kızlar bende 17+2 yim.bende 64 ile başladım şu an 65 kiloyum.umarım sonuna kadar da çok kilo almam.
maaşallah 2.bebek ne güzel ben ilk bebegin sanıyordum Allah 2 sinide bağışlasın canım
bu haftalardan sonra almaya baslarız artık bebek buyuyuyor sonucta
bazen kızıyorum kendime bu kadar kilo takıntısı olurmu diye ama benim doktorumun yuzunden bole oldu gerci kilo almamak iyi olduda psikolojim bozulcak valla :)
benim doktorunda hic kilo takintisi yok. kendide kilolu ya ondan herhal. son kontrolde isik hiziyla kilo aliyorum dedim, ooo evet baya almisin dedi ve guldu. rahat kadin benide strese sokmuyor.kaydirigubbakcemile3
artık bu ay aldıgım 1 kiloyada laf yaparsa doktorumu degiştiricem benimkisi erkek hatta ben bu ay kesinlikle baska bir doktora gideyim yaa nasıl olsa dogumda bayan doktor istiyorum bursaya gidip gelmek zor oluyor inegöldede dogru duzgün bir benim doktorum var bayanı beyenmedim.bu arada doktorumda renkli ultrason yok girmek istiyorum sen girdin mi ucretleri falan nasıl ?
konudan konuya atladım ama :)
şaşırdım kızlar genelde kilo almamışsınız. bizimki biraz karışık oldu ilk 3 buçuk ayda almadım hiç verdim 2 kilo. sonra son 1 ay içinde 8 kilo aldım nerdeyse. biz ikiziz farkı olurmu bilmiyorum 19. haftamızdayız ..
renkli derken detayli ultrasonu diyorsun herhalde di mi? ben bugun gidicem, 135 tl vericem. CD ve cikti da vericeklermis. bakalim ne kadar dogru. Hayirli haberlerle gelirim insallah.
kızlar bende 19 haftalık hamileyim bende şu ana kadar iki kilo aldım. hamile kaldığımda ideal kilodaydım ama doktor biraz takıntılı ilk üç ay kilo alma dedi. her aya bir veya bir buçuk kilo almak gerekiyormuş. valla bende canımın her istediğimi yesem alırdım ama doğum sonrasını düşündükçe korkunç geliyor. doğum sonrası 11 12 kilonun fazlası anneye hediye olarak kalırmış
kızlar bende 19 haftalık hamileyim bende şu ana kadar iki kilo aldım. hamile kaldığımda ideal kilodaydım ama doktor biraz takıntılı ilk üç ay kilo alma dedi. her aya bir veya bir buçuk kilo almak gerekiyormuş. valla bende canımın her istediğimi yesem alırdım ama doğum sonrasını düşündükçe korkunç geliyor. doğum sonrası 11 12 kilonun fazlası anneye hediye olarak kalırmış
ben hala hiç kilo almadım kızlarr :teytey:ama üzülmeyin eminimki hepinizden tombişimdir zaten.tabii mevcut durum itibariyla almamamda gerekiyor.doktorum inanılmaz sasırdı her gittiğimde kocaman aferim alıyorum.Adamcağız beni tombiş görünce bu kesin tostoparlak olur deedi heralde şimdi çok saskın kaydirigubbakcemile3
kızııımmm senin o memişler orjinal mi leyynnn heyttt hiç kilo almadığına göre hımm :jeyyar:
moralim çok bozuldu şimdi...
19+3 üm ve tam 10 kg aldım.
hemde 2. bebeğim olucak inş....
Ne sandın kıı silikonmu sandın :roflol: orjinal ne yazıkki şekerim anamın mirası ben 50 kiloykende memişler böleydi kaydirigubbakcemile3
Yanlız bi kere gördün resmi aklından çıkmamış haa benimkiler :roflol::roflolesene çıkcak gibimi diyee:roflol: bebişimi emzikten kesince ameliyat olcam dr.la görüştüm sağlık sorunu olduğunu söledi zaten asırı derecede sırt ağrısı yapıyo kıııııı