2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYYYYDDDIIINNNNNN HERKESE
BOMBA GİBİ Bİ HABERİM VAR SİZE

H A M İ L E Y İ M!!!!!!!!!!
ve O da mart bebişi oluyor opuyorumnanaktan

hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2 ada ya kardeş geliyor..bizde kardeşimle aynı gün doğmuşuz ve çok güzel oluyor doğumgünlerimiz. babam kayserili cimriliğini burdada yapmışsın tek pastayla kurtarıyorsun derler kaydirigubbakcemile3

ben daha erken diye düşünüyorum.ben daha çocuğum 24 yaşındayım :roflol:a.s.4yaşında falan düşünüyorum ben ama belli olmuyor.bu ay 8gün oldu hala regl olmadım dün kan testi yaptırdım negatifmiş.şükür çünkü üstesinden gelemem benim kocamda bebek gibi bakım istediği için dayanamazdımkaydirigubbakcemile3

damlacığım süpersin sen mart annelerini bırakamayacaksın anlaşılan inşallah sağlıklı bir hamileliğin sonunda kuzunu sağlıkla kucağına alırsın rabbim gönlüne göre versin tam 2 yaş olacak aralarında ne güzel

teşekkür ederim esmacım aynen öyle tam 24 ay olacak araları şuanda 6 hftlık 1,5 aylık hamileyim kalp atışlarını duydum ctesi günü ve o ğün öğrendim zaten hamileliği çok güzeldi bumbumbum opuyorumnanaktan allah isteyen herkese versin
bakalım doğunca nasıl başa çıkıcam ikisiyle kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim esmacım aynen öyle tam 24 ay olacak araları şuanda 6 hftlık 1,5 aylık hamileyim kalp atışlarını duydum ctesi günü ve o ğün öğrendim zaten hamileliği çok güzeldi bumbumbum opuyorumnanaktan allah isteyen herkese versin

allah şimdiden kolaylık versin canım bende aslında istiyorum ama cesaret yok bende batuhan en az 4 yaşına gelince düşünürüm herhalde yoksa bebek gibisi varmı yaaa minicik eller mis kokularr allahım olmayan herkese tattırsın bu güzel duyguyu ama bizim için erken zemuszemus rabbim gönlüne göre versin ama buda erkek olsun değişik olsun bence inşallah benimde 2. bebişim kız olur gerçi kocişim şimdiden 2.de erkek olacak öyle hissediyorum diyor ama bakalım sağlıklı sahatli olsunlarda bizimkinin ismi bile hazır :) gerçi kızda kararsızım ama oğlum olursa berkehan olacak zemuszemus

ooo esmacım valla süpersin ben erkek olursa ne koyacağımı bilmiyorum ama kız olursa ismi belli EDA olacak Emre-Damla-Ada=EDA :) ve kız olmasını çok istiyorum acıkcısı ama erkekte olsa çok mutlu olurum yeter ki sağlıklı olsun şimdiden Ada'ya kardeşin nerde kızım diyorum hemen gelip karnımı seviyor öpüyor ne var burda diyorum bebek diyor opuyorumnanaktan ama doğduktan sonra öper mi yolar mı bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

ooo esmacım valla süpersin ben erkek olursa ne koyacağımı bilmiyorum ama kız olursa ismi belli EDA olacak Emre-Damla-Ada=EDA :) ve kız olmasını çok istiyorum acıkcısı ama erkekte olsa çok mutlu olurum yeter ki sağlıklı olsun şimdiden Ada'ya kardeşin nerde kızım diyorum hemen gelip karnımı seviyor öpüyor ne var burda diyorum bebek diyor opuyorumnanaktan ama doğduktan sonra öper mi yolar mı bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

isim süper rabbim gönlüne göre versin canım adaya gelince tam 2 yaş senduromu zamanı benim biraz sever biraz yolar gibime geliyo aman dikkat:))
bende batuhanda eşim istediği için koydum daha evlenmeden flört zamanlarında oğlum olursa batuhan koyacağım derdi bende hamile kalıp erkek olduğunu öğrenince araştırdım neymiş anlamı diyealtın ordu devletinin kurucu cengizhanın torunuymuş oğluşum birde erkek kardeşi varmış berkehan diye o an tamamdır dedim 2. erkek olursa ismi berkehan olacak ama kızda aklım geliyo gidiyo liya ismini çok seviyordum kız olsa liya olacakdı ama şimdi btuhana yakın olsun diye berfu düşünüyorum ama önümde zaman bol kızada bisim buluruz demizemuszemuszemuszemus

hayırlı olsun canım saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin rabbimŞeniz demek artık 2011 anneleri topiğine de takılıcaksın:) ben 2. yi kızım 1. sınıfa basladıgında hamile kalıp 2. sınıfa basladıgında dogurma seklinde planlıyorum inşallah plansız bişekilde olmaz. rabbim hepimizin evlatlarına saglık versin:nazar:

AYYYYYYYYY bu çok heyecan verici bi olay rabbim sana kolaylık yavrularınada sağlık versin benim kızım çok yaramaz az çok hatırlarsan damlacım bide benim işimde çok yoğun bende sen gibi il dışındayım sürekli malatya bölge müdürlüğü oldğndan sürekli görevlerdeyiz ama haberini okuyunca bi an kendimi senin yerine koydum tarifsiz bir duygudur ya peki bişey soracam ilk hamile olduğu öğrendiğinle şu anki arasındaki duygu düşünce ve hareketlerinde ki farklılıkları bizimle paylaşa bilirmisin tekrar hayırlı olsun damla.(ben kızın olacakmış gibi hissettim çünki iş yerinde arkadaşıma nalattım hamile olduğunu büyük kızın ismi ada küçüğün ki eda dedim allah söyletdi galibabilmiyorumkismile

bu arada arkadaşlar biz dün tatilden geldik tatilmiydi işkence kampımı anlayamadım kendi arabamızla gittik mesafede uzun olduğundan mahvolduk didim ve kuşadasındaydık gece döndük eve ben işe kızmda kreşe gitti kreşten aradılar isali ve öksürmesi var ağlıyo bişey yediremiyoruz eşim doktora götürmüş şimdi aradı dişten dolayı demiş 10 gündür beraber olduğumuızdan bizde özlemiş olabilir bu arada kızım 2 aydır hep 10 kilo 200 grm çok üzülüyorum bu duruma.

kızlar teşekkür ederim ve cansudecim hoşgeldiniz
ilk öğrendiğimde gene elim ayağım titredi çok heyecanlandım ve mutlu oldum ama açıkcası ilki gb değil daha doğrusu üstünde çok düşünemiyorsun çünkü bakmak zorunda olduğun bir çocuğun var ve daha çok küçük kucak istiyor ve 15 kilo kendisi ben hala daha çok net olarak hamile olduğumu anlamış yada idrak etmiş değilim ama ctesi günü kalp atışlarını duydum çok güzeldi evimizi şenlendirecek misler gb kokutacak çok heyecanlıyım kuzumun artık birde kardeşi olacak abla oluyor benim ufak kızım :) artık kızlar buda doğduktan sonra ben defteri kesin olarak kapatacağım 2 çocuk ve 2 yaş arayla tam istediğim gb allah gönlümüze göre verdi işallah sizlerinde gönlünüze göre olur

Damla'cım tebrik ederim... Allah sağsalim doğurmak nasip etsin çok sevindim senin adına... allah kolaylık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayyyy inanmıyorum sana,süpersin Damlacım senalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allah hayırlı uğurlu etsin bebişim banada nedense kız gibi geldi,Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Bişe itiraf ediyim mi?
Bende bu ayd.k.hapımı içmedim belki sürpriz olur diye.Olsaydı eşime sürpriz yapacaktım.Ama dün gece adet oldum.Olmadı yani:gitme:Sağlık olsun diyelim tekrar cesaret edemiyorum bu ay.Tekrar cesaretimi toplayıp bıraktığımda olur inşallah.Çok istiyorum ya bende bu haberi vermeyi tekrarsenağlama

canlarım çok teşekkür ederim gülşahcım ne güzel olurdu seninde olsaydı artık bidahaki denemene işallah canım
zorlanıcam arkadaşlar biliyorum ama çok mutluyum allah rıskını verir elimiz ayağımız tutuyor çalışır cabalar bununda üstesinden geliriz hem Ada da kardeş sevgisini tadacak sığınacak biyeri bi omzu olacak hiçbirkişi kardeş gb olamaz ne ana ne baba ne arkadaş ne akraba bende kardeşi kardeş gb bilsin istedim çok yaş farkı istemedim

hadi bakalım kızlar ben ipi göğüsledim ayağımı sürüdüm bekliyorum sizleride kaydirigubbakcemile3

Büyük cesaret, büyük mutluluk.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bereketiyle gelsin inşallah.Rabbim sanada yardım etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah:ecrin_bebek:

cansude çok geçmiş olsun canım, gözlerim fal taşı gibi açıldı okurken,
Allahım hiç askılar aklıma gelmezdi, neler neler oluyor,
Allah beterinden saklasın, bizi kuzularla imtihan etmesin, acil şifalar dilerim canım.

cansude çok geçmiş olsun canım, gözlerim fal taşı gibi açıldı okurken,
Allahım hiç askılar aklıma gelmezdi, neler neler oluyor,
Allah beterinden saklasın, bizi kuzularla imtihan etmesin, acil şifalar dilerim canım.

çok saol teşekkür ederim çok şükür teyzesi atlattık sayılır geçen gün biraz açtıda ağzını baktık delik kalmış küçücük diğerleri kapanmış zaten bende hemen kurbanını kestim diyorum ya size kızlar bu bücürler herşeyi bir anda yapıyor lütfen dikkatli olun.kötükedihüso

herkese merhabalar güzel anneler double anneler(damla)
nasılsınız kızlar batuhan gün geçtikce azıyor anne diyip kandırıyo beni dayanamıyorum o kadar güzel anne diyorki gecede sıcakdan uyuyamıyor sıpam benide uyutmuyor sağolsun öyle emmek istiyor dün akşam resmen morarttı göğüsümü babasıda yeter artık esma emzirme diyor ama kıyamıyorum ıssırdı diye indirdim emzirmiyorum ıssırıyorsam çok ağrıyor dedim bacağıma yapıştı ayrılmadı yanımdan anlattım konuştum geri aldım emzirdim bu sefer ıssırmadı ama bir sonraki emişde ne olur bilinmez bir anda sündürüyor sadece ıssırsa tamam ama diyorum ya sündürerek ıssırıyor zorla çığlık attırıyor bana :KK43:(

günaydın arkadaşlar biraz mide bulantısı biraz bel ağrısı idare ediyorum bakalım şimdilik bi sıkıntı yok ama Ada kucaktan inmiyor belimi çok yoruyor
esmacım valla Ada beni 2-3 ay emdi oda takviyeli idi işallah 2 numara emer :) senin hakkikaten kesme vaktin gelmiş hayatım

X