moralim çok bozuldu şimdi...
19+3 üm ve tam 10 kg aldım.
hemde 2. bebeğim olucak inş....
evet unutulcak gibi deeldi maşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3 aman anacım bende senden farklı deelim yane normalde de dehşetti bebişten sora uçuşa geçti bazen uçan balon hesabı beni göklere çekecek die korkuyom haaa naniknanik ameliyatı bende istiom da bi çocuk daha duşunuyom kısa zamanda onu da pırtlatim de bari kısmetse artık sezonu kapatınca yaptırırıs bişiler hemi kıs
20+2 Haftalık hamileyim 8 kilo aldım. 52 ile başladım 59-60 arası gidip geliyorum. kızımda 12 kilo ile yani 62 ile tamamlamıştım hamileliği bu kızımda bu gidişle kaçla bitecek çok merak ediyorum..:))
20+2 Haftalık hamileyim 8 kilo aldım. 52 ile başladım 59-60 arası gidip geliyorum. kızımda 12 kilo ile yani 62 ile tamamlamıştım hamileliği bu kızımda bu gidişle kaçla bitecek çok merak ediyorum..:))
19 haftayım... 68 başladım, şimdi 72 yim...ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım, bunda en fazla 80 olmalıyım ama nasılCADIARZU
hele sukur benden daha cok alan biri. uzme kendini canim, bende sadece 1-2 kilo arkandan geliyorum. benim de ikinci bebegim olucak insallah.:1hug:
5 aylık hamile bir bayanın 5-7 kilo alması gerekmiyor mu? 2 kilo az gibi geldi bana. sağlıklı olunda aman gerisi nasıl olsa iyi olur.
yaa cok takma kafana bak az kilo almıssın
ilk haftalarda az kilo alanlar genelde az kilo ile sonlandırıyorlarmıs
kızlar ben 21+4 günlük hamileyim 56 ile başladım 6 kilo aldım sanırım , son 1 haftadır tartılmadım. Bu arada doktorum gayet iyi dedi kilom için. şuana kadar 1-2 kilo almış olan arkadaşlara çok şaşırdım ben bu kiloyu sırf göğüslerimden almışımdırAslında herşey bi yana sağlıklı bi bebek dünyaya getirelim gerisi hiç önemli diil, azmedersek öyle ya da böyle veririz biz bu kiloları.