2009 Haziran Anneleri!!

ayy canım cok üsüldüm.. sen çalışıyosun sanırım amann dikkat et ne olurr ewt tanırlar kesin eşim ewde olsa sorardım sen sorarsın amin canım hepimisin bebğine rabbim uzun sağlıklı ömürler versinn

ccanım bu isimleri okulları falan özelden atın birbirinize siteyi dışardan da okuyabilirler onun için ok cicim::)))

teşekkür ederim naren05.çocukları çok seviyoruz eşimde bende 1 oğlum var çağanım anasınıfına gidiyor seneye 1.sınıfı bitirdiğinde düşünüyordum nasip kısmet işi.iykide olmuş istenmeyen deil ama öyle demiyelim kaza işte.umarım beni bırakmaz .

canım daha yeni yengemin kardaşi kaldı spiralle dr u aldı spirali herhangi bi sorun olmadı sanırım spiraller kayabiliyomuş annemde bu spiral yüzünden 2 düşük yaptı bence hemen dr a görün cicim aman ihmal etme

hayırlı olsun rabbim korusun meleklerimizi inşallahhh

Son düzenleme:
Kizlar galiba yavas yavas bulantilarim basliyor. Cok sevdigim kahve`nin kokusuna bile dayanamaz oldum.Bas dönmelerim gecti. Onun disinda kizlar nolur sigara icmeyinyasakkelime
Ben 10 Ekim de ögrendim hamis oldugumu o günden beri bitmistir benim icin sigara olayi...Sonra ömür boyu biz cekeriz ceremesini...Allah saglikli cocuklar versin hepimize.:nazar:

canım senin bulantılrın nasıl benim öğürme şeklinde genellike sabahları bende yemek yaparken kötü oluyorum o soğanı flann kavurmak öldürüyo benii ama allahtan şimdilik istifra yokk

Canim, benim midem de calkalanma !!! gibi bir his var...Ögürme yok, cikarma da yok ama bulanti var hafif hafif.

Canim, benim midem de calkalanma !!! gibi bir his var...Ögürme yok, cikarma da yok ama bulanti var hafif hafif.
benimde sabah ve akşama dogru oluyor genelde
kötü koku duydugumda oluyordu ama bugün eşimin parfümünden bile tiksindim diyebilirim

canım senin bulantılrın nasıl benim öğürme şeklinde genellike sabahları bende yemek yaparken kötü oluyorum o soğanı flann kavurmak öldürüyo benii ama allahtan şimdilik istifra yokk

evet canım ya bende de bulantı şeklinde öğürme yok
bide tatlı bişey düşüdüğüm zaman midem bulanıyor

bugün sadece krakerle bisküvi yedim canım hiç bişe istemiyo bu sferde ayaga kalkınca açlıktan başım dönüyoo zar zor yiyorum yemek yapmıyorum zatenn yapınca cok kötü oluyomm gcer heralde ya benim baştada böleydi geçmişti yine gecer heraldee

canım yeter ki ben bazen yemiyorum die üzülüyorumm bende başlarda öle bi yiyodumki ama şimdi yok

ilk aylardan sonra düzelir canım merak etme ben kızımda hiçbisey yiyemiodum simdi durduramıorum

merhaba canım.bende aynı senin gibiyim şuan.durmadan birşeyler yiyorum.sende bulantılar başladı mı?benim sadece gece ve sabah hafif bir bulantım oluyor varla yok arası birşey

merhaba canım.bende aynı senin gibiyim şuan.durmadan birşeyler yiyorum.sende bulantılar başladı mı?benim sadece gece ve sabah hafif bir bulantım oluyor varla yok arası birşey

canım nerelerdesin sen yaa benim yemeklerden sonra hafif oluo bulantım yok denebilir ama boğazıma sahip olamıyorum napc aksam fil gibi olmayımda

canım nerelerdesin sen yaa benim yemeklerden sonra hafif oluo bulantım yok denebilir ama boğazıma sahip olamıyorum napc aksam fil gibi olmayımda

canım haberin var mı bilmiyorum.hatay1977 hamile galiba.testler silik çıkıyormuş birde kan testinde değer 27 çıkmış.ama yinede emin olamıyor.adeti ayın 30 unda olucak ama İnşallah hamiledir.ramazan ayı hepimize hayırlı geldi.

X