2009 Haziran Anneleri!!

günaydın fıstıklaar,

saadet cnm kontrolünüz iyi geçmiş, maşallah irem hanımaa,
arzu canım sen de çok üzülme tatlı, çıtı pıtı bi balerin olucak asyacık da,
azranın da iştahı hiç yok bugün, iki gündür hep süt bulaşığı sanıyodum bu sabah bi baktım pamukcuk olmuş, hemen karbonatla temizleyip emziklerini biberonm uçlarını tekrar kaynattım, umarım ilerlemeden geçer,
kızlar yaa bu ek gıdalara nasıl ayak uydurucaz bilmiyorum, çoğu bebek istemiyo da yiyemiyo benim ki de yemek istiyo ama az bile versem çok fena gaz yapıyo, zor işimiz vallaa,
saadet dün irem çorbadan kusmuştu sanırım, azra da bi kaç kere az az kustu, bugün yine vericem bakalım nolucak

sğl cnmm..
evet canım dün ireme 1 pates 1 havuç haşladım sulu kıvamda içinede z.yağı koydum 1 kaşık verdim vermedim miğdesi bulandı..2 saat önce yediği yoğurttan çıkardı brazz..
bugün tek havuç haşlıyorum.sade püre olarak vercem..havuç tatlımsı old. için alışmaları daha kolaymış biri dün öle yazmıştı...inşallah yerrr

ben yazmıştım dün saadetçim, ben öyle alıştırdım yusuf kayrayı
kaynanam bakıyo bugün çocuğa, sütle bisküvi vermiş, birde dem okadar yumurta sarısı, pekmez de koy diye, uyanınca süte karıştırırım diyo, midesi bulanır çocuğun sütlü yumurta olurmu,
bende verme artık yarın verirsin dedim
annem daha iyi bakıyodu yaa :eek:klava:

günaydın kızlar
benim adetim 4 gün gecikti
test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu acaba 2 aydır düzenli oluyordu
bu ay 3.sü olacaktı olmadı
test yaptım ama aklıma abuk subuk düşünceler geliyo ya geç döllenme olduysa ondan çıkmıyosa gibi-tatlicadiarzu-
yorgunluk ve emzirdiğim içinde olabilir değil mi bu düzensizlik offf çook karışığımmmdelikafadulden

cnm eğer korunduysanız merak etme..bende geçen ay 1 hafta olmadım insan hemen hamile kaldığını düşünüyor.bence fazla düşünme psikolojik olarakta gecikir.olursun bugün yarın..opuyorumnanaktan
kızlar 3 gündür misafir ağırlıyorum canım çıktı walla.bugün çıkıcaz kızımla dışarı.
bu arada çekiliş noldu yaaaa***

offf az önce havuç püresi verdim yemeiyo miğdesi bulanıyoo..çatalla ezdimm..
napcam ben yaaa :KK43:
geri yoğurt yedirdim ve süt içirdim
nasıl alıştırcam ben çorba yaaaa.........

evimizin önüne pazar kuruldu..kaguruya koycam çıkcam bakalımmm...inş rezil etmez benii..gerçi çok şey almıycam ama tırstım kanguruyla ilk defa çıkcazz

saadet ben kanguruyla yazın çok rahat ediyodum benimki arabada sıkılıyodu halada öylee
kanguruyla geziyoduk iremde sever eminimm

kızlar tesellileriniz için hepinize çok tşk ederim.bugün biraz daha iyiyim.drdan geldiğim ilk gün fena oluyorum kiloaz çıkınca çok kafama takıyorum ama etkisi bugün geçti.naptım artık buda bizim kızın yapısı.inşllh idrar tahlili temiz çıkarsa bi sorun yok demektir.

canım zamanla zehranın iştahı düzelir.bizimki baştan beri böyle.bi kaşık şurubu vercegimiz zaman bile eşimle kırk takla atıyoruz.artık asyaya biey yedirmek eziyete dönüşdü.babası tepesinde oyun yapıyo ben elimde kaşık.öyle zorki.agzını sımsıkı kapatıyo sanki zehir vercez.hele gündüz ben tekken bitiyorum valla.benimde iştahımı kesti cadı.ben ek gıdayı 3ögün veriyorum dr bi ögün daha sebze koy dedi.oh oh nasıl vercem.3ögünü bile zor yiyo.tam olarak yapamıyoz zaten.bazen uyuyo akşam muhallebisi kalyo hep.

saadetcim montessori egitimi ile ilgili acacagin topige seve seve katilirim, ama calistigim icin haftada bir ancak girebiliroyorm, artik kusuruma bakmazsiniz canim....bu arada sebzeleri duduklu de haslayan blendirdan geciren arkadaslar varmis, yine kendileri bilir tabi ama ben buharda haslayacagim ve catal ya da cam rendede ezecegim, daha faydali oluyormus...bir de benim oglum yogurdu hic sevmedi, baby mix ne sade ne elmalisini yemek istemiyor, 2-3 kasik yiyor, sizin ne kadar yogurt yiyor, 1 babymixi bitirebiliyor mu? kati meyve sikacagi philips var memnunum , cok iyi su cikariyor, biraz temizlemesi zor ama napalim kuzucuklar yesin icsin yeter ki..

saadet ben kanguruyla yazın çok rahat ediyodum benimki arabada sıkılıyodu halada öylee
kanguruyla geziyoduk iremde sever eminimm

ne gzl maş. zehraya..
irem toplam 2 kere kanguruda oldu oda 10 15 dklık.
şimdi koydum ilk başta hoşuna gtti ama sonra mızıldamaya başladııı
uykusu geldi yarım saat sonra uyusun dedim ama yokk geri çıkardım şimdi uyuyor bilee:)
gidemedik yani:)
saat 3 de çocuk gelişimi kursum var iremi çok sevdğim ablama bırakcam o zmn alırım artık:)
iremde arabasında çok ii hiç sesi çıkmazz kaydirigubbakcemile3

gobisini bir turlu eritemeyen arkadaslar var mi benim gibi bilemiyorum ama ben korse siparis ettim, slim n lift adi, tv de gormussunuzdur, daha gelmedi, gelirse sonucu yazarim kizlar, kilom cok sukur fazla degil ama sarkan gobek icin bulabildigim tek care bu, bi de kocaman olan memisler icin bi care olsa:KK43:

saadetcim montessori egitimi ile ilgili acacagin topige seve seve katilirim, ama calistigim icin haftada bir ancak girebiliroyorm, artik kusuruma bakmazsiniz canim....bu arada sebzeleri duduklu de haslayan blendirdan geciren arkadaslar varmis, yine kendileri bilir tabi ama ben buharda haslayacagim ve catal ya da cam rendede ezecegim, daha faydali oluyormus...bir de benim oglum yogurdu hic sevmedi, baby mix ne sade ne elmalisini yemek istemiyor, 2-3 kasik yiyor, sizin ne kadar yogurt yiyor, 1 babymixi bitirebiliyor mu? kati meyve sikacagi philips var memnunum , cok iyi su cikariyor, biraz temizlemesi zor ama napalim kuzucuklar yesin icsin yeter ki..

açtım bile canım yok cnm sen gel yeter ne kusuru
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eklerinin-montessori-egitimi-calismalari.html

fatoşcum bizde babymix kullanıyoruz.sadesinden alıp içine hergün farklı meyve püresi katıyorum.daha hiç sade vermedim.bi kutunun yarısını anca yiyo.meyvede katınca ikisi yarım kase ediyo

ha bide fatoşcum irem baby mıxin bi öğünde yarısını yiyor içine muz,elma yada armut eklediğimde oluyor...elmalısınıada muz armut da ekliyorum
ama çorba işini beceremiycem galiba
dün havuç patetes çorbası yaptım yok yemedi.bgn sadece havuç haşladım çatalla ezdim yine yemedii..
üzüntümden annemi ardaım yemiyo diyee
kimi çocuklar bazı besinleri geri çevirirmiş arkadaşı doktor o sölemiş sevdiği besinleri verceksin yapcak bşy yok demiş
unuttun mu bende sana 2 kaşık yedirmek için elimde kase kedi köpek kovaladığımızı dedi bana :)
bugün kavonazlardan sebze püresi alcam bakalım onu yiycek mi?

ha bide kızlar doktor yağsız tuzsuz peynir dedi ne alcam ben şimdi
siz ne aldınız peynir olarak acele yazarsanaız sevinirim..

arzucum iremde sadesini yemiyo tek başına..

canım bende bi defa aldım hazır sebze püresi 7sebzeli yazıyodu taze fasülye vardı falan.ama tadı iğrenç ben bile kokusunu sevmedim.dogal olarak asyada yemdi resmen böğürdü çıkardı.
umarım iremin hoşuna gider.bizimki faciala sonuçlandı.
bide dikkatimi çekti galiba bizim sevmediğimiz şeyleri çocuklar anlıyo.ogün püreye ben iyy yaptım asyada yemedi.bi kerede bi arkadaş kereviz çorbası yapmış ondan asyaya verelim dedik babamız kerevizi sevmediği için onu yemezki güzel dğil dedi.asyaya verince onada yine böğürdü

bebelac msj yollamış
pişirilen lezzetler pirinçli,ballı,armutlu ve muzlu çeşitleri ile satış noktalarında 1..99 tl imiş..

canım bende bi defa aldım hazır sebze püresi 7sebzeli yazıyodu taze fasülye vardı falan.ama tadı iğrenç ben bile kokusunu sevmedim.dogal olarak asyada yemdi resmen böğürdü çıkardı.
umarım iremin hoşuna gider.bizimki faciala sonuçlandı.
bide dikkatimi çekti galiba bizim sevmediğimiz şeyleri çocuklar anlıyo.ogün püreye ben iyy yaptım asyada yemedi.bi kerede bi arkadaş kereviz çorbası yapmış ondan asyaya verelim dedik babamız kerevizi sevmediği için onu yemezki güzel dğil dedi.asyaya verince onada yine böğürdü

cnm belki 7 sebze olunca çok tat old için yememiş olabilir mi?
ben patetes havuç varsa onu alım diomm
inş yerrr
yerim ben cadı asyayı :)

X