2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

moralim çok bozuldu şimdi...

19+3 üm ve tam 10 kg aldım.

hemde 2. bebeğim olucak inş....

hele sukur benden daha cok alan biri. uzme kendini canim, bende sadece 1-2 kilo arkandan geliyorum. benim de ikinci bebegim olucak insallah.:1hug:

evet unutulcak gibi deeldi maşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3 aman anacım bende senden farklı deelim yane normalde de dehşetti bebişten sora uçuşa geçti bazen uçan balon hesabı beni göklere çekecek die korkuyom haaa naniknanik ameliyatı bende istiom da bi çocuk daha duşunuyom kısa zamanda onu da pırtlatim de bari kısmetse artık sezonu kapatınca yaptırırıs bişiler hemi kıs

valla ben ikinciyi bekleyemem heralde yaav,zaten dr.süt bezlerine zarar gelmez dedi ama ilk çocuku bi emzirelim bakalım kaydirigubbakcemile3 benim hamilelikte daha bi büyüme yok çok şükürkü zaten büyürse sütyen yaptırcam artık kendime özel

20+2 Haftalık hamileyim 8 kilo aldım. 52 ile başladım 59-60 arası gidip geliyorum. kızımda 12 kilo ile yani 62 ile tamamlamıştım hamileliği bu kızımda bu gidişle kaçla bitecek çok merak ediyorum..:))

Son düzenleme:
20+2 Haftalık hamileyim 8 kilo aldım. 52 ile başladım 59-60 arası gidip geliyorum. kızımda 12 kilo ile yani 62 ile tamamlamıştım hamileliği bu kızımda bu gidişle kaçla bitecek çok merak ediyorum..:))

ikinciler daha cabuk kilo aldiriyor demek ki. bende ayni durumdayim.kaydirigubbakcemile3

ben de 18+4 üm 71 ile başladım şu anda da 71 im benim 2.hamileliğim.ılkinde 14 kilo almıştım ve bebişim 4.150 gr doğmuştu.ınşallah bu defa da kilolu bir bebiş olur.Bu hamileliğim biraz daha bulantılarla falan geçti hala da tam olarak herşeyi yiyemiyorum bakalım düzelince kaç kilo alırım artık.

kıslar benimde ikinci hamişliğim.kızmda 61le başladım 71dim doğuma gittiğimde.
şimdi 20+1haftalığım 60la başladım 67olmuşum dün tartıldım.doktorum 2hafta önce gittiğim de dikkat et fazla almışsın demişti.çünkü 1ayda 3kg almışımda kaydirigubbakcemile3 .galiba duba gibi olcam doğuma kadar.belim acaip ağrıyo.yatıp kalkarken.kilo zorlamaya başladı beni .

dimek sende benim gibi devam ediyosun iyi iyi bende moralman yıkıntıdaydım benmi alıyorum bu kadar diye...
:roflol:

15 gun once 1 kilo aldım diyordum 15 gunde yarım kilo daha almısım :) 59.5 oldum hadi bakalım hayırlısı basladım sanırım kilolanmaya :) doktorum cuma gunu ne diyecek cok merak ediyorum 21 haftada 1.5 kiloyada cok derse artık yuh yani :)

arkadaslarımın doktorları kilo almalısın diye kızıyor
benimkide almayacaksın diyor :))

19 haftayım... 68 başladım, şimdi 72 yim...ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım, bunda en fazla 80 olmalıyım ama nasılCADIARZU

19 haftayım... 68 başladım, şimdi 72 yim...ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım, bunda en fazla 80 olmalıyım ama nasılCADIARZU

yaa cok takma kafana bak az kilo almıssın
ilk haftalarda az kilo alanlar genelde az kilo ile sonlandırıyorlarmıs

hele sukur benden daha cok alan biri. uzme kendini canim, bende sadece 1-2 kilo arkandan geliyorum. benim de ikinci bebegim olucak insallah.:1hug:

kııız korkma..
beni kimse geçemez...

allah yardımcım olsun.
bende öyle bi koca varki doğumdan sonra zayıfla zayıfla diye yiyecek beni...kaydirigubbakcemile

eweeeet bugun doktoruma gittim 5. ayım bitti ve kilom 58 den 60 a yükselmiş sonunda begendirebildim doktoruma :)
kac kilo ile bitirmem lazım dedim 12 kilo normaldir dedi

yine dikkat et son aylarda cok alınıyor diyerek rahatlamama engel oldu :)))

5 aylık hamile bir bayanın 5-7 kilo alması gerekmiyor mu? 2 kilo az gibi geldi bana. sağlıklı olunda aman gerisi nasıl olsa iyi olur.

5 aylık hamile bir bayanın 5-7 kilo alması gerekmiyor mu? 2 kilo az gibi geldi bana. sağlıklı olunda aman gerisi nasıl olsa iyi olur.

bende öyle biliyorum :) ama dediğin gibi saglıklı olmak herseyden onemli Allaha sukur hersey yolunda

20+4 üm hala 4 kilo da sabit sanırsam
doktor bu gidişşle sen pek kilo almayacan
vitaminlerini aksatmadan içki bundan sonra en az 1.1.5 kilo alman şart dedi
bebeğin için dedi...ama gel görkü vitamin içemiyom çünkü kusturuyooo..

yaa cok takma kafana bak az kilo almıssın
ilk haftalarda az kilo alanlar genelde az kilo ile sonlandırıyorlarmıs

inş. canım dediğin gibi olur,ilk hamileliğimde ilk aylar 10 kilo almıştım bunda bulantıdan fazla almadım,birde bel fıtığım var ondan korka korka yiyom:kedi:

kızlar ben 21+4 günlük hamileyim 56 ile başladım 6 kilo aldım sanırım , son 1 haftadır tartılmadım. Bu arada doktorum gayet iyi dedi kilom için. şuana kadar 1-2 kilo almış olan arkadaşlara çok şaşırdım ben bu kiloyu sırf göğüslerimden almışımdır :p Aslında herşey bi yana sağlıklı bi bebek dünyaya getirelim gerisi hiç önemli diil, azmedersek öyle ya da böyle veririz biz bu kiloları.

kızlar ben 21+4 günlük hamileyim 56 ile başladım 6 kilo aldım sanırım , son 1 haftadır tartılmadım. Bu arada doktorum gayet iyi dedi kilom için. şuana kadar 1-2 kilo almış olan arkadaşlara çok şaşırdım ben bu kiloyu sırf göğüslerimden almışımdır :p Aslında herşey bi yana sağlıklı bi bebek dünyaya getirelim gerisi hiç önemli diil, azmedersek öyle ya da böyle veririz biz bu kiloları.

bende 6.ayıma girdim ve 2 kilo aldım ama nerdeyse hepsi gögüslerime gitti :)
bunye ile alakalı kilo alımı bazıları ilk aylarda alıyor bazıları son aylarda dediğin gibi cokta takılmamak gerekli saglıklı olduktan sonra

X