- 30 Haziran 2009
- 81
- 0
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 20. haftamdayım 1 kilo aldım.
merhaba bende 18+5 günlüğüm herkez kilo alırken ben aşığı kusmalarda ve hiç birşey yiyememkten dolayı 5 kilo verdim
Balık etlİyİm tabİkİ memnunum aslında zayıfladıĞım İÇİn ama yemek yİyemedİĞİm İÇİn bebİŞİmİn gelİŞİmİnde sorun olur dİye Çok korkuyorum.
dr ne dicek tek dediği hamileliklerde bu durumlar normal bazılarında böyle uzun sürüyo demesi o kadar. benim annemde 3 doğum yapmış diyo belki bir kere çıkarmam oldu başka hiç olmadı diye demek ki ben kaynanama çekmişim oda benim gibi uzun sürmüş.
ne güzel hepiniz 1 ,2 kilo almışsınız( nasıl becerebildiniz anlamadım ama CADIARZU)
ben 5.5 aylığım ve 5 kilo aldım benneyaptımki üstelik boğazımı tutmama rağmen..........
bir sırrı varmı bunun arkadaşlar:uhm:
kızlar:) ben 21+4'üm bugün itibariyle; 49 kiloyla hamile kalmıştım; doktorun terasizine göre 55 kilo olmuşum:) dr kilon normal dedi, hiçbir sorun yok. hep iştahsız biriydim ama iştahımda normal insanlardan bir farklılık da yok nasıl bu kadar aldım kendime hayret ediyorum:) ama bu ayda anneler 6 kilo civarı alırmış diye okumuştum:) bilmem kendimi teselli mi ediyorum?