2009 Haziran Anneleri!!

kızlar benım bulantılar felaket sureklı ıstıfra edıyorum ınsallah uc aydan sonra gecıcek bebegım ıcın herseye deger dıye kendımı avutuyorum

Kizlar önemli bir sorunum var.Kabizliga karsi ne yapmak lazim? Cok su iciyorum, kayisi vs. yiyorum,ama nafile...Ayni sorunu yasayan var mi?

fisfisfis bendede kabızlık değil ama gaz sorunu var ve maalesef gaz çıkartamıyorum
gündüz gayet iyiyiim fakat akşam olunca karnım davul gibi şişiyor fisfisfis
badem ve kuru incirin sindirim sistemine iyi geldiğini okudumm..

buarada herkese iyi pazarlaaarr...

kızlar benım bulantılar felaket sureklı ıstıfra edıyorum ınsallah uc aydan sonra gecıcek bebegım ıcın herseye deger dıye kendımı avutuyorum

Canim ne zaman basladi bulantilarin? Bende henüz birsey yok!Allah yardimcin olsun..Az kaldi gececek hepsi ve degecek a.s.

ben canım hala öyleyim canım cıkyo nedreyse yeşil çay içiyodum ve baya rahatlıyodumm dr onuda yasakladı kaç gün oldu wc ye gitmeyeli bilmiyorum ama dr dedgi cok zorlama hemoroid(basur) oluşabilirmiş bişey örenebilrsen benide haberdar et canım..

Tosbaacim, gaz olayi bende de var, gündüzleri 54,5 kiloyum aksamlari 55,5 .DAvul gibiyim .Acaba bu folik asit mi böyle sisiriyor bizi?

:CüvCüv: hamilelik böyle bişey işte, annelik duygularımız şimdiden baskın çıkıyor. :CüvCüv:
bende henüz mide bulantısı ve istifra yok ama baş dönmesi çok oluıyor..
umarım sağlıklı bir şekilde atlatır, sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..

Tosbaacim, gaz olayi bende de var, gündüzleri 54,5 kiloyum aksamlari 55,5 .DAvul gibiyim .Acaba bu folik asit mi böyle sisiriyor bizi?

bilmiyorum ki nidacım, yapar mı folik asit bir araştırmak lazım..
umarım bu alışma evresidir, biran önce vucudumuz alışır hamileliğe ve bu şikayetlerimizi unuturuuz benneyaptımki

ewt ben bi sitede görmüştüm gaz ve kabızlık yapıyomuşş gece olsun istemiyorumm başlıyo karnım agrımaya bide süt flnada içmeye calışıyorum ee onlarda gaz yapıyoo ayy ne olur ii gelen bişi söleyin yapyımda geçsin birass

arkadaşlar 2 sine birden cevap yazayım dedim kabızlık benm de de var kuru kayısıya başladım bakalım işe yarayacakmı
demir hapı yapıyor kabızlık yan etkilerinde yazıodu inan korkuyorum bu kadar kasarsam bebek düşcek die
gaz sorunu 2 haftadır var napacağımı bilemiorum ayaklarımı üşütmemeye calışıyorum buna ragmen hala var soruna cözüm bulan bana da desin lütfen

Canim gördüm ama kalp atislari icin kismetse persembe gidicez yine...Cok heyecanli degil mi? Sen kalp atislarini duydun mu?

bende salı gitcem dr salı günü için cagırdı bakalım sadece keseyi görürüz herhalde cünkü kalp atışı için erken olmuş olacak am inşallah onuda görürüz ya inşallahhhhhh

canım ya süt içme peynir ye yogurt ye süt içme gaz sorunu olanlara dr önermio zaten başka sekilde karşıla d vitamini ve kalsiyum ihtiyacını süt felaket gaz yapıo nasıl içersen iç soguk sıvak ılık onun için bebekler genelde gazlıdır ya:))

canım doğru diyosun benim eşimde gece yatarken içiriyoo bana öldürcek beni gazdann:))
senin dedğin gini lovoboda zorlanırken tuvaletimi yaparken hep aklıma geliyo bazen ayy düşermi şimdi die bişey olmas dime cokda zorlamamaya dikkat ediyorum ama..

CNM bulantılar yedıncı haftada basladı benım o zamana kadar hıcbısey yoktu

kızlar kuru kayısının iki çeşidi mi ne varmış normalde sarı olurya kuru kayısı siyaha yakın koyu renkli olanı varmış bide o çok iyiymiş ben hiç görmedim ama bugün bakacam sizede söyliyim dedim..

CNM bulantılar yedıncı haftada basladı benım o zamana kadar hıcbısey yoktu

canım başladımı senin bulantıların benim hala yok inş olmaz ama belirti olmayınca da korkuyorum yarın görcem inş bebeğimi rahatlarım ozaman:Saruboceq:

Hamilelikte Yeşil Çay.. Lütfen Dikkat!

--------------------------------------------------------------------------------

Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..

Acıbadem Sağlık Grubu Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Arda Saygılı, 12 bin bebeğin kalp hastalığı riski taşıdığını söyledi. Saygılı, doğumsal kalp hastalıklarının tanı ve tedavisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı...

* Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?

Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

kızlar ibrahim saraçoğlu da bu konu da hamile kadınların maydonoz nane adaçayı fındık fıstık çekirdek (bütün çekşrsek çeşitleri)ve de badem yememelerini önerdi çünkü bünlar düşük riskini arttırıyomuş not düşim dedim keyifli hamişlikler

canım aktarlardamı satılıyo siyah olanı ben şuan hakkaride yaşıyorum eger bulursan nerde bulduğnu yazarmısın ben burada bulamam zaten en azından memleketten yollatıryımm ben kuru kaysı yedim hiç fayda etmedi cünkii

Kuru kayisinin siyahini tüketmeye özen gösteririrm, cünkü siyahi saf islenmemis ,rengi acilmamis olaniymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…