2009 Haziran Anneleri!!

tosbacımm ayy cok güsel 16.haftaya kadar okuduk eşimmle bayıldık gülmekten cok saol paylaştığın için nerden buldunn böle süprislerini tekrar yap lütfennn
tamam canım bulursam böyle değişik şeyler eklerim yine, bende çok seviyorum bunu yaa :CüvCüv:
canım ya bu günce şimdi mi verilir yaw tam da bu kadar duygusalken valla dolu dolu ağladım allah razı olsun ne güzel bi yazı umarım bizim bebişlerimizde böyle akıllı bi bebek olurrrrr tekrar çok sağol şaka bi yana çok mutlu oldum ama bu hormonlar şimdi sana yazarken hala ağlıyorumsenağlama hehe hergün ağlıyorum kociş de neoluyo sana hergün gözlerin kırmızı şişşşşş bende annelik çöktü üstüme diyorum:::))):CüvCüv::ecrin_bebek::nazar::1hug:a.s.

ağlama semoşum yaaa..
gerçi bende senin gibiyim, geçen maçseyrediyoruz eşimle fenerin bir futbolcusu var david sakattı aylardır oynayamıyodu, gol aatı çocuk gol atınca duygulandı ağladı, eşide tribünde ağladı..
bende evdee nasıl ağlıyoruuum, kocamda gülüyo bana :roflol:

ağlama semoşum yaaa..
gerçi bende senin gibiyim, geçen maçseyrediyoruz eşimle fenerin bir futbolcusu var david sakattı aylardır oynayamıyodu, gol aatı çocuk gol atınca duygulandı ağladı, eşide tribünde ağladı..
bende evdee nasıl ağlıyoruuum, kocamda gülüyo bana :roflol:

canım bana herkes semoş der hee nerden aklına geldi sema diye arkidişin mi varrrrr???? ah ah ben sana nelere ağladığımı sölesem :CüvCüv::1hug:a.s.:nazar:

canım bana herkes semoş der hee nerden aklına geldi sema diye arkidişin mi varrrrr???? ah ah ben sana nelere ağladığımı sölesem :CüvCüv::1hug:a.s.:nazar:

sema diye çooook sevdiğim bir teyzem var.
çocuklığumdan beri tanı beni, aile dostumuz..
semoş teyzem derim ona, onun için ağız alışkanlığı kaydirigubbakcemile3
tahmin edebiliyorum ağladığın şeyleri olsuun öyle böyle geçiricez inşallahh. :CüvCüv:

tosbacım yazı için çok tlekkürle çok hoşuma gitti 28 haftaya kadar okudum devam edeceğim

merhaba kızlar bakıyorum muhbbet koyuymuş bu gün ben başladım işe raporum bitti allahtan kanamam falan olmadı akşama kadar korktum.gelirken de sağlık ocağına uğradım ordaki arkadaşlarım .(dr un bana vermiş olduğu megadyn diye vitamin ilacı var,) bunun yerine folic plus kullan dediler.16. haftadan sonra bu vitamini alırsın dediler sizin dr. lar ne veriyor genellikle. benim dr. un ağzından kerpetenle laf alıyon hiçbi konuda bilgilendirmiyo ben herşeyi burda sizden öğreniyom

bir de dr. bana hiçbir test yaptırmadı sağlıkocağındaki hemşireler biz yapalım dediler valla hemşireler bile daha ilgililer cuma test yptırıcam genel kan testi falan

merhaba hepiniz iyisinizdir umarım..ben çok iyiyim ve çok heycanlıyım 16:30 da dr gitcez dün gece hiç uyumadım ya yoksa diye çok kafama takıldı işte hiç bir belirtide yok ya ne biliyim işte..inş görürüm içimdedir inş bi görsem çok rahatlıycam bugün 8+3 olduk :-)

cnm merak ettim hani haber verecektin

bir de dr. bana hiçbir test yaptırmadı sağlıkocağındaki hemşireler biz yapalım dediler valla hemşireler bile daha ilgililer cuma test yptırıcam genel kan testi falan

cnm bende günde 3 defa folic plus kullanıyorum dr um folbiol a göre biraz daha ağır miden kaldırabiliyorsa devam dedi bende hala içiyorum.DRum tsh,toxoplazma, rubella,hemogram demir,demir bağlama kapasitesi,tsh testlerini verdi kalp atışlarını duyalım hemen yaptırın dedi

sağol canım ne güzel dr. ilgiliymiş bizimkisi muayenehanesine gidiyoz ilgilensin diye yine de hiç bir bilgi anlatmıyo sağlıkocağından verilen testlerde bunlardan bazıları vardı

merhaba kızlar.benim drum beni fazla vitaminsiz buldu o zaman.bana hem elevit hemde folic plus verdi.

ben geldim çok güzeldi bebeğimi gördüm büyümüş belliydi yani kalbinide duydum meleğimin herşey iyi allahıma şükür heycandan tansiyonum yüksek çıktı biraz okadar.. ultrason resminin altında 11 mm yazıyo o boyu galiba bide 14.06.2009 yazıyo bu tarih ne anlamadım dr çıkınca farkettim.bide elevit kullanıyodum ilk kan testi yaptırdığımda dr vermişti şimdi dr eleviti önermiyorum ben dedi bir gün iç bir gün içme dedi içinde bulunan bir kaç vitamin değeri çok yüksekmiş..neyse bir ay daha iç dedi gün aşırı..enaz 9 en çok 13 kilo alabilirsin dedi kola meyva suyu yasak doğal şeyler önerdi kızartmadan uzak dur dedi kepek ekmeği yememi söyledi bukadar işte allah herkese nasip etsin görmeyenler biran önce görürsünü inş bebeğinizi..

ben geldim çok güzeldi bebeğimi gördüm büyümüş belliydi yani kalbinide duydum meleğimin herşey iyi allahıma şükür heycandan tansiyonum yüksek çıktı biraz okadar.. ultrason resminin altında 11 mm yazıyo o boyu galiba bide 14.06.2009 yazıyo bu tarih ne anlamadım dr çıkınca farkettim.bide elevit kullanıyodum ilk kan testi yaptırdığımda dr vermişti şimdi dr eleviti önermiyorum ben dedi bir gün iç bir gün içme dedi içinde bulunan bir kaç vitamin değeri çok yüksekmiş..neyse bir ay daha iç dedi gün aşırı..enaz 9 en çok 13 kilo alabilirsin dedi kola meyva suyu yasak doğal şeyler önerdi kızartmadan uzak dur dedi kepek ekmeği yememi söyledi bukadar işte allah herkese nasip etsin görmeyenler biran önce görürsünü inş bebeğinizi..

canım vajinal ultrasonlamı bakıldı.kalp atışlarını hangisinde duydun

burada yazan tarih senin doğum yapacağın olası tarih canım.

dr. bana da elevit ve folic plus verdi.aslında vermek onun aklına gelmedi ben gebeliik düşünmeye basladığımdan beri folic plus içiyodum söyleyinca yazdı bi de elevit diye vitamin yazmış

hadi gamzelim gözün aydın canım bende yarın gidicem bebişimi görmeye doktora kalbini dinlemeye bende çok heyacanlıyım

X