2009 Haziran Anneleri!!

canım her haftamı naptınnnnn 15 de bir gidersin bak 5 hafta demiş tam ortasında bi daha gittt olurmu canım panik yok emiiii

doğru diyosun dr da anladı tanıdı zaten 5 hafta sonra gel dedi bana ben en iyisi 15 gün sonra gidiyimm saol canım

cnm ben bu salı gideceğim dr kalp atışını duymak için.dr ne zaman gel derse o zaman gitmeyi düşünüyorum sanırım dr 1 hafta arayla çağıracak. 1 kontrol ,1 muayene yapıyormuş muayeneler ücretli kontrol ücretsiz.Salı günü ne zaman çağırdığını yazarım.

bende salı gitcem dr salı günü için cagırdı bakalım sadece keseyi görürüz herhalde cünkü kalp atışı için erken olmuş olacak am inşallah onuda görürüz ya inşallahhhhhh
narencim inşallah kalbinide görürsün miniğinin, bende cuma günü gidicem tam 6 haftalık oluyoruz bakalım görebilcez mi kalbini minik tosbaanın:))

CNM bulantılar yedıncı haftada basladı benım o zamana kadar hıcbısey yoktu
evet 7-8. haftaları bulantısız atlatırsak gerisi kolay gelir..
ama bulantı olsada herşet minikler içinn, Allahım sağlıklısını versin hepimize..
amannnnnıııınn :1no2:
ben kahvaltıda maydanozları peynir gibi yerimm, akşamları muhakkak fındık, fıstık ve ceviz yerim magnezyum kaynağı oldukları içiinnn..
badem sindirim sistemini güçlendiriyormuş onun için tüketiyordummbenneyaptımki
aay bunu bir araştırayım beeen, çok merak ettim şimdi..

umutsuzluk yapma bencee..
bende 24 haftalıkkaybettim bebeğimi pat diye suyum geldi, ve rahim açıldı doğdu bebeğim.
kalbide atıyordu doğana kadar ama doğunca yaşamadı..
bunlar kötü zamanlardı geldi geçti, artık yeni sayfaları açtıık..
ben geçen seferde 2 haftada bir gidiyordum kontrole. herhalde yine öyle olacak.
ayda iki kere normal bence, yinede bir dr'una danışırsın canım..

:teytey:kızlar merhaba :teytey:kabızlık sorunu olanlar kayısıyı aç karnına yiyin ve bal kabağı tatlısı da kabızlığa iyi geliyor

valla ben malatyaya yakınım kayısının envai çeşidi var burda başladım bakalım sabahları yemeye umarım işe yarar

ben de şimid yapıcam kabak tatlısı.bir de kara renkte kayısı demişsiniz bu doğal kurutulmuş kayısı demek oluyor arkadaşlar farklı bişey değil yani

kızlar bişey sorcam alıntı yapıyonuz ya lat alta onu nasıl yapıyonuz ya yukarda tosbaa yapmış.

canım alıntı yap varya yazılanların altında
önce onla alıntı yap de cevap yaz sonra kime cevap vermek istiosan onada aynısını de alıntı yap de cevap yaz ok

kıslar hamile olduğnuzu ailenize söyledinizmi ben sölemdim daha kurbana nasipse memlekete gitces o zaman sölemeyi düşünüyom ama bi yandanda duramıyoru söyliyim diyorumm burdaki komşuma söledim tepkisi aa sen daha bebeksin sen cocuksun dedi memlekettede böle yapmaslar heralde dimee??*

narencim sağolasın ama başka sayfaya geçtiğimde önce alıntı yaptığım kayboluyor
ocean girl nasıl sabrediyon ben öğrenir öğrenmez söyledim herkese

vall bende hemen söledim mecbur kaldım eşim herkese yaymıştı çünkü hatta sölemediklerime eşim sölemiş tepki bile aldım anam daha bebek yok keseyi dün gördüm millet darılıyo bile ne diye sölemiyon diyolarrr anlamadımm

ben sadece anacığıma kız kardeşime ve eşime söyledim
başka kimse bilmio
şahsen demek de istemiyorum
ilkini dedim de ne oldu diyorum kendi kendime
ben bebeğimi aldırdığımda hala tebrik edenler vardı
üzülmemden başka bi işe yaramadı
kalp atışını duyayım belki derim ya da ne bileyim 3 ayı geçsin tehlikeli zamanları atlatayım bi belki derim

ya aynen bizde herkese yaydık.eşimin söylemediği kalmamış.şimdiden cinsiyetini soruyorlar.ama daha biz bebeğimizin hiçbişeyini görmedik.allahın izniyle inş.o mutluluğu yaşarız.görmeden insan inanamıyor bu hafta inanmak umuduyla inş.

işte dr bana dış gebelik riskin var diyince çok üzüldüm dedim ki eşime al işte şimdi herkes dicekki hayırlı olsun ben nedicem alındı bebeğim mi dicem dedim çok korktum mevlam bundan sonrası ii etsin inşallah

derinden ben doğma büyüme ankaralıyım neresindesin ankaranın çok özledim ankarayı en son temmuz da gittim
eşim de cok özledi hatta dün diodu sen yine gittin ben gidemedim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…