2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

merhaba bende 18+5 günlüğüm herkez kilo alırken ben aşığı kusmalarda ve hiç birşey yiyememkten dolayı 5 kilo verdim

Balık etlıyım tabıkı memnunum aslında zayıfladıĞım ıÇın ama yemek yıyemedıĞım ıÇın bebıŞımın gelıŞımınde sorun olur dıye Çok korkuyorum.

Balık etlİyİm tabİkİ memnunum aslında zayıfladıĞım İÇİn ama yemek yİyemedİĞİm İÇİn bebİŞİmİn gelİŞİmİnde sorun olur dİye Çok korkuyorum.

yemek yiyemedigin icin bebegine zarar vermezsin. bebekler ihtiyaclarini bir sekilde gideriyorlar. ama senin depondan tukettigi icin zarari daha cok sana olur. ozellikle sut, peynir, yogurt yemiyorsan.

süt hiç içemiyorum yoğurdu yemiyorum ama ayran çok içmeye çalışıyorum birde her kahvaltıda peynir yemeye çalışıyorum tabi bunları yedikten sonra çıkarmazsam faydası oluyodur inş.

hala mı çıkarıyorsun yazık sana... Allah kolaylık versin... ben hamilelik öncesi istemeden baya zayıflamıştım 10 kilo kadar neredeyse şimdi faydası oldu şimdi 60 kg oldum.

1 hafta sonra 5 aylık olucam ilaç kullanmazsam eğer yemeğim biter bitmez çıkarıyorum boğazlarım tahriş oldu midem ağrıdan ölüyo. herkez dışarıda fıldır fıldır geziyo ben kolumu kaldırdığımda yorgunluktan ölüyorum hiç bişey yiyemediğim için halsiz düşüyorum.

bu durum çok mutsuz ve huzursuz ediyo beni. benim gibi olan yok mu hiç bi ben miyim yani. en büyük korkum hamilelik sonuna kadar böyle giicek olmam inş böyle bişey olmaz. :çok üzgünüm:

bugün doktorumuza gittik.onun baskülünden takip ediyorum.6.aya girdi.ben de 2 kilo almışım.

evet çok zor bir durum genelde 3 aylıkken geçiyor bulantılar ama sende baya inatçı demekki bulantılar. annemde bize hamile iken aylarca çıkarıyormuş neyseki ben ona çekmemişim 15 gün filan miden bulandı ve geçti. devam etse idi işte çok zor olacaktı... neyseki sürmedi. dr bu konuda ne diyor.

Son düzenleme:
dr ne dicek tek dediği hamileliklerde bu durumlar normal bazılarında böyle uzun sürüyo demesi o kadar. benim annemde 3 doğum yapmış diyo belki bir kere çıkarmam oldu başka hiç olmadı diye demek ki ben kaynanama çekmişim oda benim gibi uzun sürmüş.

kiz insan kaynanasina nasil ceker?delikafadulden

ne güzel hepiniz 1 ,2 kilo almışsınız( nasıl becerebildiniz anlamadım ama CADIARZU)
ben 5.5 aylığım ve 5 kilo aldım :1ninca: üstelik boğazımı tutmama rağmen..........
bir sırrı varmı bunun arkadaşlar:uhm:

bende tuttum kendimi ama bunye ile alakalı canım bu aydan sonra tutsakta alıcaz tutmasakta :CüvCüv:

kızlar:) ben 21+4'üm bugün itibariyle; 49 kiloyla hamile kalmıştım; doktorun terasizine göre 55 kilo olmuşum:) dr kilon normal dedi, hiçbir sorun yok. hep iştahsız biriydim ama iştahımda normal insanlardan bir farklılık da yok nasıl bu kadar aldım kendime hayret ediyorum:) ama bu ayda anneler 6 kilo civarı alırmış diye okumuştum:) bilmem kendimi teselli mi ediyorum?

bu doktora göre degişiyor canım benim doktoruma gore normali 2 kilo sırnaşık şey abartıyo bende netten arastırdıgım kadarıyla 5 6 kilo diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…