- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
6 yasında bi kızım var canım allahım bağıslasın inşallah
ayy ne güsel kocaman olmuşş kısın valla allah bagşlasın canımm hadi inş buda oğlan olur tabi ilk önce sağlıklı olsundaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 yasında bi kızım var canım allahım bağıslasın inşallah
canım haberin var mı bilmiyorum.hatay1977 hamile galiba.testler silik çıkıyormuş birde kan testinde değer 27 çıkmış.ama yinede emin olamıyor.adeti ayın 30 unda olucak ama İnşallah hamiledir.ramazan ayı hepimize hayırlı geldi.
kızlar çok susuyormusunuz benim gibi , bardak bardak su içiyorum ağzım kupkuru sanki daha
ahh bide ben boğazıma dur desem inanılmaz acıkıyorum yaa napcam ben
hemde nasıl ya oo ağzımızın tadı kaçtı ya ondan heralde hı bide çok wc ye gidiyoz yaaa
sorma bi iştahki sorma ben zaten tombikim sık ama az yiyom ben bu ara öle tıka basa değil yaniiii
benim midem kazındıkça bol bol meyve yiyorum.yemekten sonra tekrar yemek yemek biraz kilo aldırıcı olur herhalde.
ya benim acayip belim ağrıyor ve karnım,
yatarken bile belim ağrıyor bi türlü rahat edemiyorum ya
kasıklarımda ağrıyo karnımdada arada sancı oluyor
birde sanki vajina girişine böyle iğneler saplanıyor normalmi bu ya
iyiakşamlar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor benim aynıı ne bulantım var ne kusmam turp gibiyim maş. gaz da geçti karnımda kabızlığımda geçti bugün tam 7+2 yiz salı günü doktora gidicez bakalımm bu arada benim karnım çıktı ya anlamadım bu işi valla tabi gebelikten önce birazda göbiş vardı belki ondandırr bu arada kızlar karnında bebişi hisseden var mı kıpırdamaısnı seyrelmesini benim bi arkadaş hissedermiş ilk zamndan hamişliğin dede şahsen ben bşy anlamıyom bi dikkat edim bakım hissetcek miyim
günaydın arkadaşlar Allah kısmet edrse bende haziran annesi olacağım.bu arada topik yöneticisi kim listeler yokmu sizde.biz diğer tarafta başlatmıştık bir liste devam etmek isterseniz ederiz.gemnel bilgi olur.