Günaydin kizlar nasil gidiyor hamişlik beni hiç sormayin bulanti kusma fenayim yani.cuma ctesi işten izin aldim duramiyorum.yediğimi çikariyorum yemek yiyemiyorum.bitek ben mi böyleyim?
ay canım ya napalım biraz katlanıcaz dr lar yataktan kalkmadan kraker yiyin diyolar bi denesen
bende başalmadı çünkü genlede 6ncı haftada başlıyo malum bizim daha 5nci haftamız ama yemekten sonra bazen rahatsız oluyorummm kokular çok etkiliyo bi deeeee
KATLANIYORUM CANIM ZATEN NAPALIM BEBEĞİMİN SAĞLIKLI OLDUĞNU ANLIYORUM BİR YANDAN DA.DENEDİM CANIM KRAKER DENEDİM YOK ODA RAHATSIZ EDİYOR SU BİLE HATTA.DAYANMAYA ÇALIŞCAZ ARTIK BEBEĞİM İÇİN HERŞEY.ANNEM BENDE 5AYA KADAR BÖLEYMİŞ.BENDE ONA ÇEKTİM GALİBA:CüvCüv:
Mide bulantisi icin bir de, sabah yataktan kalkmadan önce Nane cayi öneriyor doktorlar.
nesercim bendede başladı bulantılar bişey yiyemiyorum ama bu sefer ayağa kalkınca başım öle dönüyokii bende aç bırakmamaya çalışıyorum kraker flan boğazımda tıkanıyo bende ufak parcalarla meyva yiyorum hiç yememekten iidir yoksa düşüp bayılcam...
Günaydın kızlar.Bende c.tesi 6+5 ken kontrole gittim.Karından baktığında sadece kese+yolc sac kesesini görebildi adetlerin düzenliyse bebeği görmeliydik dedi.Benim adetlerim düzenlidir.Doktor senin için bi sakıncası yoksa alttan bakalım bebeği görmemiz lazım dedi sende boşu boşuna 1 hafta stres olma dedi.Alttan bakınca hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük kalp atışını dinletti doktor gerçekten çok güzeldi.1 Ay sonra tekrar çağırdı.Ultrasona göre 6+3 çıktı doktor 3 güne kadar yanılma payı var dedi.Test sonuçlarımla beraber 1 ay sonra inş.tekrar gidecem vakit nasıl geçer bilmiyorum.
Kızlar günaydııın hepinizee hihoyyyt
cuma paldır küldür çıktım, sonra da giremedim hiç. okudum şimdi ne güzel gelişmeler olmuş. ben de yarın ilk ultrasonuma gireceğim inşallah. keseyi göreceğiz bir aksilik çıkmazsa. kalp atışını duyabilir miyim bilemiyorum? inşallah... çok heyecanlıyım
bu arada önemli değil 1 gün pek ama benim tarihimi 26 haziran olarak değiştirir misiniz, yanlış olmuş da:asigim:
Günaydın kızlar.Bende c.tesi 6+5 ken kontrole gittim.Karından baktığında sadece kese+yolc sac kesesini görebildi adetlerin düzenliyse bebeği görmeliydik dedi.Benim adetlerim düzenlidir.Doktor senin için bi sakıncası yoksa alttan bakalım bebeği görmemiz lazım dedi sende boşu boşuna 1 hafta stres olma dedi.Alttan bakınca hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük kalp atışını dinletti doktor gerçekten çok güzeldi.1 Ay sonra tekrar çağırdı.Ultrasona göre 6+3 çıktı doktor 3 güne kadar yanılma payı var dedi.Test sonuçlarımla beraber 1 ay sonra inş.tekrar gidecem vakit nasıl geçer bilmiyorum.
günaydıın kızlaaar iyi haftalar herkese..
nasılsınız, bazı annelerimizde bulantılar başlamış, bende şu aralar yok.
umarım bulantısız geçer hamileliğimiz.
bulantısı olan annelere beyaz leblebide öneriyorlar, umarım işe yarar kızlaarr.
merhaba kızlar.nasılsın semacım
ooooo tünaydın oldu canım
canım sen kaçıncı haftadasın göremedim tabloyu kk sorunlu bugün sanırım 6ncı haftadan sonra başlıyo bulantılar benim için daha erken bakalım nolcakkk
iidir cicim sen nasılsın bakalım teyzesinin miniği nasıl anneyi üzüyomu ::)99Şeniz:1hug::CüvCüv:
ooooo tünaydın oldu canım
canım sen kaçıncı haftadasın göremedim tabloyu kk sorunlu bugün sanırım 6ncı haftadan sonra başlıyo bulantılar benim için daha erken bakalım nolcakkk
iidir cicim sen nasılsın bakalım teyzesinin miniği nasıl anneyi üzüyomu ::)99Şeniz:1hug::CüvCüv:
iyiyim canım meleğim beni hiç üzmüyor.mide bulantısı 6. haftada başlar demişsiniz ama ben 7. haftadayım öyle kusturacak bir derecede bir mide bulantısı yok.benimkisi varla yok arası.bizim bir tanıdık hamileliğinin 10.gününde kusmaya başlamış herhalde buda kişiye göre değişiyor.
semacım bebişin seni üzmüyor demi.seninle aramızda tam 2 hafta var.
iyiyim canım meleğim beni hiç üzmüyor.mide bulantısı 6. haftada başlar demişsiniz ama ben 7. haftadayım öyle kusturacak bir derecede bir mide bulantısı yok.benimkisi varla yok arası.bizim bir tanıdık hamileliğinin 10.gününde kusmaya başlamış herhalde buda kişiye göre değişiyor.
semacım bebişin seni üzmüyor demi.seninle aramızda tam 2 hafta var.