Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asıl şimdi başlaaycak değil mi, şimdiye kadar aldıklarımız çerez niyetineydi:)
ama ablam 7 kilo aldı toplam ve yeğenim de çok sağlıklı doğdu:)
bakalım biz kaç kiloyla bitireceğiz bu dönemi?
kızlar ne zaman tartılıyorsunuz. sabahları kalkınca ilk tuvalet yapıldıktan sonra tartılmak gerekirmiş. gün içerisinde tartılmak doğru sonuç vermiyormuş. gerçektende gün içerisinde tartıldığımda 1 kilo falan oynuyor vücut gün içerisinde şişermiş ve tabiki yediklerimiz
az kilo alan arkadaşlar günlük beslenme programınız nasıl ben her sabah haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir tatlı kaşığı tereyağ ve balla birlikte taze sıkılmış portakal suyuyla birlikte elevit içiyorum ve iki üç dilim ekmek ara öğün olarak da bir bardak şekersiz süt bir porsiyon meyveöğlenleri sebze yemeği, bir porsiyon et, salata ve iki üç dilim ekmek ara öğün bir kase yoğurt bir porsiyon meyve
akşamları duruma göre bir kase çorba sebze yemeği ve et. et olmadığı zaman yerine balık veya kurubaklagil yemeği. pilav makarna iki üç kaşığı geçmiyor. akşam yatmadan önce bir bardak süt veya yoğurt ve meyveben birde ekstradan gece kalkıp bir
porsiyon daha meyve yiyorum :1rolleyes:
tabi arada bir tatlı kaçamğı yapıyorum
iki haftadir bi gram almamisim.
iki haftadir bi gram almamisim.
:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance:
bu duruma cok sevinmissindir herhalde wanna
bastan beri cok kilo aldim deyip duruodun