2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

bu arada günaydın kızlar birazdan kalkıp kahvaltıya gidicez kaynanam çağırdı orda yapıcaz bende ekmek kızartıcam nisanın dün gece ateşi çıktı ben dişlerden dolayı diyorum bi yarım fitil attım iyi geldi inş bida olmaz aman yaa dişler çıkmadı ama ceremesini çekiyorum valla çıksa artıkda kurtulsa yavrum ağzına hep bişiler tıkıştırmak istiyo ne bulsa ağzına götürüyo eller zaten hiç ağzından ayrılmadı salyalarımız o biçim artık 7. ayımızda bitiyo bu ay dişler gelir gibime geliyo altyakiler çok kabarmış bakalımeyvahedigeldismile

gerçekten sıkıldım kimseden bu konu hakkına en ufak bişi duymak istemiyorum duyarsamda şikayet edicem gerçekten artık arkadaşım demicem ben burda neyle boğuşuyorum güzel paylaşım olsun herşey kapansın bitsin kafamızı dağıtalım burda ha isteyen oraya yazar isteyen buraya artık bu konudada bişi demiyorum kimseye ama lütfennn konu kapansın bilip bilmeden burda kimseyi suçlamayın gelmek istemeyen varsada paşa gönlü bilir saygı duyuyorum ama rtık tartışma vs. yaşanmasın sadece güzelce paylaşımlar olsun lütfeeennn

ha buarada özgecim sen zaten baştada demiştin ya gelmicem diye o yüzden sen bilirsin canım yolun açık olsun arkadaşım

iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...

ortayamı yazıyosun çok komiksinkaydirigubbakcemile3 çünkü benim yazdıklarımı alıntı yapıp yapıp bana sölüyosun bu nasıl ortaya konuşmaksa artık ee bilmediğin şeyler hakkında birinin sana öğretmesi lazım ben zaten bebeğimle ilgileniyorum bunu sana sorucak değilim bi kaç kişiden bişiler dinliyip ön yargılı davranma tek tarafı dinle sonra gel burda bana çemkir yok öle yağma kimse sana bu hakkı vermiyo kafana göre gelipte bana laf sokuşturamazsın haddini bil!!!!!!!!!!!

sen ne karışıyon yaa senindemi canın tartışmak istiyo anlamadım her yerde lap ortaya atılıysun sanki sana bişi diyen mi var herkes haddini bilecek sende haddini bil durduk yeremi yazıyorum onca şeyi bende meraklısı değilim kimseyle tartışmak istemem ama zorla tartış diyolar ben ne yapim şimdikaydirigubbakcemile3

üzülme canım herkesin yüzü çıktı ortaya bunun için sevinmelisin bile kim arkadaşmış öğrenmiş olduk bi tartışmada herkesin yüzü orataya çıktı çok güzel oldu bundan sonra adamına göre muamele:lepi:

canım çok güzel demişsin hiç konun içinde olmayanlar bu konun içine giriyolar kimin aklıyla giriyolar onuda bilmiyorum biz daha tartışma olmasın kimsenin huzuru bozulmaması için ayrıdık topikleri çünkü aynı topikte olursak konu dahada uzardı ama biz böle yaptıkça inadına bişeyden haberi olmayanlar gelip burda bizi suçluyolar ne hakla en iyisini yapmışsın canım bu gidişle zaten kimseyle arkadaşlık edemicem sanırım bi kaç kişi hariç çünkü yalan insanlara canım cicim diyip arkasından konuşamam yapım değil teşekkür ediyorum canım iyi dilkerlerin içinopuyorumnanaktan

evet canım aynen katılıyorum sana :lepi:ama bazen bunu unutanlar var

En üstte benim ilk mesajım var sana kişisel bir tarafı varmı yokmu iyi bak masanın tam ortasına yazıldı ve ben o mesajı diğer topiğede yazdım ama nedense sen savunmaya geçtin...artı sen benim muhattabım değilsin bu saatten sonra ...bana özelden attığın mesajada çok güldüm...kendinden şüphesi olan insan anca bu kadar savunma yapar ...hatta senin deyiminle çemkirirrr ... sana ve senin gibilere kolay gelsin...

neyse kızlar ben kaçar nisanın mamaasını hazırlayayım mızıldanmadan gelirim gene öpüldünüz

offfffffffffff çok üzüldüm okuyuncaaaaaa
tartışma uzamasın diye açtık daha uzuyorr
sonradan öğrenen arkadşlar için söylüyorum
o gün şahit olmadan duruma anlatılanlara göre ön yargılı olmayalım
bu arada şu yanlış anlatılan yaş muhabbetinide anlatmadan geçemiycem kimse durduk yere yaşa söz etmedi
arkadaş ben mesleğe başladığımda saadet 11 yaşındaymış dedi küçümseyerek
(bu arada aramızda 7 yaş var kaç yaşında başladı buda tartışılır!),öyle dediği için cevabınıda aldı hepsi buu..
benim bu konuyla ilgili yazdığımdan 28 ve üstü yaş grubu alınıyorda bana
peki 28 altı yaş grubu niye alınmıyor arkadaşın lafına !
bu konu daha binde biri...
ve en önemlisi konu şöyle başladı
eşim sağolsun bana şöyle yardım etti diye gayri ihtiyar yazdım
yazım alıntılanmadan laf çaktırıldı ...
yetişememekten,kadınlığımdan,eşime kılıbık imasından,meslek aşağılamaktan uzattılarda uzattılar...
ben hamileliğimde yazardım ama nedense bu duruma hiç gelmemiştii..
işte böyleee..daha çok konu var ama bu kadarı yeter sanırım bazı şeyleri anlamak için...
isteyen kırılsın isteyen üzülsün isteyen istediğiyle konuşsunnn...

Hülya mesajında süpermiş...aşağıdaki mesajı atıp birde burda savunma yapıosun...
''bak kızım aklını başına al almim aklını sen kimsinki yaa bize laf uzatıyosun dün geldin bugün g.tün kalktı kimsin sen sen yokken biz vardık haddini bil güya yalaklık yaparak birilerinin yanında yer almaya çalışıyon ve batıyosun sizdende bi b.k olmaz kendin çapınızda eğlenin senin annen sana azcıkda insalığı öğretseymiş ama malesef o yok bizim zaten muhattabımız olamazsın sen kimsinki tükürdüğüm tü
tükürdüğüm tükürüğüm bile senden değerli buda sana son cevabım''

hülya mesajına çok şaşırdım, bazı şeyleri iki taraflı dinlemek gerekli. ama kimseyi dinlemek isstemiyorum artık..
bebeklernizi güle güle büyütüün, sağlıklı mutlu olun..
ben yokum artık.. ne bu tarafta ne diğer tarafta..

ne olmuşş burdaa yaa yine bende hülyacım söylemeden edemicem mesajına çok şaşırdım ama çok sinirlenip yazdın sanırım az çok tanıyosam sen bu sözleri sarfedicek biri deillsinn

Hülya mesajında süpermiş...aşağıdaki mesajı atıp birde burda savunma yapıosun...
''bak kızım aklını başına al almim aklını sen kimsinki yaa bize laf uzatıyosun dün geldin bugün g.tün kalktı kimsin sen sen yokken biz vardık haddini bil güya yalaklık yaparak birilerinin yanında yer almaya çalışıyon ve batıyosun sizdende bi b.k olmaz kendin çapınızda eğlenin senin annen sana azcıkda insalığı öğretseymiş ama malesef o yok bizim zaten muhattabımız olamazsın sen kimsinki tükürdüğüm tü
tükürdüğüm tükürüğüm bile senden değerli buda sana son cevabım''

inanmıyorum hülyacım sevdiğim biri olarak şaşırdım bunu yazdığını görünce pınar bunu hak etmedi bence..
haziran annelerine yakışmadı artık bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum kk den soğuttunuz..

ne olmuşş burdaa yaa yine bende hülyacım söylemeden edemicem mesajına çok şaşırdım ama çok sinirlenip yazdın sanırım az çok tanıyosam sen bu sözleri sarfedicek biri deillsinn
evet canım o kadar damarıma basılmışki bu lafları sölemişim burda çok insanla tartıştım ama hiç bu kadar ileriye giden olmadı sinirlerim bozulmadı bizede aptallar denildi salaklar denildi onları gören yok ben bunu özelden yazdım o kişiye oda herkese göndermiş amacı ne ben ona yazdığım şeyleri ona buna kopyalayarak kendinimi aklamaya çalışıyo bize kadın değilsiniz ben öle kadınlara kadın demem kadınlığı ondanmı öğrenecem aklı bi karış havada 18 yaşında koca peşine düştünüz saadete irem gibi olmak istemem aklı bi karış havada annesi var bunu ima etti ben daha ne diyeyim bu kadar hakarete karşılık o sinirle sölenmiş sözlerdi gene az sölemişim dahada kötü şeyler çıkabilirdi ağzımdan hayır kim oluyoki kadınlığımıza anneliğimize yaşımıza laf ediyo ama unutmasın onunda kızı var hiçbi zaman kınamıcaksın başına gelir onu yaşamadanda ölemezsin onların yazdıkları çok hafif şeylermi apttalr demekte benim sölediğim o mesaj kadar yokmu allah aşkına bi mesaja bağlı kalarak yargılamayın tamam sölenmemesi gereken sözlerdi ama dayanamadım gerçekten patladım artık yutamadım

inanmıyorum hülyacım sevdiğim biri olarak şaşırdım bunu yazdığını görünce pınar bunu hak etmedi bence..
haziran annelerine yakışmadı artık bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum kk den soğuttunuz..
ya yanlış anlaşıldı ben onu pınara yazmadımki ben onu diğer tarafa özel mesaj atmıştım ama onu kopyalayıp pınara göndermişler oda buraya yapıştırmış aslında pınara yakışmadı o diğer tarafla aramızda olan bişeydi onun burda deşifre etmesi doğrumu ben onu pınara yazmadım yanlış anlaşılmasın

artık bende yokum arkadaşlar kk da gezinirim ama haziran annelerinde paylaşımım olmıcak bi kaç kişi yüzünden arkadaşlığımızda sarsıldı halbuki ne güzel paylaşımlarımız vardı keşke hiç aramıza katılmasalardı biz bize çok mutluyduk ben ukala kendini beğenmiş kendini bişey sanan insanların yanında olamam zaten

beni bi mesajımla yargılamayın hiç bu zamana kadar bi annemize karşı tek bi saygısızlığım oldumu hatta hep olumlu oldum kimseyi kırmadım her zaman ılımlıydım

gerçekten sizinde samimiyetinize inandım ve aranıza katıldım o güzel mucizelerimizi beraber bekledik heyecanlarımızı paylaştık ben zaten ne ilkeyle ne ecemle nede gülinle o kadar samimi değildim samimi olmadığım kişilerden bana böle hakaret edilmesini kaldıramazdım

sonra beni dinlemeden ortaya atlayıp suçlayanlarada yuhh diyorum ön yargılı davranmadan önce dinlemeyi öğrenin

böle bu duruma gelmesini istemezdik ama herkes sınırını bilicek ben senin okul arkadaşın değilim benimle dalga geçemez küçümseyemessin bu lüksü kimse vermiyor sana

ben sizi çok seviyorum gerçekten evde canım sıkıldığında sizinle muhabbet etmek bana ilaç gibi geliyodu ama artık burda olmıcam

ben size her zaman değer verdim görmemişte olsam onca şey paylaştım

ben kimseyi kıran üzen birisi değilim kolay kolay kıramam kimseyi gerçekten ama o kadar dolmuşumki böle şeyleri sarfettim

neyse arkadaşlar ben gene kk da dolaşırım ama haziran anneleri bitti facede olanlar msn de olanlar var eğer eklemek isterlerse beni msn den faceten yazsınlar ben eklerim ama yoruldum artık kimseye laf anlatmıcam artık böle olmasını bende istemezdim gerçekten

iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...

Arkadaşlar ben dün gece yukarıdaki mesajı her iki topiğede yazdım ...
ve herkez beni destekledi bizimde iki topiktede sevdiğimiz arkadaşlarımız var bizde pınar gibi iki topiğede yazıcaz diye ama malesef Hülya bir başladı konuşmaya yok beni atacakmış yok özelde hesaplaşacakmışız...kurtlar vadisi oldu birden nedense....İlkeye topikte yayınladığım mesajı atmış,banada 3 tane mesaj attı...dilin kemiği yok ama haddini bilmek zorunda herkez.... kk paylaşım portalıdır ve canı isteyen herkez canının istediği heryere yazar... hepinize iii pazarlar....

vallahi kızlar
ben hamile olmadan önce tanıyorum çoğu kişiyi
nerdeyse 2.5 yıl oldu ilk kez bu kadar saygısızca hayasızca bi tartışmaya şahit oluyorummm
kimseye ithamda bulunmadan yazıyorum
kimsede tartışma çıkarıcak bişe yazmasın
sevdiğim istediğim herkesle msnden ya da telden görüşüyorum zaten isteyen de alabilir msn imi
ama artık bende ne buraya ne diğer topiğe yazmıcamm
tarafsızca gereksiz boş lüzumsuz bi tartışma oldu bi deli kuyuya bi taş attı tüm akıllılar peşinden baktı
ben sadece okurum ama yazmam gerek duymuyorummmm
herkesi çok seviyorum
çok şey paylaştık ama bu olay son oldu
her iki taraftada vazgeçemicem kişiler var

veeee artık ne saadet ne de hülya o kadar msj dan sonra başta haklı bulduklarımdan vazgeçiyorum
sizler kendinizi yanlış ifade ettinizzz etmeye de devam ediyosunuz üzgünümmm

he bigün bi yere msj atmak isterim kimsede karışamaz

bebişleri ve sizleri öpüyorummmm

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben dün gece yukarıdaki mesajı her iki topiğede yazdım ...
ve herkez beni destekledi bizimde iki topiktede sevdiğimiz arkadaşlarımız var bizde pınar gibi iki topiğede yazıcaz diye ama malesef Hülya bir başladı konuşmaya yok beni atacakmış yok özelde hesaplaşacakmışız...kurtlar vadisi oldu birden nedense....İlkeye topikte yayınladığım mesajı atmış,banada 3 tane mesaj attı...dilin kemiği yok ama haddini bilmek zorunda herkez.... kk paylaşım portalıdır ve canı isteyen herkez canının istediği heryere yazar... hepinize iii pazarlar....
ne zaman atacam dedim be atma sende şimdi işte okumuşsun ama anlamamışsın ben dedimki bizimle olanlar bizim yanımızda kalsın dedim yani gerçeketn arkadaşımızsa bizimde yanımızda olur anlamında söledim ama anlamamışsın ben kimseyi zorlayamam yok diğer topiğe yazma yok bu topiğe yaz diye herkesin kendi bilice iş özelde hesaplaşılmmı ayy allahım ben dedimki onu bunu kopyalıp bana ahkamn kesme bi derdin varsa özelde paylaş ne kadar çarpıtmışsın olayı bravoo sana nasıl anlamak istemişsen öle anlamışsın valla burda tatrtışma uzamasın diye özele gel bi derdin varsa ordan paylaş demek istedim ama hiç bi dediğimi anlamamışsın :1no2:

evet canım o kadar damarıma basılmışki bu lafları sölemişim burda çok insanla tartıştım ama hiç bu kadar ileriye giden olmadı sinirlerim bozulmadı bizede aptallar denildi salaklar denildi onları gören yok ben bunu özelden yazdım o kişiye oda herkese göndermiş amacı ne ben ona yazdığım şeyleri ona buna kopyalayarak kendinimi aklamaya çalışıyo bize kadın değilsiniz ben öle kadınlara kadın demem kadınlığı ondanmı öğrenecem aklı bi karış havada 18 yaşında koca peşine düştünüz saadete irem gibi olmak istemem aklı bi karış havada annesi var bunu ima etti ben daha ne diyeyim bu kadar hakarete karşılık o sinirle sölenmiş sözlerdi gene az sölemişim dahada kötü şeyler çıkabilirdi ağzımdan hayır kim oluyoki kadınlığımıza anneliğimize yaşımıza laf ediyo ama unutmasın onunda kızı var hiçbi zaman kınamıcaksın başına gelir onu yaşamadanda ölemezsin onların yazdıkları çok hafif şeylermi apttalr demekte benim sölediğim o mesaj kadar yokmu allah aşkına bi mesaja bağlı kalarak yargılamayın tamam sölenmemesi gereken sözlerdi ama dayanamadım gerçekten patladım artık yutamadım

ima etmeyi bırak resmen söylediii zaten hülyacım bilen bilir o zman orayı okuyan
nedense bunları kimse okumadı sanırımm
boşver artık bşyleri ispat etmeye gerek yokk
gerçekten soğuttu bi kaç kişiii
tadı kalmadı sağolsunlarrr
herkese ii paylaşaımlar/B]

ima etmeyi bırak resmen söylediii zaten hülyacım bilen bilir o zman orayı okuyan
nedense bunları kimse okumadı sanırımm
boşver artık bşyleri ispat etmeye gerek yokk
gerçekten soğuttu bi kaç kişiii
tadı kalmadı sağolsunlarrr
herkese ii paylaşaımlar/B]

silindi ya onlar aklandı onlar sustu biz konuştuk sadece canım durduk yere yazdık onca şeyi aslında onlar haketmiyoduda biz hata yaptık yok artık yaa neyse canm biz msn den görüşürüz face ten görüşürüz dediğim gibi eklemek görüşmek isteyen özelden yazsın msn sini face ni yazsın eklerim

Hülya bana attığın mesaj bu..
o topiği ben açtım ve ben sahibiyim o yüzden istediğim kişye gel git derim istemediğim kişileride görmek istemiyorum nasılki senin canın istediği yeri okuyp yazmak istiyosa bende öle yapıyorum belli gazla hareket etmediğin o yüzden gelipta başkasına attığım mesajı buraya kopyalıyosun siz anca böle kopyala yapıştır yaparsınız şimdi bu mesajlarımıda onlara yapıştırıp yollarsın nasıl olsa usta oldun artık ben o topikte tartışma olmasın güzelce paylaşım yapalım dedikçe siz üstüme geliyosun seninle bi derdim yoktu ama sende girdin işin içine ve bana kimleri savunuyosun herkesin yüzü göründü iyikide olmul böle bi tartışma
topiğin sahibi olduğunu istediğine git derim kısmını iyi oku...yazdıklarını unutmuşsun sanırım...

bu arada kızımın adı ıremi de almasın ağzına
saygısız insan tekrar okudum sinirim bozulduu
kim ki benim anneliğime laf edecekk
işte bu terbiyesizliği kimse görmedi ya asıl beni üzen o.
hülya canım yönetime söyle kilitlesin topiği istersenn...
bu konu böyle uzar gider çünküüü...

bu arada kızımın adı İremi de almasın ağzına
saygısız insan tekrar okudum sinirim bozulduu
kim ki benim anneliğime laf edecekk
işte bu terbiyesizliği kimse görmedi ya asıl beni üzen o.
hülya canım yönetime söyle kilitlesin topiği istersenn...
bu konu böyle uzar gider çünküüü...
evet canım sölicem aman öle insanların yanında bulunur çoğu insan çünkü öle insanlar iyi oynar biz oyanamadığımız için böle oldu canım kimseyede yağcılık çekemem valla neysem oyum diyorum 3 kişi yüzünden ne hale geldi kaç senedir beraberiz bizi tanıyamadılarsa ben bişi demiyorum sölicem kapansın topik artık bitti benim için herkeside öğrenmiş oldum

X