- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
maksimum dikkat ediyoruz ama:kedi:yine de ödüm kopuyo-tatlicadiarzu-tabii ki düzensizlik olabilir canım, adet düzeni herşeyden etkileniyo, ama yine de maksimum korunmak lazım :kedi:
gecikince hemen acaba diyorumakannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maksimum dikkat ediyoruz ama:kedi:yine de ödüm kopuyo-tatlicadiarzu-tabii ki düzensizlik olabilir canım, adet düzeni herşeyden etkileniyo, ama yine de maksimum korunmak lazım :kedi:
günaydın fıstıklaar,
saadet cnm kontrolünüz iyi geçmiş, maşallah irem hanımaa,
arzu canım sen de çok üzülme tatlı, çıtı pıtı bi balerin olucak asyacık da,
azranın da iştahı hiç yok bugün, iki gündür hep süt bulaşığı sanıyodum bu sabah bi baktım pamukcuk olmuş, hemen karbonatla temizleyip emziklerini biberonm uçlarını tekrar kaynattım, umarım ilerlemeden geçer,
kızlar yaa bu ek gıdalara nasıl ayak uydurucaz bilmiyorum, çoğu bebek istemiyo da yiyemiyo benim ki de yemek istiyo ama az bile versem çok fena gaz yapıyo, zor işimiz vallaa,
saadet dün irem çorbadan kusmuştu sanırım, azra da bi kaç kere az az kustu, bugün yine vericem bakalım nolucak
günaydın kızlar
benim adetim 4 gün gecikti
test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu acaba 2 aydır düzenli oluyordu
bu ay 3.sü olacaktı olmadı
test yaptım ama aklıma abuk subuk düşünceler geliyo ya geç döllenme olduysa ondan çıkmıyosa gibi-tatlicadiarzu-
yorgunluk ve emzirdiğim içinde olabilir değil mi bu düzensizlik offf çook karışığımmmdelikafadulden
saadet ben kanguruyla yazın çok rahat ediyodum benimki arabada sıkılıyodu halada öylee
kanguruyla geziyoduk iremde sever eminimm
saadetcim montessori egitimi ile ilgili acacagin topige seve seve katilirim, ama calistigim icin haftada bir ancak girebiliroyorm, artik kusuruma bakmazsiniz canim....bu arada sebzeleri duduklu de haslayan blendirdan geciren arkadaslar varmis, yine kendileri bilir tabi ama ben buharda haslayacagim ve catal ya da cam rendede ezecegim, daha faydali oluyormus...bir de benim oglum yogurdu hic sevmedi, baby mix ne sade ne elmalisini yemek istemiyor, 2-3 kasik yiyor, sizin ne kadar yogurt yiyor, 1 babymixi bitirebiliyor mu? kati meyve sikacagi philips var memnunum , cok iyi su cikariyor, biraz temizlemesi zor ama napalim kuzucuklar yesin icsin yeter ki..
saadetcim montessori egitimi ile ilgili acacagin topige seve seve katilirim, ama calistigim icin haftada bir ancak girebiliroyorm, artik kusuruma bakmazsiniz canim....bu arada sebzeleri duduklu de haslayan blendirdan geciren arkadaslar varmis, yine kendileri bilir tabi ama ben buharda haslayacagim ve catal ya da cam rendede ezecegim, daha faydali oluyormus...bir de benim oglum yogurdu hic sevmedi, baby mix ne sade ne elmalisini yemek istemiyor, 2-3 kasik yiyor, sizin ne kadar yogurt yiyor, 1 babymixi bitirebiliyor mu? kati meyve sikacagi philips var memnunum , cok iyi su cikariyor, biraz temizlemesi zor ama napalim kuzucuklar yesin icsin yeter ki..
arzucum iremde sadesini yemiyo tek başına..
canım bende bi defa aldım hazır sebze püresi 7sebzeli yazıyodu taze fasülye vardı falan.ama tadı iğrenç ben bile kokusunu sevmedim.dogal olarak asyada yemdi resmen böğürdü çıkardı.
umarım iremin hoşuna gider.bizimki faciala sonuçlandı.
bide dikkatimi çekti galiba bizim sevmediğimiz şeyleri çocuklar anlıyo.ogün püreye ben iyy yaptım asyada yemedi.bi kerede bi arkadaş kereviz çorbası yapmış ondan asyaya verelim dedik babamız kerevizi sevmediği için onu yemezki güzel dğil dedi.asyaya verince onada yine böğürdü