2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar..poyraz bey iyice hareketlendi artık beni hiç boş bırakmıyor.sürekli yürütülmek hoplatılıp zıplatılmak istiyor...sık ugrayamıyorum.biz de başladık ek gıdalara...sebze çorbası veriyorum ama ne kadar vereceğimi kestiremedim.yarım kase veriyorum..yemek istese de vermiyorum baska..çok kilo alacak diye korkuyorum..siz reddedene kadar veriyor musunuz...bu arada idrar tah. yaptırdım.dr a sonucu göstermedim ama enfeksıyon var galiba :KK43:(((..kağıtta bol miktarda ürat kristalleri görüldü diyor...

ıyiyim canım, kayrada iyi maşallah, babannesi bakıyor bugün,
yürüteçte koştura koştura gezmekten ter içinde kalıyor :)
Sen nasılsın , zehra prenses nasıl?

akşam bir çorba yaptım kızlar , yusuf kayra çok sevdi, çok şaşırdım hoşumada gitti
ham ham yedi maşallah
bir havuç , bir patates , biraz ıspanak, yıkadım düdüklü tencereye doğradım, içine irmik biraz, iki kaşıkta teyzem köy tarhanası göndermişti ondan koydum, su koydum , 10 dakika pişirdim, açınca zeytinyağı gezdirdim biraz, blenderda çektim
tavsiye ederim :emir_bebek:

günaydınnnn şekerler...
diş çıkartan bebeklerin annelerine sorum olcak...
bebeğiniz diş çıkarmadan ateşlenmiş miydi?
irem dün gece ateşlendiii...hiç rahatsızlığıda yok durduk yere olunca şaşırdım baya..calpol verdim düştü allahtan..
38.1 idi...

ohh afiyet olsun yusuf kayraya
zehra beni krize sokuyo hiç bişey yemiyo deli olcam bitek emiyo ee sütümde öle çok yok
nie böle yapıyor nazara geldi çok güzel yiyodu herkes hayran bakıyodu nasıl güzel yiyor die bi anda iştahı kesildi çocugun yaa

günaydın kızlar
benim adetim 4 gün gecikti
test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu acaba 2 aydır düzenli oluyordu
bu ay 3.sü olacaktı olmadı
test yaptım ama aklıma abuk subuk düşünceler geliyo ya geç döllenme olduysa ondan çıkmıyosa gibi-tatlicadiarzu-
yorgunluk ve emzirdiğim içinde olabilir değil mi bu düzensizlik offf çook karışığımmmdelikafadulden

günaydın fıstıklaar,

saadet cnm kontrolünüz iyi geçmiş, maşallah irem hanımaa,
arzu canım sen de çok üzülme tatlı, çıtı pıtı bi balerin olucak asyacık da,
azranın da iştahı hiç yok bugün, iki gündür hep süt bulaşığı sanıyodum bu sabah bi baktım pamukcuk olmuş, hemen karbonatla temizleyip emziklerini biberonm uçlarını tekrar kaynattım, umarım ilerlemeden geçer,
kızlar yaa bu ek gıdalara nasıl ayak uydurucaz bilmiyorum, çoğu bebek istemiyo da yiyemiyo benim ki de yemek istiyo ama az bile versem çok fena gaz yapıyo, zor işimiz vallaa,
saadet dün irem çorbadan kusmuştu sanırım, azra da bi kaç kere az az kustu, bugün yine vericem bakalım nolucak

günaydın kızlar
benim adetim 4 gün gecikti
test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu acaba 2 aydır düzenli oluyordu
bu ay 3.sü olacaktı olmadı
test yaptım ama aklıma abuk subuk düşünceler geliyo ya geç döllenme olduysa ondan çıkmıyosa gibi-tatlicadiarzu-
yorgunluk ve emzirdiğim içinde olabilir değil mi bu düzensizlik offf çook karışığımmmdelikafadulden

tabii ki düzensizlik olabilir canım, adet düzeni herşeyden etkileniyo, ama yine de maksimum korunmak lazım :kedi:

X