2009 Haziran Anneleri!!

Günaydin kizlar nasil gidiyor hamişlik beni hiç sormayin bulanti kusma fenayim yani.cuma ctesi işten izin aldim duramiyorum.yediğimi çikariyorum yemek yiyemiyorum.bitek ben mi böyleyim?

ay canım ya napalım biraz katlanıcaz dr lar yataktan kalkmadan kraker yiyin diyolar bi denesen

bende başalmadı çünkü genlede 6ncı haftada başlıyo malum bizim daha 5nci haftamız ama yemekten sonra bazen rahatsız oluyorummm kokular çok etkiliyo bi deeeee

KATLANIYORUM CANIM ZATEN NAPALIM BEBEĞİMİN SAĞLIKLI OLDUĞNU ANLIYORUM BİR YANDAN DA.DENEDİM CANIM KRAKER DENEDİM YOK ODA RAHATSIZ EDİYOR SU BİLE HATTA.DAYANMAYA ÇALIŞCAZ ARTIK BEBEĞİM İÇİN HERŞEY.ANNEM BENDE 5AYA KADAR BÖLEYMİŞ.BENDE ONA ÇEKTİM GALİBA:CüvCüv:

Mide bulantisi icin bir de, sabah yataktan kalkmadan önce Nane cayi öneriyor doktorlar.

nesercim bendede başladı bulantılar bişey yiyemiyorum ama bu sefer ayağa kalkınca başım öle dönüyokii bende aç bırakmamaya çalışıyorum kraker flan boğazımda tıkanıyo bende ufak parcalarla meyva yiyorum hiç yememekten iidir yoksa düşüp bayılcam...

Kızlar günaydııın hepinizee hihoyyyt
cuma paldır küldür çıktım, sonra da giremedim hiç. okudum şimdi ne güzel gelişmeler olmuş. ben de yarın ilk ultrasonuma gireceğim inşallah. keseyi göreceğiz bir aksilik çıkmazsa. kalp atışını duyabilir miyim bilemiyorum? inşallah... çok heyecanlıyım
bu arada önemli değil 1 gün pek ama benim tarihimi 26 haziran olarak değiştirir misiniz, yanlış olmuş da:asigim:

günaydın canım inş kalp atışınıda duyarsın hepimis seni cok ii anlıyorus cok heycan verici
artık güsel haberlerinle yarın haberdar edersin

Günaydın kızlar.Bende c.tesi 6+5 ken kontrole gittim.Karından baktığında sadece kese+yolc sac kesesini görebildi adetlerin düzenliyse bebeği görmeliydik dedi.Benim adetlerim düzenlidir.Doktor senin için bi sakıncası yoksa alttan bakalım bebeği görmemiz lazım dedi sende boşu boşuna 1 hafta stres olma dedi.Alttan bakınca hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük kalp atışını dinletti doktor gerçekten çok güzeldi.1 Ay sonra tekrar çağırdı.Ultrasona göre 6+3 çıktı doktor 3 güne kadar yanılma payı var dedi.Test sonuçlarımla beraber 1 ay sonra inş.tekrar gidecem vakit nasıl geçer bilmiyorum.

hımm genetik faktör önemliymiş canım evet benim annemde çok kötü olmuş hem bende hem abimde... annem daha erken haftay başlar merak etme dedicaınm ama ihmal etme dr a bidahi gidişinde anlat durumunu emiii:CüvCüv:

Mide bulantisi icin bir de, sabah yataktan kalkmadan önce Nane cayi öneriyor doktorlar.

canım ben anlamıyom bu dr ları ibrahim saraçoğluda nanaden maydonoz dan uzak durun hamileleri diyo düşük riskini arttırıyomuş allah korusun

canım yoğurt falan da ii gelir mideye allah yar ve yardımcınız olsunnnn

benide 5 hafta sonra cagardı canım ama ben 15 gün sonra kontrole gidicem 5hafta sonra benim ikili taramam yaoılcak seninde 1 ay sonra heralde onun için cagardı npalım canım sabretcezzz daha 7 ayımıs varr

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah tarihide hemen değiştiriyorummmm

hadi hayırlısı bende vajinal ult.la bebeğimin kesesini gördüm sanırım 5kasımda bende bebişimi ve yolk sac ı görcem kalp atışı için erkenmi bilemem ama belki duyarız 1 ay çok uzun değilmi ya 15 de bi kontrol yokmuydu ben öle biliyom ama belki vardır senind r un bi bildiği eeee kalp atışları bi hafta sonra duyulabilir senin bebişin acaba ne diye çağırmadııı her dr ayrı bi yol izliyo demekki

günaydıın kızlaaar iyi haftalar herkese..
nasılsınız, bazı annelerimizde bulantılar başlamış, bende şu aralar yok.
umarım bulantısız geçer hamileliğimiz.
bulantısı olan annelere beyaz leblebide öneriyorlar, umarım işe yarar kızlaarr.

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.cancer-------------------------------- 6 Haziran
15.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
16.nur82---------------------------------- 8 Haziran
17.selen83------------------------------- 8 Haziran
18.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
19.springg------------------------------- 8 Haziran
20.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
21.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
22.skbb----------------------------------- 8 Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14Haziran
37.naren1981------------------------- 14Haziran

38.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
39.derinden----------------------------- 15 Haziran
40.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
41.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
42.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
43.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
44.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
45.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
46.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
47.simira--------------------------------- 20 Haziran
48.friends-------------------------------- 20 Haziran
49.alhan---------------------------------- 21 Haziran
50.Nida----------------------------------- 22 Haziran
51.ayseney------------------------------ 24 Haziran
52.naren05------------------------------ 24 Haziran
53.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
54.merit--------------------------------- 25 Haziran
55.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
56.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
57.yas23---------------------------------- 28 Haziran
58.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
59.sema3455--------------------------- 28 Haziran
60.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
61.kardelen_cigdem
62.gurbet gelini
63.aryaa
64.mumnes
65.aarzuu
66.naz&pıtırcık
67.BEYZAAK
68.minicik80
69.isil_ufuk
70.AREN&YAREN
71.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

Son düzenleme:

ooooo tünaydın oldu canım
canım sen kaçıncı haftadasın göremedim tabloyu kk sorunlu bugün sanırım 6ncı haftadan sonra başlıyo bulantılar benim için daha erken bakalım nolcakkk

merhaba kızlar.nasılsın semacım

iidir cicim sen nasılsın bakalım teyzesinin miniği nasıl anneyi üzüyomu ::)99Şeniz:1hug::CüvCüv:

evet gerçekten tünaydıın olmuşş.
aslında yeni uyanmadım, bi dünya iş yaptım saatin bu kadar geçtiğini farketmemişim kaydirigubbakcemile3
canım ben 5+3 günlüğüm.. evet bu hafta için erken mide bulantısı.. bakalım neler olacak. önceki hamileliğimde sabah uyanınca muhakkak çıkartıyordum ama sonra istediğimi yiyebiliyordum...
bu sefer neler bekliyor göreceğizz :CüvCüv:
semacım bu arada liste çok güzel gidiyor ellerine sağlık..

iyiyim canım meleğim beni hiç üzmüyor.mide bulantısı 6. haftada başlar demişsiniz ama ben 7. haftadayım öyle kusturacak bir derecede bir mide bulantısı yok.benimkisi varla yok arası.bizim bir tanıdık hamileliğinin 10.gününde kusmaya başlamış herhalde buda kişiye göre değişiyor.
semacım bebişin seni üzmüyor demi.seninle aramızda tam 2 hafta var.

evet suzan tamamen kişiden kişiye değişiyor.
benim teyzemde çok ağır geçiriyordu ilk 12 haftasını. hatta serumla besleniyordu, evdeki herşey kokuyordu ona. ev keçi kokuyor diyip duruyodu kaydirigubbakcemile3 yerdeki haliları kaldırmıştık hep.
seninde iyi olmana çok sevindim, umarım böyle sağlıklı devam ederr

merhaba arkadaşlar;
c.tesü günü doktora gittim ben de, bebğimin kalp atışlarını duyduk. çok şirindi ama.hem de çok heyecanlandım. kıkır kıkır gülmeye başlayınca dr. hanım " ama gülerseniz bebeğinizin kalp atışlarını yakalayamam ki" dedi. tamam dedim. bi daha dinledik sonra )
6 + 4 müş.(yani bugün itibariyle 6 + 6)
muhtemel doğum tarihi de 14.06.08 (ama 2 hafta evvel gitiğimde 12.06.08 demişti. neyse canım +-3 yanılma payı olabiliyormuş)
şimdilik bi sorun yok gibi görünüyordu. yanlız benim tansiyonum oldukça düşük çıktı, e yemek falan yiyemiyorum ki, ayakta durabiliyor olmam bile iyi yani.
işte böyle, sağlıklı günler diliyorum hepimize...

Kizlar sanki iyi beslenemiyormusum gibi geliyor bana...Gerci herkesin yedigi ictigi -sevdigi yiyecekler farkli ama, bir beslenme listesimi yapsak hep beraber?!!!

hadi hayırlısı cicim he böle kolay sorunsuz geçer inşallah
benim beiş arada sancı yapıyo sıkıca tutundu büyüyo sanırım ama öle büyük bişe deil iğne batması gibi okadar

hehe senin ki büyük benimkinden valla annem dediki başlar senin haftaya benim 2aylıkken başlamıştı hemde çok kötüydüm yiyodum ama peşine çıkarıyodum diyo bakalım bekliyoz

tosbaa seninle hemen hemen aynıyız cicim çok yakın terihleri 1 gün ya da 2 gün sanırım

tabi asıl doğım tarihleri ult.da görüp dr un ilka sölediği tarih olacak sanırım bakalım bekliyozzz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…