- 17 Ağustos 2009
- 965
- 0
benimde kociş lstanbula gitti dün hasta hasta bide yolda arabaları bozulmuş nerdeyse 5 saat kırşehirde beklemişler neysekı sağsalim varmışlar
damla canım bende senin gibi hamileyken çok zeytin yedim şimdi batuda bayılıyo zaytine çekirdeğinide kendi çıkartıyor biz çıkartırsak kabul etmiyor sıpam
dün yine banyo krizi yasadık manyo diye tutturdu 10 dakka çıplak gezdi giydiremedim söz verdim bugün yıkanacak
2 gündür anne meni bıyakma diyo sıpam çok üzülüyorum öyle deyimce
esmacım yaa benim kocişte yok ptesi bi çıktı yola teeee ctesi gelecek artık onların dönemi açıldı 6 ayda 3 hafta zor dururum evde diyor
merhaba mart anneleri canlarım naberler masaallah baya ıyıyız bugunlerde Allah bozmasın hasta bebişler gecmiş olsun benım yiğitte hasta 1 aydır öksürüyo hastaneye göturdum galıba acılden enfeksıyon kaptırmısım ogluma okadar cok yogunkı acil bende gripten kurtulamadım. sizin bebelerı görunce masaallah dedım valla bizim yiğit hiç konusmuyo kızlar hemde hiç anne bıle demıyo bu benı cokkkk üzüyo gelişim zumanına götrdum dıkkat eksıklıgı yok ama calısan annelerın ebbeklerınde görulur dıyo erkek cocugu gec konusur dıyo ama erken konusanları görunce uzuluyorum ılgımı eksık etmıyorum kıtapları oluyorum masallar anlatıyorum offf ama yok yok acilde nöbetlı calısıyorum bır gıdınce 24 saat ayrı kalıyorum oglumda gelıncede her an gıtme korkusuyla benden hiç ayrılmıyo oyuncak bıle oynamıyo hep kucak ıstıyo gezmek ıstıyo burda cocuklu cevremde yok kızlar bu youn grupları ıle ılgılı bılgınız varmı nasıl kac saat bakıyolar olmazsa oraya vermeyı düşünüyorum oglum için cok uzluyom bı anne dese cikolata dagıtcam valla ah ettım 2. bebek konusuna gelınce benım yiğitim zaten 3 yıl olmadı bende ah ettım bıde korunmucam dıye hiçte korunmadım :) ne buyuk cesaret dimi ama olmuyo zaten olsa bu yogunlukta naparım onuda bılmıyom
deryacım öncelikle hoşgeldin canım
yiğitte de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
bende arkadaşlara katılıyorum sen sonuçta doktora götürmüşsün çok büyük ihtimalle biranda konuşacak beyfendi merak etme canım konuştumuyduda susmak bilmiyorlar
aman aman bir komsu agırladım tamm 15 kısı anladımkı bana ya hıc ya cok ama hepsı cok samımı ıcten ınsanlar galıba yanlızlıktan kurtuldum. Bıde bugun bısey oldu halen soktayım. Komsularla otururken bı ara mutfaga gıdeyım dedım bıtane 8 yasında erkek cocuk bıtane 8 yasında kız cocuk bıtane 3 yasında erkek cocuk bı de kızım oynuyolardı. Buyuk cocuklar bana ufaklıgı gosterip 'ecrin eylulu optu bu dedıler bende onlar arkadas opsun bısey olmaz dedım ama dudagından optu dedıler ufaklık icin o daha kucuk anlamaz dedım. Gecıstırdım. Aradan biraz zaman gecti kızıma bısey yaptırmaya caliştıklarını farkettim gizlice kapidan gozetlemeye basladım komsularda sasırdı noluyo dıye susun ısareti yaptım baktımkı buyukler ufaklıga kızımı dudagından opmesı ıcın akıl verıyolar ufaklık beceremîyo kız oyuncakla kızımı oyalıyo otekı ufaklıgı opsun dıye ıtıyo neye ugradıgımı sasırdım napıyonuz sız utanmıyonuzmu ne ayıp dedım bırbırlerının ustune attılar sucu. Sanırım kızdan kaynaklanıyo ara ara ananesınde ara ara annesınde kalıyo. Sanirım bıraz sorunlu bı tip. Erkek cocugu apartmandan komsunun oglu sevecen bı tıp bıkac kez sokakta konusmuslugum var kız kıskırtmıs sanırım hatta dedıkı cocuk kız ufaklıkları mutfaga tenhaya goturmeye de calısms. Kız gelmeden cok guzel oynuyolardı. O kadar kotu oldumkı kafam durdu. Belkı kucuk bısey ama cok onemlı. Kocaman dunyada kızımı koruyamazsam dıye korktum. Icım sıkıldı kanım sogudu ne zoranne olmak bu devırde evlat yetıstırmek allah yavrularımızı korusun. Iyıkı kızım cok hareketlı ve ben dakka bası kalkıp kızımı kontrol ettım. Ay valla paranoyak oldum kızlar
fatmacım komşularının iyi olmasına çok ama çok sevindim en azından görüşeceğin kişiler oldu ama bencede sen o kızla pek görüştürme Eylül'ü
günaydın kızlar nasılsınız
biz hastayız daha antibiyotiğe başlamadık ama şimdiden 3 ilaç kullanıyor öksürüğümüz biraz daha katılaştı umarım daha kötüye gitmez ama kıpır kıpır hala yerinde duramıyor nasıl hasta anlamıyorum ben bu kızı biz olsak yatak döşek yatarız valla hala koşturcam diye uğraşıyor