2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

Allah'im tam bana gore bir konu. siz yazadurun ben en son yazicam. zira ben yazinca kimse ustune gecemiycek.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ne kadar az kilo almışsınız ben 15 haftalık hamileyim,doğumum kasımın sonu görünüyor aldım başımı gidiyorum bir iştah bir iştah:bbo:

Arkadaşlar ne kadar az kilo almışsınız ben 15 haftalık hamileyim,doğumum kasımın sonu görünüyor aldım başımı gidiyorum bir iştah bir iştah:bbo:

aldim basimi gidiyorum derken canim kac kilo aldin? soyle belki moral bulurum cunku bende aldim basimi gidiyorum.:CüvCüv:

benim doktorumun kilo takıntısı var ilk 5 ay dikkat et daha sonra zaten istemesende alacaksın dedi dikkat ettiğim için 1 kilo aldım ama iştahıma gore bir yesem simdiye kadar 10 kilo alırdım kesin :)

18. haftamdayım bir güncük var:) ben 56 ile başladım şimdi 59 ile 60 arası gidip geliyorum. kızlar normal yemek yiyorum hamile olmadan önceki gibi ama yediklerim bir şekilde kilo olarak geliyor nabayım.
her aya bir kilo almak ideal demişti doktor.
arkadaşım daha 3. ayında 10 kiloya ulaşmıştı bünye meselesi kızlar.

bu arada WANNABABY kız kaç kilo aldın merak ettim şuan aranızda ben öndeyim gibi sanki.

hayir canim ben ondeyim, simdilik kasim annelerinde rekor bende ama soylemem.sırnaşık şey herkes yazsin bakalim belki benden fazlasi vardir.zemuszemus

arkadasinada masallah yani, gerci ugrassam bende olurdum o kadar ya neyse.:kedi:

3lü testimin sonucunu almaya gittiğimde doktorda bir arkadasla sohbet ettim o toplamda 12 kilo almıs 16. haftada boyleydi simdi ne olmustur bilmiyorum ama hepimiz 5. aydan itibaren istemesekte kilo alacagız

3lü testimin sonucunu almaya gittiğimde doktorda bir arkadasla sohbet ettim o toplamda 12 kilo almıs 16. haftada boyleydi simdi ne olmustur bilmiyorum ama hepimiz 5. aydan itibaren istemesekte kilo alacagız

16. haftaya kadar mi 12 kilo almis?:uhm:

ben hala hiç kilo almadım kızlarr :teytey:ama üzülmeyin eminimki hepinizden tombişimdir zaten.tabii mevcut durum itibariyla almamamda gerekiyor.doktorum inanılmaz sasırdı her gittiğimde kocaman aferim alıyorum.Adamcağız beni tombiş görünce bu kesin tostoparlak olur deedi heralde şimdi çok saskın kaydirigubbakcemile3

benim halamın kızı son hamileliğinde 80 ile basladı 80 ile bitirdi dogumdan sonra 72 kiloya düştü ama bebek kazara oldugu için ( 3. bebeği ) üzüntüden bişi yiyememişti
oglusu cok saglıklı masallah ama kendi saglıgı bozuldu

ben 16+5 haftalığım. yaklaşık 1kilo aldım. ama zaten tombalak bi hamişim 75le hamile kaldım şimdi 76 gibiyim

16. haftaya giriyorum 58 kg hamile kaldım toplamda 4 kilo aldım yani her ay 1 kg aldım sanırım

ben 17. haftamdayım şimdiye kadar 3 kilo aldım aslında hiç almasam daha iyiydi ama 73 le hamile kaldım şimdi 76 yım doğuma kadar ne olurum bilemem:çok üzgünüm:

bende 16+6 60 kilo ile başladım bazen 61 oluyordum şimdi 62 200gr çok almadım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…