• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim o buurun tıkanıklığı greçmiyor maalesef :(( biz de tonimer baby sprey kullanıyoruz ama elletmiyor çığlık çğlığa dün gece de ateşimiz çıktı sanırım üst dişler çıkıyor :(( calpol verecez 2 gün doktor öyle dedi :(

Selam kizlar nasilsiniz bakem?
pöfff bende bugün evi topla - temizle - birazdan kiz arkadasm gelicek yemek yapmaya basliycam simdi...
Rüyayi banyo felan ettirdim öldüm bel agrisindan ama pöfff büyüdükce daha yerinde durmuyor ve banyo yaptirmasi zorlastiii...
Umarim herkes iyidir...

8.ayini dolduranlar HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLARR hehehe...
Bu saatlerde - hafta ici burasi dolurdu olurdu off offf...

Öptüm sizleri kocamannn

adaya bağırdım bugün çok kötü hissediyorum kendimi bu saat oldu uyuyamadım daha

ana birisi var burada:)
özgecim bende bağırıyorum dönem dönem o da ağlıyor ama gerçketen üzülsemde ara sıra oluyor işte.
uykusuzluk,yorgunluk derken oluyor böyle.
sıkma canını..,
bu arada deryacım dişiniz hayırlı olsun darısı bize:)

bu arada hasta bebeklere geçmiş olsun.
melek bende sprey ve aspiratörle rahatlatmıştım.çok zor Allahım kolaylık versin.
kıyamam ben kuzularıma.

böceğim sen burdamıydın görmedim ben başka dşyarlarda geziyodum :)) bu saat oldu uyuyamadım daha sabah 6da kalkıcak yaramaz kızım of içim sıkılıyo şu mr sonucuna da taktım kafayı yarın belli olcak bişey çıkmasa bari..

hasta bebeklere çok geçmiş olsun kızlar soğuk buhar makinesi varsa evde çok çok işe yarıyor ben bi de üstüne reiki yapıyodum geçti bizimki çok şükür :)))

selamlar. ben yeni üye oldum foruma. benimde mart 4 doğumlu bir kızım var. adı ceren. dün ilk dişimiz patladı ve öğlen ikincisi patladı. biraz takip ettim sayfanızı. seviyeli ve güzel bi sohbetiniz var. inşallah bende buna zamanla dahil olurum.

günaydın arkadaşlar. bizim mesai başlayalı çok oldu. babamız sabah 6 da evden çıkarken bizde otomatiğe bagladık kalkıyoruz. kızımda size bişeyler yazsın teyzeleri yaz kızım: .......... k çk j j ttyyıı

melekcim o buurun tıkanıklığı greçmiyor maalesef :(( biz de tonimer baby sprey kullanıyoruz ama elletmiyor çığlık çğlığa dün gece de ateşimiz çıktı sanırım üst dişler çıkıyor :(( calpol verecez 2 gün doktor öyle dedi :(

canım sızede gecmıs olsun.. bızde dıs yok daha

Selam kizlar nasilsiniz bakem?
pöfff bende bugün evi topla - temizle - birazdan kiz arkadasm gelicek yemek yapmaya basliycam simdi...
Rüyayi banyo felan ettirdim öldüm bel agrisindan ama pöfff büyüdükce daha yerinde durmuyor ve banyo yaptirmasi zorlastiii...
Umarim herkes iyidir...

Bu saatlerde - hafta ici burasi dolurdu olurdu off offf...

Öptüm sizleri kocamannn

saol tatlım bızde sızı optuk

bu arada hasta bebeklere geçmiş olsun.
melek bende sprey ve aspiratörle rahatlatmıştım.çok zor Allahım kolaylık versin.
kıyamam ben kuzularıma.

saol fıstık.. cok zor coookk..:(

böceğim sen burdamıydın görmedim ben başka dşyarlarda geziyodum :)) bu saat oldu uyuyamadım daha sabah 6da kalkıcak yaramaz kızım of içim sıkılıyo şu mr sonucuna da taktım kafayı yarın belli olcak bişey çıkmasa bari..

hasta bebeklere çok geçmiş olsun kızlar soğuk buhar makinesi varsa evde çok çok işe yarıyor ben bi de üstüne reiki yapıyodum geçti bizimki çok şükür :)))

canım ne mr ? :(

selamlar. ben yeni üye oldum foruma. benimde mart 4 doğumlu bir kızım var. adı ceren. dün ilk dişimiz patladı ve öğlen ikincisi patladı. biraz takip ettim sayfanızı. seviyeli ve güzel bi sohbetiniz var. inşallah bende buna zamanla dahil olurum.

hosgeldın.. bebegınle nıce saglıklı mutlu gunlere

günaydın arkadaşlar. bizim mesai başlayalı çok oldu. babamız sabah 6 da evden çıkarken bizde otomatiğe bagladık kalkıyoruz. kızımda size bişeyler yazsın teyzeleri yaz kızım: .......... k çk j j ttyyıı

bizden de Ecrin Eylül hanımaa hjskdlfhsıdoufkdfjkgjfdl :)

günaydın arkadaşlar, dişi çıkan bebeklerimize ve hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun, yeni gelen arkadaşıma hoşgeldin diyorum, canım ne mr ı hayırdır, bizide bilgilendirirsen seviniriz,

kızım kahvaltısını yerken uyuyakaldı. bende sebze çorbasını yapayım bari ögleye hazır olsun. dün kızımla gezmelere gittik babamızda geldi iş çıkısı yanımıza. kızıma fisher price ilk arabam varya hani yürüteçin degişigi ondan baktık. almak istiyorumda bir an önce yürüsün sonradanda araba şekline dönüsüo oynar kızım. birde masalcı tırtıl egitici oyuncak. bakalım netten araştırıp şiparis vericem herhalde.

günaydın canlar

muğladayken gözümde bozukluk vardı göz doktoru şüphelenip beyin mr ı çektirmişti 2 tane beyaz leke çıkmıştı eğer çok olsa ms hastalığı belirtisiymiş ama bende 2 tne olduğu için takip et 6 ay sonra tekrar çektir mr demişti. sonra bizim tayin buraya çıktı ben hamile kaldım vs derken çektirmedim. sonra baktım benim gözler hepten bulanık görmeye başlayınca tekrar içime bi şüphe düştü gittim çektirdim ama 3 gündür içim içimi yiyordu.. çok şükür herşey normal 2 sene önce çıkan lekeler de kaybolmuş hihoyyyt çook rahatladım

gülşahcım adanın nesi var bende anlamadım 9 gibi uyudu 11 gibi ağlayarak uyandı ve bütün gün yediği herşeyi kustu hazmedememiş. akşam da ağlayıp duruyordu ben de sinirlenip bağırdım arada kızarım hafiften azarlarım ama hiç bu kadar bağırmamıştım. sonra pişman oldum tabi..

8. ayını dolduran kuzular hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

ecrin yerim senin parmaklarını ben

geçmiş olsun özgecim hadi atlattın aman hastalık işleri çok zor.
biz gece ateşlendik yine :( ishalimiz oldu gece 4 gibi bir kere off yaa çok zor bu işler kuzum halsiz bezgin....

herkese kolay gelsin;bir ben varım birde 3 misafir:))))buketcim bizde dn 8.ayımıza dolu dolu girdik vallahi..8+1iz bugün..
Sizinde yeni ayınız hayırlı olsun canım.

8 ayını dolduranlara kocaman bır masallah..
Dişi çıkmayan biz mi kaldık?
Ali Tuna'nın sünnet ile ilgili sorunu kalmadı
Geçen hafta pişik ve ishali oldu onlarda geçti (pişik sanırım bez değişiminden oldu primadan canbebeye geçeyim dedim pişik yaptı tekrar primaya)
burun tıkanıklığı ve hafif öksürümüz var geçiremedik.
Sağol melekcim. Erkek adam iyileşir tabi. Hayırlı olsun sünnetiniz canım.
Ali Tunama geçmiş olsun özledik yahu.

dün gece de ateşimiz çıktı sanırım üst dişler çıkıyor :(( calpol verecez 2 gün doktor öyle dedi :(
Kıyamam ben Adacığıma.. İncileri mısır gibi patlasın çabucak inşallah.

Umarim herkes iyidir...

Sağol Siboşum.
Banyo olayını nasıl yalnız yaptırıyorsunuz helal olsun size. Ben hiç yaptıramadım.. Birde kafasına suyu dökünce kastırıyo kendiini zaten çok hareketli maaşallah. Çok zor.

adaya bağırdım bugün çok kötü hissediyorum kendimi bu saat oldu uyuyamadım daha
Özgecim üzme canım kendini. Olacak o kadar sabrımız bazen taşıyor. Bende bağırıyorum bazen ve anlayıp ağlıyorda.. Ama isteyerek yapmıyorsunki. Uykusuzluk,yorgunluk,stres.. bazen taşıyor...

Selam canım hoşgeldin aramıza.. Bekleriz hoş sohbetlerimize.

muğladayken gözümde bozukluk vardı göz doktoru şüphelenip beyin mr ı çektirmişti 2 tane beyaz leke çıkmıştı eğer çok olsa ms hastalığı belirtisiymiş ama bende 2 tne olduğu için takip et 6 ay sonra tekrar çektir mr demişti. sonra bizim tayin buraya çıktı ben hamile kaldım vs derken çektirmedim. sonra baktım benim gözler hepten bulanık görmeye başlayınca tekrar içime bi şüphe düştü gittim çektirdim ama 3 gündür içim içimi yiyordu.. çok şükür herşey normal 2 sene önce çıkan lekeler de kaybolmuş hihoyyyt çook rahatladım
8. ayını dolduran kuzular hayırlı olsun

Hadi gözünaydın Özgecim... Bebişin uğurlu gelmiş bak iyileştirmiş seni.
Sağol bitanem.

biz gece ateşlendik yine :( ishalimiz oldu gece 4 gibi bir kere off yaa çok zor bu işler kuzum halsiz bezgin....
Amaaaaan yavrucum alttaki dişlerinle ısırda çabuk patlasın hadi Adacım. Kıyamam sana ben.

Kızının ne yazdığı belli basbaya mesaj veriyo baksana kaçak teyzeley yazmış delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

evet aynen öyle yazdı valla:9 ay çok saldırgan oldu valla saçımın tellerini bir bir yoluyo bide yüzümü tırnaklıo aman ya sevio işte annesini. babasınında kollarındaki kıllarını yoluo ne kadar saldırgan benim kızım:)kaydirigubbakcemile

Back