2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarrbugün benim miniğimin doğumgünü benim anne oluşumun 2.yılı..
canım kızım doğumgünün kutlu olsun seni çok seviyorum iyiki varsın..

dogum gunun kutlu olsun reyyannaz iyiki dogdun. Ailenle bir ömür boyu nice yaşların olsun

reyyan nazın doğum günü kutlu olsun daha nice mutlu başarılı sağlıklı yıllara
kızlar nerelerdesiniz yaaa damla, meraal, funda, buket, huriye, fatma,gül .betül, muhterem unuttuklarım varsa kusura bakmayın burası sessizleşti yine gelinde neşelensin

arkadaşlar çok teşekkür ederiz allah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin..resimleri bilgisayara atınca ekleyeceğim..

ben burdayım da bu aralar gün aşırı nöbet tutuyorum ve okuyo çıkıyorum yorum yazamıyorum . Bİrde Efe beyin doğum günü için tarif arıyorum :) onlarla ilgileniyorum . Şöyle güzel bir pasta ve kurabiye yapmayı düşünüyorum bakalım becerirsem :) yarın yine nöbetteyim 24 saat , yazamam herkes kendine ii baksın yavruları öptüm ...

gülcüğüm facede gördüm fotoları maşallah çok güzel olmuş reyyan naz
hoşgeldin huriyeciğim
muhterem eminim döktürürsün sen şimdiden ellerine sağlık

günaydın bayanlar ben bu aralar rahatsızım yazıları okuyup çıkıyorum bu hafta 3 serum 10 tane iğne yazmış doktor kötü üşütmüşüm.doğum günü yavrularının doğum gününü şimdiden kutluyorum. rabbim onların dahada güzel günlerini bizlere göstermeyi nasip etsin.bu arada mertin doğum günü perşembe bende hafta içi ne annemler ne de arkadaşlardan gelen olmaz diye hafta sonu yani pazar günü beraber kutlamayı düşünüyorum annemleri çağırdım bi kaç arkadaşta çağırdım bakalım hasta halimle nasıl yetişicem.hepinizi çok öpüyorum güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

Yarın canımın yarısı oğlumun doğumgünü.... Sanki yeni doğacakmış gibi heyecanlanıyo insan... 2 yıl nasıl geçti anlamıyorum.... Iyi ki doğdun annecim varlığım herşeyim... Rabbim acını göstermesin... şükürler olsun allahım seni bize nasip etti... Daha nice nice senelerini göstersin allah bize canım oğlum.....

kızlar ben acayip yemek yer oldum ağzım hiç durmuyo ne kadar tok olursam olayım sürekli bişeyler yiyorum... kilo alıyorum yaa kendime sınır koyamıyorum halimi görmelisiniz çok sinir oluyorum kendime 55 kilo oldum şişko olmak istemiyorum yaa iştahımı nasıl keseceğim kızlarrrrrrrr

Son düzenleme:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OĞLUMMMMMMMMM

Aşk.......neymiş biliyor musunuz........ Insanın evladına beslediği sevgiymiş, hasta olursa diye gözünün içine bakmak ve hastalandığında başında sabahlamakmış, bir lokma fazla yer belki diye saatlerce usanmadan peşinde koşmakmış.... Aşk senmişsin annem... Aşk senmişsin oğlum... 2 sene önce seni kucağıma aldığımda öğrendim bunu... şükürler olsun rabbime seni bize nasip etti... Iyi ki doğdun annecim iyi ki bizim yavrumuzsun rabbim acını göstermesin.... O güzel yüzün hep gülsün şansın bahtın hep açık olsun annecimmmmmmmm..... Herşeyimsin......

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldim
10 gündür giremedim nete raporluydum bende bide bel fıtığı çıktı nurtopu gibi 3 tane fıtık bide kireçlenme varmış felç oldum zannettim aslında bu haftada işbaşı yaptırmayacaktı doktor gidemezsin dedi ama gelmek zorundaydım bakalım bugün kötü olursam gene giderim eğer gelemezsem bilinki raporluyumdur bakalım bundan sonra ne gelecek başıma bekliyorum şöyle eşimle bi konuştukta son 6 ayda 7 ciddi rahatsızlık gelmiş başıma allah dermansız dert vermesin ama çok sıkıldım artık doktorlardan hastanelerden kan vermekten ağrılardan ......

tüm bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllara biz doğum günümüzü yapamadık kendi aramızda geçirdik çok kötüydüm çok ağrım vardı 1 nisanda kuzenimin oğlunun doğum günü onunla beraber kutlayalım dedik sağolsun o teklif etti

merhaba kızlar okuyanlar bana fikir versin ben kızım doğduğu gün şeker yaptırmama izin vermemişlerdi die içimde ukte kalmıştı bende kayınvalidelerden gizli doğum gününde yaptırmaya karar vermiştim şöyle buzdolabına yapışan şekerleden geçen senekinin üzerinde -birtanemiz sude naz 1 yaşında-yazıyordu bu sene ne azdıracağıma karar veremedim bugün vermem lazım mesela -nazımız 2 yaşında-mı yazdırsak yoksa -iyiki doğdu gördünüzmü 2 oldu-yazsak yoksa.-gözümün nuru 2 yaşında-yada minik mucizem 2 yaşında-mı yazdırsam lütfen değiişik fikri olanda paylaşsın bekliyorum.

damlacığım çook geçmiş olsun canım cidden bu sene senin için çok zor geçti inşallah bu son olur canım kurban kesin canın bi tane basınızın gözünüzün sadakasına kendine dikkat et

ben minik mucizem 2 yaşındayı beğendim bide nazımız 2 yasında olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…