2009 Haziran Anneleri!!

vallamı kız onun kocişi varikosel ameliyatı olcaktı ayyy cok sevindim inşallah hamiştir canım benim yaaa

kızlar çok susuyormusunuz benim gibi , bardak bardak su içiyorum ağzım kupkuru sanki daha

hemde nasıl ya oo ağzımızın tadı kaçtı ya ondan heralde hı bide çok wc ye gidiyoz yaaa

ahh bide ben boğazıma dur desem inanılmaz acıkıyorum yaa napcam ben

sorma bi iştahki sorma ben zaten tombikim sık ama az yiyom ben bu ara öle tıka basa değil yaniiii

hemde nasıl ya oo ağzımızın tadı kaçtı ya ondan heralde hı bide çok wc ye gidiyoz yaaa

sorma bi iştahki sorma ben zaten tombikim sık ama az yiyom ben bu ara öle tıka basa değil yaniiii

benim midem kazındıkça bol bol meyve yiyorum.yemekten sonra tekrar yemek yemek biraz kilo aldırıcı olur herhalde.

benim midem kazındıkça bol bol meyve yiyorum.yemekten sonra tekrar yemek yemek biraz kilo aldırıcı olur herhalde.

caınm bende süt içiyorum yemektan sonra acıkırsammmm napim hı meyve de yiyom ama su ve süt daha çokkkkk

Kızlar merhaba ben bugün çok kustum.Sabahları da çok fazla midem bulanıyor.Benim bide migrenim var.İnşallah bu işleri zorlaştırmaz.Çünkü hem başım ağrıyor hem kusuyorum.Bide ben az su içiyorum sürekli tuvaletteyim.Gece 3 kez kalkıyorum uyuyamıyorum.Neyse yavrum için değer yeterki o sağlıla büyüsün.Cümlenin bebişleri inşallah benim bebişimde sağlıkla gelişir amin amin amin

iyiakşamlar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor benim aynıı ne bulantım var ne kusmam turp gibiyim maş. gaz da geçti karnımda kabızlığımda geçti bugün tam 7+2 yiz salı günü doktora gidicez bakalımm bu arada benim karnım çıktı ya anlamadım bu işi valla tabi gebelikten önce birazda göbiş vardı belki ondandırr bu arada kızlar karnında bebişi hisseden var mı kıpırdamaısnı seyrelmesini benim bi arkadaş hissedermiş ilk zamndan hamişliğin dede şahsen ben bşy anlamıyom bi dikkat edim bakım hissetcek miyim

ya benim acayip belim ağrıyor ve karnım,
yatarken bile belim ağrıyor bi türlü rahat edemiyorum ya

kasıklarımda ağrıyo karnımdada arada sancı oluyor
birde sanki vajina girişine böyle iğneler saplanıyor normalmi bu ya

Canim o bel agrisi banada oluyor arada, yoruyorsun kendini herhalde. Cunku bende cok ayakta durunca basliyor ve yataga uzansam bile yinede rahat edemiyorum. Bugunde bel agrisi ve kasigimda agri var ama aslinda ayaktada durmadim, belkide pc basinda fazla oturdum ondan oldu.

kızlar günaydınnnn bu sabah ilk ben kalktım heralde çalışanların dışında hadi bakalım hayırlı sabahlarrrr görüşürüzz

slm güzelim .ne güzel bende bugün 7+1 im ama şikayetler git gide artıyor.geçen hafta başına kadar hiç bir şey yoktu ama artık bir değişik herşey.yemek yemek istemiyorum.mide bulantıları ara sıraydı şimdi sürekli .karın çıkması oluyor biraz tabiki.bebiş daha çok küçük ama rahim portakal büyüklüğüne ulaştı yazıyor . ayraca biz
8. haftada sayılıyoruz bu haftanın özetinde kilo almalar başlar.ayrıca kıyafetleriniz sıkabilir diyor.aslında ben cumartesi günü hamile pantolonları denedim çok şeker.ama koru parkta biraz fiyatlar uçuktu.çarşıya bakayımda sonra alırım dedim.

günaydın arkadaşlar Allah kısmet edrse bende haziran annesi olacağım.bu arada topik yöneticisi kim listeler yokmu sizde.biz diğer tarafta başlatmıştık bir liste devam etmek isterseniz ederiz.gemnel bilgi olur.

sebeyza : sat 1 eylül .doğal yoldan hamile kaldı.
turuncupelush: sat 4 eylül ,boy :1,64 , kilo:69 7 aylık evli.doğal yoldan hamile kaldı.
derinden:sat:8 eylül ,boy:1,58 ,kilo :52 ,2 yıllık evli 1,5 yıldır bebiş bekliyordu. Allah'a şükür ilk aşılamasında hamile kaldı.
naren1981: sat :7 eylül , boy 1,63 kilo 61 , 15 aydır bekliyordu bebişini .geçen ay bir başarısız aşılama yaşadı.bu ay Allah'ın izniyle doğal yoldan hamile kaldı.
merit : sat 19 eylül, boy 1,58 kilo 52 ,17 aydır bekliyor bebişini.Doğal yolla hamile kaldı.
ocean girl: sat 6 eylül , boy : 1,68 , kilo:53 .21 yaşında doğal yolla hamile kaldı.
Berrin5910:sat 13 eylül , boy :1,68 ,kilo:68 , yaş :28 ,4 aylık evli.3.ayında doğal yoldan hamile kaldı.
yas23: sat 21 eylül , boy :1,68 , kilo :60 , aşılama tedavisine başlamayı düşündüğü ve hiç umudunun olmadığı ayda bebeği doğal yollardan kapıyı çaldı.
Cinnaman34: sat 18 eylül , boy : 1,65 , kilo :56 , yaş :34 , denemenin
5.ayında doğla yoldan hamile kaldı.
Zeze85: sat 20 eylül boy :1,59 , kilo : 50, yaş :23 ,doğal yolla hamile kaldı.

günaydın arkadaşlar Allah kısmet edrse bende haziran annesi olacağım.bu arada topik yöneticisi kim listeler yokmu sizde.biz diğer tarafta başlatmıştık bir liste devam etmek isterseniz ederiz.gemnel bilgi olur.

var canım listemiz isimler ve muhtemel doğum tarihleri var eklerim şimdi aslında mehtapgülü arkadaşımız yapıyo ama arada bende ekliyom

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan------------------------------ 2 Haziran
3.yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran
5.seremim----------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
8.mervve--------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh-------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------ 5 Haziran
13.mehtapsen------------------------- 5 Haziran
14.cancer-------------------------------- 6 Haziran
15.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
16.nur82---------------------------------- 8 Haziran
17.selen83------------------------------- 8 Haziran
18.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
19.springg------------------------------- 8 Haziran
20.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
21.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
22.skbb----------------------------------- 8 Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14Haziran
37.naren1981------------------------- 14Haziran

38.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
39.derinden----------------------------- 15 Haziran
40.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
41.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
42.sonuyok------------------------------- 16 Haziran
43.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
44.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
45.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
46.ozzge---------------------------------- 20 Haziran
47.simira--------------------------------- 20 Haziran
48.friends-------------------------------- 20 Haziran
49.alhan---------------------------------- 21 Haziran
50.Nida----------------------------------- 22 Haziran
51.ayseney------------------------------ 24 Haziran
52.naren05------------------------------ 24 Haziran
53.merit----------------------------------- 25 Haziran
54.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
55.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
56.zeze85-------------------------------- 26 Haziran
57.yas23---------------------------------- 28 Haziran
58.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
59.sema3455--------------------------- 28 Haziran
60.nevergiveup18-------------------- 30 Haziran
61.kardelen_cigdem
62.gurbet gelini
63.aryaa
64.mumnes
65.aarzuu
66.naz&pıtırcık
67.BEYZAAK
68.minicik80
69.isil_ufuk
70.AREN&YAREN
71.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

maşallah ne kadar çokmuşuz .Allah herkeze bebişlerine kavuşmayı nasip kısmet etsin .

narencim seni de ekledim cicim olası doğum tarihine göre ok??? hayırlı olsun cicimmmm

Günaydin kizlar nasil gidiyor hamişlik beni hiç sormayin bulanti kusma fenayim yani.cuma ctesi işten izin aldim duramiyorum.yediğimi çikariyorum yemek yiyemiyorum.bitek ben mi böyleyim?

Günaydinlarrrr, hic kalkasim yoktu bu sabah yataktan.Yeni arkadaslar gelmis aramiza, hosgeldiniz hepiniz kizlar.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…