Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melekcim o buurun tıkanıklığı greçmiyor maalesef( biz de tonimer baby sprey kullanıyoruz ama elletmiyor çığlık çğlığa dün gece de ateşimiz çıktı sanırım üst dişler çıkıyor
( calpol verecez 2 gün doktor öyle dedi
![]()
Selam kizlar nasilsiniz bakem?
pöfff bende bugün evi topla - temizle - birazdan kiz arkadasm gelicek yemek yapmaya basliycam simdi...
Rüyayi banyo felan ettirdim öldüm bel agrisindan ama pöfff büyüdükce daha yerinde durmuyor ve banyo yaptirmasi zorlastiii...
Umarim herkes iyidir...
8.ayini dolduranlar HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLARR hehehe...
Bu saatlerde - hafta ici burasi dolurdu olurdu off offf...
Öptüm sizleri kocamannn
bu arada hasta bebeklere geçmiş olsun.
melek bende sprey ve aspiratörle rahatlatmıştım.çok zor Allahım kolaylık versin.
kıyamam ben kuzularıma.
böceğim sen burdamıydın görmedim ben başka dşyarlarda geziyodum :)) bu saat oldu uyuyamadım daha sabah 6da kalkıcak yaramaz kızım of içim sıkılıyo şu mr sonucuna da taktım kafayı yarın belli olcak bişey çıkmasa bari..
hasta bebeklere çok geçmiş olsun kızlar soğuk buhar makinesi varsa evde çok çok işe yarıyor ben bi de üstüne reiki yapıyodum geçti bizimki çok şükür :)))
selamlar. ben yeni üye oldum foruma. benimde mart 4 doğumlu bir kızım var. adı ceren. dün ilk dişimiz patladı ve öğlen ikincisi patladı. biraz takip ettim sayfanızı. seviyeli ve güzel bi sohbetiniz var. inşallah bende buna zamanla dahil olurum.
günaydın arkadaşlar. bizim mesai başlayalı çok oldu. babamız sabah 6 da evden çıkarken bizde otomatiğe bagladık kalkıyoruz. kızımda size bişeyler yazsın teyzeleri yaz kızım: .......... k çk j j ttyyıı
Sizinde yeni ayınız hayırlı olsun canım.herkese kolay gelsin;bir ben varım birde 3 misafir:))))buketcim bizde dn 8.ayımıza dolu dolu girdik vallahi..8+1iz bugün..
Sağol melekcim. Erkek adam iyileşir tabi. Hayırlı olsun sünnetiniz canım.8 ayını dolduranlara kocaman bır masallah..
Dişi çıkmayan biz mi kaldık?
Ali Tuna'nın sünnet ile ilgili sorunu kalmadı
Geçen hafta pişik ve ishali oldu onlarda geçti (pişik sanırım bez değişiminden oldu primadan canbebeye geçeyim dedim pişik yaptı tekrar primaya)
burun tıkanıklığı ve hafif öksürümüz var geçiremedik.
Kıyamam ben Adacığıma.. İncileri mısır gibi patlasın çabucak inşallah.dün gece de ateşimiz çıktı sanırım üst dişler çıkıyor( calpol verecez 2 gün doktor öyle dedi
![]()
pöfff bende bugün evi topla - temizle - birazdan kiz arkadasm gelicek yemek yapmaya basliycam simdi...
Rüyayi banyo felan ettirdim öldüm bel agrisindan ama pöfff büyüdükce daha yerinde durmuyor ve banyo yaptirmasi zorlastiii...
Umarim herkes iyidir...
8.ayini dolduranlar HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLARR hehehe...
Özgecim üzme canım kendini. Olacak o kadar sabrımız bazen taşıyor. Bende bağırıyorum bazen ve anlayıp ağlıyorda.. Ama isteyerek yapmıyorsunki. Uykusuzluk,yorgunluk,stres.. bazen taşıyor...adaya bağırdım bugün çok kötü hissediyorum kendimi bu saat oldu uyuyamadım daha
Selam canım hoşgeldin aramıza.. Bekleriz hoş sohbetlerimize.selamlar. ben yeni üye oldum foruma. benimde mart 4 doğumlu bir kızım var. adı ceren. dün ilk dişimiz patladı ve öğlen ikincisi patladı. biraz takip ettim sayfanızı. seviyeli ve güzel bi sohbetiniz var. inşallah bende buna zamanla dahil olurum.
muğladayken gözümde bozukluk vardı göz doktoru şüphelenip beyin mr ı çektirmişti 2 tane beyaz leke çıkmıştı eğer çok olsa ms hastalığı belirtisiymiş ama bende 2 tne olduğu için takip et 6 ay sonra tekrar çektir mr demişti. sonra bizim tayin buraya çıktı ben hamile kaldım vs derken çektirmedim. sonra baktım benim gözler hepten bulanık görmeye başlayınca tekrar içime bi şüphe düştü gittim çektirdim ama 3 gündür içim içimi yiyordu.. çok şükür herşey normal 2 sene önce çıkan lekeler de kaybolmuş hihoyyyt çook rahatladım
8. ayını dolduran kuzular hayırlı olsun
Amaaaaan yavrucum alttaki dişlerinle ısırda çabuk patlasın hadi Adacım. Kıyamam sana ben.biz gece ateşlendik yineishalimiz oldu gece 4 gibi bir kere off yaa çok zor bu işler kuzum halsiz bezgin....
Kızının ne yazdığı belli basbaya mesaj veriyo baksana kaçak teyzeley yazmış delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kızımda size bişeyler yazsın teyzeleri yaz kızım: .......... kçkjj ttyyıı
Kızının ne yazdığı belli basbaya mesaj veriyo baksana kaçak teyzeley yazmış delikafaduldenkaydirigubbakcemile3