2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

evet aslında kişiye göre değişir bu.. ben zayıftım mesela bu kadar almam bana normal geliyor ama kilolu gibi de değilim karnım çıktı:) başka yerimde sanki kilo yok gibi...

önemli olan doktorun sağlıklı demesi zaten, kilo kişiye göre değişir. ben doğumdan sonra da 55 kilo kalsam daha güzel olacağım galiba:)

bu aydan itibaren kilolanmaya baslarız artık
kimsecikler bu topiğe ugramaz oldu hayırdır
:)

asıl şimdi başlaaycak değil mi, şimdiye kadar aldıklarımız çerez niyetineydi:)
ama ablam 7 kilo aldı toplam ve yeğenim de çok sağlıklı doğdu:)
bakalım biz kaç kiloyla bitireceğiz bu dönemi?

ablanın kilo durumu neydi ?
benim doktorumun ısrarla kilo alma demesinin nedeni
son aylarda zaten istemsiz alacaksın ilk 5 ay toplamda 2 kilodan fazla alma dedi
en fazla 12 kilo ile bitirmeliyiz dedi
bu aydan sonra bebekte hızla buyuyor su artıyor kan miktarımız artıyor plesenta rahim agırlıgı ben 10 kilo ile tamamlayabilirsem cok mutlu olucam
:dance:

kızlar kimse aldığı kiloları konuşmuyo vallaa kaydirigubbakcemile3
benim 3 kilo oldu 1 ağustosta dr.gidicem ozman net yazarım

mrb kızlar bende 24 haftalık oldum şu ana kadar dört kilo aldım ben hamile kaldığımda ideal kilodaydım hedefim 10 11 kilo ile bitirmek ama hayırlısı

valla ben en son 3hafta önce 69 dum şimdide 69 um bakalım doktorun tartısında kaç çıkıcam.evde farklı çıkıyorum nedense.

kızlar ne zaman tartılıyorsunuz. sabahları kalkınca ilk tuvalet yapıldıktan sonra tartılmak gerekirmiş. gün içerisinde tartılmak doğru sonuç vermiyormuş. gerçektende gün içerisinde tartıldığımda 1 kilo falan oynuyor vücut gün içerisinde şişermiş ve tabiki yediklerimiz

az kilo alan arkadaşlar günlük beslenme programınız nasıl ben her sabah haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir tatlı kaşığı tereyağ ve balla birlikte taze sıkılmış portakal suyuyla birlikte elevit içiyorum ve iki üç dilim ekmek ara öğün olarak da bir bardak şekersiz süt bir porsiyon meyveöğlenleri sebze yemeği, bir porsiyon et, salata ve iki üç dilim ekmek ara öğün bir kase yoğurt bir porsiyon meyve
akşamları duruma göre bir kase çorba sebze yemeği ve et. et olmadığı zaman yerine balık veya kurubaklagil yemeği. pilav makarna iki üç kaşığı geçmiyor. akşam yatmadan önce bir bardak süt veya yoğurt ve meyveben birde ekstradan gece kalkıp bir
porsiyon daha meyve yiyorum :1rolleyes:
tabi arada bir tatlı kaçamğı yapıyorum

ben doktora gidince genelde gün ortası oluyor kaydirigubbakcemile3
ama evdeki tartımla doktordaki aynı
yani suana kadar 3 3.5 kilo arasında gidip geliyor carsamba doktora gidicem bakalım o zaman kac olacak :1shok:

doktorum bundan sonra istemesende alacaksın kilo dedi nette arastırdım
haftada 350 500 gr arasında alacak anneler 6. aydan itibaren diyor
ortalama 14 hafta kaldıysa doguma buda en fazla 7 kilo yapar hayırlısı

ne güzel saglıklı beslenmeye calısıyorsun
ben bu kadar dikkat edemiyorum
bigun yapsam bigun olmuyor
mesela en basitinden süt içmeyi bile unutuyorum :çok üzgünüm:

kizlar bende daha 4 kilo almisim.. kim görse cok az almissin diyor.. bebegi besleyemezsin böyle diyip canimi sIkIyolar.. eskiden su icsem yarardi ama simdi gecenin bi yarisi kalkip yedigim halde.. cok zor kilo aliyorum..hatta asiri derecede tatli yiyordum.. su son hafta ellesmedim..haftaya benimde seker yüklemem var.. gerci zaten az kilo aldim.. bu durumda sekerin yüksek olcagini sanmiyorum ama bakalim..hayirlisi olsun..

ben ilk 4,5 ayda 3 kilo almistim ama türkiyede 1 ayda 2 kilo aldim shok oldum ne bulduysam yedim orda kilo olarak geri döndü kaydirigubbakcemile2
simdi dikkatli yiyorum doktor bisey demesede ben dikkat ediyorum

:sm_cool:hihoyyyt:teytey::dance:
bu duruma cok sevinmissindir herhalde wanna
bastan beri cok kilo aldim deyip duruodun

valla sekerin yuksek cikmasinin tek avantaji bu oldu. ama simdide kus gibi yiyorum, bebisim beslenmiyorsa diye endiseleniyorum.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…