2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

evlenenler topiği bos bırakmasın yahu.. biz burda tanıstık boynu bükük koymayalım topişimizi kaydirigubbakcemile3

senin kadar delüyüm bendeeeee delikafadulden-tatlicadiarzu-

düğün çok güzeldi canım benim ben foto koymaktan tırsarım biliyosun daha önce söylemiştim:utangac:

hıı ne diycem size hani sorup duruyodum ya evlenmeden önce, bende yasmine başladım şimdi. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı biraz ama geçti şimdi. başka bi yan etkisini görmedim umarım olmaz :1rolleyes:

düğün çok güzeldi canım benim ben foto koymaktan tırsarım biliyosun daha önce söylemiştim:utangac:

hıı ne diycem size hani sorup duruyodum ya evlenmeden önce, bende yasmine başladım şimdi. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı biraz ama geçti şimdi. başka bi yan etkisini görmedim umarım olmaz :1rolleyes:

aaa o güzel yuzunden mahrummu bırakcan bizi kıssss:gitme:
yasmin bendede ilk ay göğüslerimde agrı sabahları mide bulantısı biraz duygusallık yapmıstı ama 4. kutuyu içiyorum cok rahatım şimdi :nazar:

Bende evlendim geldim çooookk mutluyummm herşey çok güzel gidiyor Allahım herkese nasip etsin inş. :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

aaa o güzel yuzunden mahrummu bırakcan bizi kıssss:gitme:
yasmin bendede ilk ay göğüslerimde agrı sabahları mide bulantısı biraz duygusallık yapmıstı ama 4. kutuyu içiyorum cok rahatım şimdi :nazar:

haa unutmuşum ya benim memişlerim irileşti biraz :lepi: devamını diliyorum :roflol:

hahah alemsiniz kızlar.walla bnmkilerde küccük ama dert etmemeye çalışıorum.arada bir takılıo kafama silikonamı başvursak napsek ki gari :DD

ay canlarım kapmışınız işte kocaları daha ne silikon felan. anam yeter onlar kaydirigubbakcemile3

mrb gelinliğini kiralamak yada satmayı düşünen varmı?çk zor durumdayım yardım:(

:nazar: :nazar:
haziran gelinleriiiiii inşallh keyfler yerindedir...
bakalım bu topikte ilk hamiş kim olacak

Back
X