ne güzel nida aramızda sadece 2 gün var sen gördünmü bebişini
Kizlar önemli bir sorunum var.Kabizliga karsi ne yapmak lazim? Cok su iciyorum, kayisi vs. yiyorum,ama nafile...Ayni sorunu yasayan var mi?
kızlar benım bulantılar felaket sureklı ıstıfra edıyorum ınsallah uc aydan sonra gecıcek bebegım ıcın herseye deger dıye kendımı avutuyorum
fisfisfis bendede kabızlık değil ama gaz sorunu var ve maalesef gaz çıkartamıyorum
gündüz gayet iyiyiim fakat akşam olunca karnım davul gibi şişiyor fisfisfis
badem ve kuru incirin sindirim sistemine iyi geldiğini okudumm..
buarada herkese iyi pazarlaaarr...
kızlar benım bulantılar felaket sureklı ıstıfra edıyorum ınsallah uc aydan sonra gecıcek bebegım ıcın herseye deger dıye kendımı avutuyorum
Tosbaacim, gaz olayi bende de var, gündüzleri 54,5 kiloyum aksamlari 55,5 .DAvul gibiyim .Acaba bu folik asit mi böyle sisiriyor bizi?
fisfisfis bendede kabızlık değil ama gaz sorunu var ve maalesef gaz çıkartamıyorum
gündüz gayet iyiyiim fakat akşam olunca karnım davul gibi şişiyor fisfisfis
badem ve kuru incirin sindirim sistemine iyi geldiğini okudumm..
buarada herkese iyi pazarlaaarr...
Canim gördüm ama kalp atislari icin kismetse persembe gidicez yine...Cok heyecanli degil mi? Sen kalp atislarini duydun mu?
ewt ben bi sitede görmüştüm gaz ve kabızlık yapıyomuşş gece olsun istemiyorumm başlıyo karnım agrımaya bide süt flnada içmeye calışıyorum ee onlarda gaz yapıyoo ayy ne olur ii gelen bişi söleyin yapyımda geçsin birass
CNM bulantılar yedıncı haftada basladı benım o zamana kadar hıcbısey yoktu
kızlar kuru kayısının iki çeşidi mi ne varmış normalde sarı olurya kuru kayısı siyaha yakın koyu renkli olanı varmış bide o çok iyiymiş ben hiç görmedim ama bugün bakacam sizede söyliyim dedim..