2009 Haziran Anneleri!!

slm arkadaşlar bizde bugün 18,15 de dr a gidiyoruz kalp atışları için bakalım minik pıtırcığımın pıt pıtlarını görebilecekmiyim 7+0 olduk kızlar dualarınıza ihtiyacım var daha önce 3 kaybım oldu bu kezde aynı şeyleri yaşamayı istemiyorum aslında ben keseyi ve bebeği görmüştüm 2 hafta önce ama yinede tedirgin oluyorum çünkü grip oldum ve öksürdüm çok gerçi herkes bişey olmas öksğrmekten diyo ama napiim tedirginim işte kızlar nolur dua edin noluuuuuuuurrrrrrrr

merhaba arkadaşlar;
c.tesü günü doktora gittim ben de, bebğimin kalp atışlarını duyduk. çok şirindi ama.hem de çok heyecanlandım. kıkır kıkır gülmeye başlayınca dr. hanım " ama gülerseniz bebeğinizin kalp atışlarını yakalayamam ki" dedi. tamam dedim. bi daha dinledik sonra :-))
6 + 4 müş.(yani bugün itibariyle 6 + 6)
muhtemel doğum tarihi de 14.06.08 (ama 2 hafta evvel gitiğimde 12.06.08 demişti. neyse canım +-3 yanılma payı olabiliyormuş)
şimdilik bi sorun yok gibi görünüyordu. yanlız benim tansiyonum oldukça düşük çıktı, e yemek falan yiyemiyorum ki, ayakta durabiliyor olmam bile iyi yani.
işte böyle, sağlıklı günler diliyorum hepimize...

hadi hayırlısı canım yürüdüğü okula gittiği günleride görürsün inşallah canım aşağı yukarı bebeği gördüklerinde söledikleri tarih soğru çıkıyomuş benim yeni doğuran kuzenler hep öle dedi ilk tarih doğru oluyomuşşşş canım sende biraz daha yemeğe çalış emiii sen sağlıklı olcaksın ki meleğin de öle olacak zor ama az az mideyi çok doldurmadan yemeğe çalış belki ii gelira.s.:1hug::nazar:

Kizlar sanki iyi beslenemiyormusum gibi geliyor bana...Gerci herkesin yedigi ictigi -sevdigi yiyecekler farkli ama, bir beslenme listesimi yapsak hep beraber?!!!

canım folik asiti unutma süt peynir veye yoğurt mutlaka ye sonra az az sık sık yiyin diyo dr lar yani 5 - 6 öğün yiyin diyolar canın ne çekiyosa ye sebzeye ağırlık vereerek liste için bilmem ki zor olur yawwww

merhaba arkadaşlar;
c.tesü günü doktora gittim ben de, bebğimin kalp atışlarını duyduk. çok şirindi ama.hem de çok heyecanlandım. kıkır kıkır gülmeye başlayınca dr. hanım " ama gülerseniz bebeğinizin kalp atışlarını yakalayamam ki" dedi. tamam dedim. bi daha dinledik sonra :-))
6 + 4 müş.(yani bugün itibariyle 6 + 6)
muhtemel doğum tarihi de 14.06.08 (ama 2 hafta evvel gitiğimde 12.06.08 demişti. neyse canım +-3 yanılma payı olabiliyormuş)
şimdilik bi sorun yok gibi görünüyordu. yanlız benim tansiyonum oldukça düşük çıktı, e yemek falan yiyemiyorum ki, ayakta durabiliyor olmam bile iyi yani.
işte böyle, sağlıklı günler diliyorum hepimize...
çok sevindim kalp atışlarını gördüğünüze, Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsiin..

Kizlar sanki iyi beslenemiyormusum gibi geliyor bana...Gerci herkesin yedigi ictigi -sevdigi yiyecekler farkli ama, bir beslenme listesimi yapsak hep beraber?!!!
ben bayağı tombik hamile kaldım onun için en baştan yaptım bir liste dr'um onayladı. şimdilik onunla devam ediyorum bakalım uygulayabilecek miyim kaydirigubbakcemile3
sabah peynir, zeytin, domates, yeşillik, ballı reçelli kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmeği.
ara öğün meyve
öğlen salata, çorba, sebze yemeği(yada ızgara köfte tavuk)
ara öğün bir kase yoğurt yada tam tahıllı cornflakes
akşam zeytinyağlı sebze yemeği(yada ızgara balık)
ara öğün fındık fıstık ceviz badem hurma, yada meyve..
nasıl kızlar bu beslenme sizinde yorumlarınızı alayımm.
normal halimden 6 kilo fazlam var şu anda onun için böyle hafif diyetimsi beslenmem gerekiyor..
haftada 3 gün sütlü tatlıya yer var kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı cicim he böle kolay sorunsuz geçer inşallah
benim beiş arada sancı yapıyo sıkıca tutundu büyüyo sanırım ama öle büyük bişe deil iğne batması gibi okadar

hehe senin ki büyük benimkinden valla annem dediki başlar senin haftaya benim 2aylıkken başlamıştı hemde çok kötüydüm yiyodum ama peşine çıkarıyodum diyo bakalım bekliyoz

tosbaa seninle hemen hemen aynıyız cicim çok yakın terihleri 1 gün ya da 2 gün sanırım

tabi asıl doğım tarihleri ult.da görüp dr un ilka sölediği tarih olacak sanırım bakalım bekliyozzz :CüvCüv::nazar:

evet semacım kasık ağrısı bendede var, sanırım tutundu büyüyo bebişler:)
aynı haftanın hamilesiyiz canım bakalım doğum tarihlerimiz uyucak mı?

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde bugün 18,15 de dr a gidiyoruz kalp atışları için bakalım minik pıtırcığımın pıt pıtlarını görebilecekmiyim 7+0 olduk kızlar dualarınıza ihtiyacım var daha önce 3 kaybım oldu bu kezde aynı şeyleri yaşamayı istemiyorum aslında ben keseyi ve bebeği görmüştüm 2 hafta önce ama yinede tedirgin oluyorum çünkü grip oldum ve öksürdüm çok gerçi herkes bişey olmas öksğrmekten diyo ama napiim tedirginim işte kızlar nolur dua edin noluuuuuuuurrrrrrrr

canım inşallah bişey olmicak ii düşünmeye çalış az kalmış akşama göreceksin bebişinin kalbini kayıpların için çok üzgünüm ama onları bu ara düşünmemeye çalış emi şu an sana faydası olmaz hı bi de öksürükten bişe olmaz cicim korkmaaaa

Canım inşlaah herşey yolundadır. Haberdar et bizi mutlaka. :1hug:

kötü günler geride kaldı bahar, umarım güzel haberlerle dönersiinn.
dualarımız seninle canım a.s.

Kızlar bu arada bende çokkk yiyorum.Düzensiz besleniyorum sanırım. 2 kilo aldım şimdiden.
Elevit kullanan var mı arkadaşlar? ilk doktorum elevit vermişti. Son gittiğim doktor eleviti kes, folic plusa başla dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.

hadi hayırlısı bende vajinal ult.la bebeğimin kesesini gördüm sanırım 5kasımda bende bebişimi ve yolk sac ı görcem kalp atışı için erkenmi bilemem ama belki duyarız 1 ay çok uzun değilmi ya 15 de bi kontrol yokmuydu ben öle biliyom ama belki vardır senind r un bi bildiği eeee kalp atışları bi hafta sonra duyulabilir senin bebişin acaba ne diye çağırmadııı her dr ayrı bi yol izliyo demekki[/QUOTE]

Canım ben kalp atışlarınıda gördüm bebeğide eğer göremeseydik doktor 1 hafta sonra yine çağıracaktı ama gördüğümüz için 1 ay sonra gel dedi.Testlerde verdi bana onlarla beraber gidecem heralde 2 li test yapılır gittiğimde.

benide 5 hafta sonra cagardı canım ama ben 15 gün sonra kontrole gidicem 5hafta sonra benim ikili taramam yaoılcak seninde 1 ay sonra heralde onun için cagardı npalım canım sabretcezzz daha 7 ayımıs varr

Canım ya bana hiç ikili test filan demedi ama bende öyle düşündüm.Yanlız 2li test için ayrıca randevu almak gerekmiyomu acaba ölçüm filan yapılıyo ya yoksa hemen muaynedemi ölçüyo_Olmazsa bi arayıp soracam bakalım bide onu kafaya takmayım.

şu kilo işini hiç sormayın ben pko yüzünden kiloloyum malesef benim epeyce fazla kilom var ama hiç umrumda değil bebeğimin sağılığı ii olsunda 100 kilo olmaya razıyım napim ama sanmıyorum çok kilo alayım normal dede öle çok fazla yemek yiyen biri değilim şimdi ise sık sık ve az yiyorum

tosbaa cım senin liste evet çok ii görünüyo bende ekmeği azaltayım diyorum öle de yapıyorum tam tahıllı yemeğe başlıcam bugün aldım tadı hoşuma gitti.bakalımmm.....

kızlar size birşey sorucam siz hamile olduğunuzu öğrenip dra gittiğinizde drunuz sizden çok kapsamlı bir kantahlili ve idrar tahlili istedimi.bana böyle tahliller yapıldı baya kapsamlı birşey.

Canim o bel agrisi banada oluyor arada, yoruyorsun kendini herhalde. Cunku bende cok ayakta durunca basliyor ve yataga uzansam bile yinede rahat edemiyorum. Bugunde bel agrisi ve kasigimda agri var ama aslinda ayaktada durmadim, belkide pc basinda fazla oturdum ondan oldu.

sağol cevabın için canım

öfff hepsini geçtimdew bel beni mahvediyor bütün gece dönüp duruyorum ya,
yarım saat ayakta kalsam yine ağrıyor belim dün havlu ısıtıp ısıtıp koydum ama nafile

kızlar size birşey sorucam siz hamile olduğunuzu öğrenip dra gittiğinizde drunuz sizden çok kapsamlı bir kantahlili ve idrar tahlili istedimi.bana böyle tahliller yapıldı baya kapsamlı birşey.

evet canım tüm kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı bana da sanırım önlem alınması gereken v-ya da gebeliği riske atacak bişey varmı diye kontrol etti dr larımızzzz

sağol cevabın için canım

öfff hepsini geçtimdew bel beni mahvediyor bütün gece dönüp duruyorum ya,
yarım saat ayakta kalsam yine ağrıyor belim dün havlu ısıtıp ısıtıp koydum ama nafile

canım fazla sıcak uygulama istersen ilk zamanlar hamileliği kötü etkiliyor diye biliyorum.

ben bayağı tombik hamile kaldım onun için en baştan yaptım bir liste dr'um onayladı. şimdilik onunla devam ediyorum bakalım uygulayabilecek miyim kaydirigubbakcemile3
sabah peynir, zeytin, domates, yeşillik, ballı reçelli kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmeği.
ara öğün meyve
öğlen salata, çorba, sebze yemeği(yada ızgara köfte tavuk)
ara öğün bir kase yoğurt yada tam tahıllı cornflakes
akşam zeytinyağlı sebze yemeği(yada ızgara balık)
ara öğün fındık fıstık ceviz badem hurma, yada meyve..
nasıl kızlar bu beslenme sizinde yorumlarınızı alayımm.
normal halimden 6 kilo fazlam var şu anda onun için böyle hafif diyetimsi beslenmem gerekiyor..
haftada 3 gün sütlü tatlıya yer var kaydirigubbakcemile3

evet semacım kasık ağrısı bendede var, sanırım tutundu büyüyo bebişler:)
aynı haftanın hamilesiyiz canım bakalım doğum tarihlerimiz uyucak mı?

bu beslenme düzeni çok iyi bence benim kilo sorunum olmadığı halde bu kadar yiyemiyorum açıkçası,

ama kendimi zorluyorum

bide ben felaket sucuk yiyorum ya,
hamile kaldığımı öğrenmemişken başladım eşim bile farkedip şaşırmıştı

evet canım tüm kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı bana da sanırım önlem alınması gereken v-ya da gebeliği riske atacak bişey varmı diye kontrol etti dr larımızzzz

bizim bir arkadaşın sağlık güvencesi yoktu özelde 380 ytl ye mal oluyormuş çok fazla diye yaptırmamışlar.eşim çok kızmıştı sonuçta bebeğin için 1000 ytl de olsa verilir yani.parası olmayan bir ailede değil yani.bazı insanlar kendilerine sunulan hediyenin kıymetini bilmiyorlar

merhaba hepiniz iyisinizdir umarım..ben çok iyiyim ve çok heycanlıyım 16:30 da dr gitcez dün gece hiç uyumadım ya yoksa diye çok kafama takıldı işte hiç bir belirtide yok ya ne biliyim işte..inş görürüm içimdedir inş bi görsem çok rahatlıycam bugün 8+3 olduk :-)

cnmmmmmm bende haziran annesiyim kızlar bişi sorcam haziran bebekleri hangi burç oluyo

merhaba hepiniz iyisinizdir umarım..ben çok iyiyim ve çok heycanlıyım 16:30 da dr gitcez dün gece hiç uyumadım ya yoksa diye çok kafama takıldı işte hiç bir belirtide yok ya ne biliyim işte..inş görürüm içimdedir inş bi görsem çok rahatlıycam bugün 8+3 olduk :-)

ooo senin ki artık insan yawrusu olmuştur maşallah hadi bakalım ilk resmini alırsın bugün kalp atışını da duyarsın oohhhhh ne güzellll hadi ii haberlerini bekliyoruzzzzz

X