce ilk gördügüm andaki gibi. Hala cok heyecanlanırım esimin eve gelme vakti geldiginde taparcasına seviyorum onu. Onun bir parcasını icimde tasıyıp dunyaya getirmek olaganüstü bisey benim icin. Ben hem bir eş hem bir anneyim. Zaman zaman sevdigim adam ve onun parcası bitanecik kızımla özel biseyler yapmak cekirdek ailemle özel gun ve anlarımı unutulmaz guzel hatırlanır kılmak istiyorum. Ama olmuyo her yerlerdeler hep icimde olmak istiyolar heran tetikteler gulmeye bile korkuyorum hemen uzerlerine alınıp bana dogru geliyolar. Ama biz kızım ve esimle bir aileyiz evet onlarda bizim aileden ama çekirdek olanından diil. Ben her sabah arayıp rapor veremem her fırsatta onlarla kucaklasmaya kosamam. Saygı duyuyorum her zaman evime gelen basımın ustunde ama ben kendi cekirdek ailemle biseyler yapmak paylasmak yanlız kalmak istiyorum. Sevgiye bogularak buyutulen ben kızımı da sevgiye boguyorum ben. Ama onların sevgısızliginde bogulmak istemiyorum. Ben size 10 seneyi anlatamamki yasadıklarımı saskınlıklarımı.. Ne olursa olsun sevgi icten geliyor zorla olmuyor kim ne derse desin cogunluklada bos yere sevgi olmuyor. Bu yazı uzar gider. Diyorum ya kk benim icin sırdas dost gunluk.. Kimbilir belki girmem artık kk ya bu geceden sonra. Buranında vadesi bu kadarmıs! Saglıcakla kalın iyi geceler herkese!

herkes kendince haklıdır belki ama bende Esmacım sana hak veriyorum beraber yaşamayınca insan anlamıyor haftada bir ayda bir geldiği bile çok geliyor insana... bende 2.5 yıl kayınvalidemle yaşadım halada her tatilde burda kalıyoruz ki benim eşim ben doğum yaptıktan 2 gün sonra tayini çıktığı için başka şehre gitti kayınvalidemle kaldım 5 ay düşünün loğusalık sendromu falan filen diyorlar ya hiçççççç bilmiyorum onları eşim oğlumun ilk agu deyişini ilk gülüşünü ilklerinin bi çoğunu göremedi ve bende neler duydum kayınvalidemden eşime neler neler söyledi hiç içimden çıkmaz ve benim eşimde beni hiç anlamadı kollamadı hani biçok şeyi yaşayamadın bunca şeyi kabul ettin demedi hiç herşeyde beni ezdi haksız gördü halada öyle... ama yinede kayınvalidemde anne kimse görmek istemesede ona saygım sonsuz.... şimdide kayınvalidemdeyiz işte inşallah hayırlısıyla işimiz bi olsa güvenlik soruşturması yapılıyormuş bi aksilik çıkmadan imza gelsede evimizi yerleştirip düzenimizi kursak bizde... rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin herkese eşiyle evladıyla kendi evinde huzurlu mutlu sağlıklı yaşatsın...

Son düzenleme:
bu arada BUketcim geçmiş olsun Anıl şimdi nasıl daha iyidir umarım Buğrahanda her antibiyotikte ishal oluyo bağırsaklar temizleniyomuş antibiyotiği böyle atıyomuş vücut....
Damlacım eviniz hayırlı olsun eviniz....
Esmacım maşallah sütün hala çokmuş demekki benim 2 günde yarım fincan sütüm çıkmıştı Batuhanada maşallah kıyamıyo anneciğine

bugün kızımla ikimizin günü.. Kızımın dogum günü benim dogum yıldönümüm.. Hayatım boyunca yaptıgım en iyi şey seni dünyaya getirmis olmam.. Seni anlatmama kelimeler yetmez iyiki varsın canım kızım iyiki dogdun dogum gunun kutlu olsun.. Evimizi süsledik hazırlanıyoruz bugün parti var sizide bekleriz teyzeleri ve kuzucukları

iyi ki doğdun güzel prenses.... rabbim güzel bi ömür nasip etsin .... ailenle daha nice senelere.....

Son düzenleme:
fatmacığım güzel kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…