ben bırakalı 1 yıl oldu
hala bırakamayanları anlamıyorum cideden hiç zor deil bırakmak kafada bitirdim
bırakmak istemek önemli olan
bebişinden kıymetli mi senin dumanı ciğerine cekmen böle düşün hayatım onu ne kadar zehirlediğini gelişimine engel oldugunu düşün rabbim sabır versin dr unla görüş bırakamıyorum ne yapmalıyım de
bizim burda bi arkadaş vardı şimdi oturdugu zaman yarım satte nerdeyse yarım paket iöçerdi düşün 8 aylık hamileydi
bebeği 10 aylık ve sadec 5 kilo
bi desinirli bebek
inanamazsın
kendisi hemsireydi bide
yine bi arkadaş vardı doguma kadar içmiş
ve bu kişi dr biliomusun
kızı oldu
kızı konuşması gereken yaşta
daha bi ses cıkarmıo öle tembel yani
bide cok sinirli buda
sabret canım nolur içme lütfen
ben tiskindim canım günde 1 paket içiyodum inş sende tiskinirsin cok iğrenç kokuyomuşuzzz.
narencim sendemi subay eşiymişsin bende subay eşiyim siz elazığda görev yapıyosunuz galiba biz hakkarideyiz doğumu nerde yapmayı düşünüyosun ayyy bi anda cok sevindim seninde asker eşi olduğunaa:))
ben normalde günde 12-13tane içiyordum ,
4aydır bebek düşünüyoruz ve birden bırakamadığım için giderek azalttım şimdi son bir aydır günde 5-6tane içiyordum
3gün önce hamileliğimi öğrendim o günden beri ağzıma sürmedim nokta kadar bebeği dumana boğamam tabiki ama aklımdan hiç çıkmıyor çok kötü oldumya napıcam ben
tiksinme felanda yokki hiçbişeyden tiksinmiyorum şuan
,belki bulantım olsa tiksinirdim ama aksine iştahım çok açıldı
özellikle yemekten sonra canım acayip sigara çekiyor
aklımdan çıkmıyor zaman geçmiyor
canım benim ben thmin etmiştim sen hakkari de mahrumiyet bölgesindeyiz falan yazınca
doguma cok var onun için hayırlısı neresiyse artık diyoerum
sakaryalısın galiba ben 1 yıl çalıştım orda
geyve die bi ilçesi var belki biliosundur
sen nerde yapacaksın askeri hastane demi
ewt canım biliyorum babanemin memleketi alifuatpaşaya cok gidiyodukk..
bizde hep konuşulduğu için sordum ewt askeri hastanede yapıcam normalde sakaryaya gidicektim ama doktorumdan herkes cok memnun o yüsden burda kalmayı düşünüyorum elazığ sizinde şark görevi dime??
Benimde nedense soluma yatinca kasigimda agri basliyor ve her soluma yatisimda rahatsiz oluyorum. Dun gece duz yatarken sanki icimde birseyler hissettim ve kendi kendime dedim yok daha hissedilmez diye, bilmiyorum vucudumda gercekten degisimler hissediyorum. Agzimin tadi hala bozuk, birseyler yedikten sonra dahada kotu oluyor. Mide bulantisi cok asiri degil ama bazen bazi seylerden cok midem bulaniyor. Once sikayet ediyordum ama simdi iyiki bunlari hissediyorum diyorum cunku aksi takdirde bebegimin sagligindan suphe edebilirdim.kızlar sizinde
karnınızda agrı varmı
bende var ama cok asırı rahatsız
edecek kadar değil dr normal dedi
Benimde nedense soluma yatinca kasigimda agri basliyor ve her soluma yatisimda rahatsiz oluyorum. Dun gece duz yatarken sanki icimde birseyler hissettim ve kendi kendime dedim yok daha hissedilmez diye, bilmiyorum vucudumda gercekten degisimler hissediyorum. Agzimin tadi hala bozuk, birseyler yedikten sonra dahada kotu oluyor. Mide bulantisi cok asiri degil ama bazen bazi seylerden cok midem bulaniyor. Once sikayet ediyordum ama simdi iyiki bunlari hissediyorum diyorum cunku aksi takdirde bebegimin sagligindan suphe edebilirdim.
evet drlar bulantıların düşük tehlikesinin olmadıgının işareti oldugunu sölüolar zaten canım
ya bak aynısı sende de varmış sanki
özellikle bi yerde daha belirgin bu sancı dimi
benimde yatarken sol tarafımda oluyor ama aykata yada tahtada cocuklara bişey yazarken tam ortası:)
ne kadar sacmalıyorum ya
evet elazığ sark görevi 2 yıllık bi yer 1 yılı bitti bi senesi kaldı eşinin sınıfı ne devresi ne merak ettim valla
siz kaç senedir ordasınız kaç yıllık evlisiniz
off
ne cok sordum dimi:))
kusura bakma istersen cevaplamayabilirsin tabi
biz yeni geldik canım burası da 2 yıl inş hemen biter benim eşim piyade komando
devresini bilmiyorumda örenip yazarım üsteğmen daha taze gelin sayılırım canım 1.5 yıllık ewliyimm bizim camiaya göre biras erken oldu 21 yaşındayım burda söledğim herkes ayy sen bebeksin güzelim flan diolar:)) sen kaç yaşındasın naren ilk bebeğin dime??
merhabalar bugun aranıza katıldım arkadaşlar.spralle hamile kalmışım dün öğrendim gerçekten şoklardayım pztesi druma gitcem spral yerınde duruyor umarım alındıktan sonra poblem çıkmaz düşük olur diye korkuyorum Allahım nasip ederse benimde doğumum 23 haziran gösteriyor.