günaydın arkadaşlar biraz mide bulantısı biraz bel ağrısı idare ediyorum bakalım şimdilik bi sıkıntı yok ama Ada kucaktan inmiyor belimi çok yoruyor
esmacım valla Ada beni 2-3 ay emdi oda takviyeli idi işallah 2 numara emer :) senin hakkikaten kesme vaktin gelmiş hayatım
hadi hayırlısı canım kuzumuz artık erkek oluyor desene benimkide erkek olursa doğar doğmaz istiyorum sünnetini göbeğiyle pipiside iyileşir :)
ayy esmacım ne güzel canım gözünüz aydın artık derdinide anlatabilecek ahh Ada'da bi konuşsa konuşuyor konuşmasına ama derdini tam olarak anlatacak kadar değil ancak ve daha tam her harfede dili dönmüyor
tekrar güle güle güle otur sibelcim.Selam kizlar
TEbrikleriniz icin tesekkürler... halen evimizle ugrasiyoruz mutfak geldikten sonra tamamen biticek sanirim yoksa birtürlü bitmiyor sanki :S
Gülsahcim tabiki eklerim cnm insallah hosunuza gider, ben icinde rahatim ve istedigim gibi dösedim ohhh :)
Rüyanin sac konusuna gelince : Ben cekiltiyorum, bagliyorum o tekrar aradan nasil yapiyorsa sac cikartip agzina koyuyor ve bu sac olayi 1-1,5aydir emmeyi biraktigindan beri var umarim birakir en kisa zamanda !!
Emzik konusuna gelince : Tasinma-Annemlerin yolculugu derken öyle ilgilenemedim kizimla dogru dürüst su son günlerde biraktirmayi düsünüyorum ama, ben pis kizim alma dedikce o daha bi sariliyor.. Sadece geceleri ve öglenleri uyudugunda kullaniyor emzigi okdr ama ginede biraksin istiyorum :))
veeee DAmlacigim hayirli ugurlu olsun cnm... Allah saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah.. Sana simdiden kolay gelsin diyorum :)) Umarim hersey istedigin gibi gelisir!!
hayırlı olsun yeni dişleriniz :)selam güzel anneler ve yaramaz çocukler artııı damlanın pirinç tanesi kadarcık bebegi:) nasılsınız bakalım. biz kızımla hala çanakkalede köydeyiz annemlerde. 1 ay olucak geleli. kızım iice serpildi burda dogal besinler ve temiz hava dahada kudurttu kızımı:) ama kilodan eser yok boya gidiyoruz. 2 gün önce falan6. dişimiz alttan yeni patladı. bitanede kabarmış patladı patlıycak hergün bakıyorum daha dogrusu bakmaya calışıyorum patlamışmı diye ama bu sabah kızım gülerken bide baktım kızımın azı dişi varrr:)))) patlamışta epey yol almış. bitanede azımız patmak üzere sasırdım kaldım. daha ön üstte 3 altta 2 tam dişimiz var alttan daha yeni payladı azılara hiç ihtimal vermiyodum. aman arka arkaya çıksın artıkta bende kızıma büyük lpokmalar verebileyim. eşim yurt dışında evimi özledim. ctesi eşim gelio pazar evimizdeyiz iple çekiyorum hafta sonunu:2:
maşallah batuşa yerim ben onu :)))kızlar benim oğlanın dili iyce çözüldü ne söylesek söylüyor artık hatta susmuyor
hayırlı olsun yeni dişleriniz :)
ayrıca allah kavuştursun hem eşine hem evine canım:1rolleyes:
maşallah batuşa yerim ben onu :)))
Liya da artık yarım yamalak ne istediğini anlatabiliyor o da çok seviniyor bu işe tabi bende :))):sm_cool:
yalnız çok komik oluyor söyleyemedikleri mesela Liya ismin ne diyorum üstüne basa basa iiiyaaaa diyor kediye tedi ilaydaya da dayda :))))sırnaşık şey