bize yine dr yoğurtla başla dedi.
bu gün hayatımda ilk defa yoğurt mayaladım.
mayası gerçek ev yoğurdu.
sütü ise pınar süt.
aslında 15 günüm var ek gıda için.
o zaman ara dedi drum.
telde bilgi vercekmiş.
nasıl olcaksa.
pınar sütle mayalayan var mı???
cnm yaa seni bulmuşkene sorayım:
ben bi yoğurt mayaladım evlere şenlik:) ayran gibi oldu bak nasıl yaptım hatam varsa söyle emi
küçük bal şişesine mayaladım
hazır sütü ılıttım parmak yakmayacak kıvama geldi
içine iki çay kaşığı hazır yoğurttan koydum
kaloriferin üstüne koydum havluya sarıp 4,5 saat sonra aldım direk buzdolabına koydum
4-5 saat sonra baktım sıvı gibi neden acaba=?
kızlar bişey daha sorucam şimdi ben dün yoğurt bugünde elma tatatırdım benim kuzuya açken 1-2 kaşık verdimki iştahlı yesin diye neyse aç olduğundan direk emizrdim arkasından tabi biraz aramı vermek gerek emizrmek için düşündüm sonrasında sizler nasıl yapıyorsunuz henüz doyumluk yemedikleri için arkasından emzirmenin bir mahsuru varmıdır acep sonra bide su meselesini sorucaktım sizlere artık bişeyler tataıklarına göre suyada ihtiyaç duyucaklar suyu nasıl yapıyor ek gıdaya başlamış anneler
kızlar bişey daha sorucam şimdi ben dün yoğurt bugünde elma tatatırdım benim kuzuya açken 1-2 kaşık verdimki iştahlı yesin diye neyse aç olduğundan direk emizrdim arkasından tabi biraz aramı vermek gerek emizrmek için düşündüm sonrasında sizler nasıl yapıyorsunuz henüz doyumluk yemedikleri için arkasından emzirmenin bir mahsuru varmıdır acep sonra bide su meselesini sorucaktım sizlere artık bişeyler tataıklarına göre suyada ihtiyaç duyucaklar suyu nasıl yapıyor ek gıdaya başlamış anneler
.
Ama ben yoğurt makinesi almayı düşünüyorum çünkü kendim mayalayamam arzumun kini alıcam sanırım.
canım ben mama verdiğim için suyu veriyorum kızıma mamasını yedıkten sonra 15 -20 dakika sonra falan içiriyoruz biz.
canım ben elma püresi, sebze püresi ve muhallebi verirken su da veriyorum zaten ağzında biriktiriyo en azından suyla yutsun diye...yutuyo mu : hayır :umursamaz: suyla beraber atıyo hepsini dışarı :lepi:
yaa benim kızın boğazı da mötü de bana çekti ... akannehir boğazından bişey geçirmek deveye hendek atlatmaktan zor... 5 gündür kaka yapmıyodu neyse bu sabah fitil verdik de zar zor yaptı... sanki çok bişey yiyomuş gibi bi de ek gıdaya geçer geçmez kabız oldu akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?