Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ireme de maşallah saadetcim allah hastalıklardan korusun yavrularımızı
arzucum asya nın yapısı bu fazla sıkıp dahada uzaklaştırma yemeklerden cnm üzülmende yersiz çünkü küçük cimcimem gayet sağlıklı ve iyi
ya benim kız bizim yediğimiz yemekleri çok güzel yiyo ama püre ve muhallebilere gelince milupanın kilerden veriyorum,kendimde patates ve havuçla yaptım yemiyo. hatta 2 kaşık yediğinde aaa 2 kaşık yedi bugün diyorum ona özel hazırladığım hiçbişeyi severek yemiyor nasıl alıştırcam bilmiyorum daha sulu kıvam yapıp biberon la verim diyorum biberon emmeyi bilmiyo ağzında tutup dişlerini kaşıyo en sevdiği şey yarım saatte bir beni emmekkk
ek gıdaya başlayan anneler nasıl başladınız ve kaç kaşık yiyo bebekleriniz millet kaseden bahsediyo şaşırıp kalıyom Çok üzgünüm çoook
ireme de maşallah saadetcim allah hastalıklardan korusun yavrularımızı
arzucum asya nın yapısı bu fazla sıkıp dahada uzaklaştırma yemeklerden cnm üzülmende yersiz çünkü küçük cimcimem gayet sağlıklı ve iyi
ya benim kız bizim yediğimiz yemekleri çok güzel yiyo ama püre ve muhallebilere gelince milupanın kilerden veriyorum,kendimde patates ve havuçla yaptım yemiyo. hatta 2 kaşık yediğinde aaa 2 kaşık yedi bugün diyorum ona özel hazırladığım hiçbişeyi severek yemiyor nasıl alıştırcam bilmiyorum daha sulu kıvam yapıp biberon la verim diyorum biberon emmeyi bilmiyo ağzında tutup dişlerini kaşıyo en sevdiği şey yarım saatte bir beni emmekkk
ek gıdaya başlayan anneler nasıl başladınız ve kaç kaşık yiyo bebekleriniz millet kaseden bahsediyo şaşırıp kalıyom Çok üzgünüm çoook
nasılsınız ben çok kötüyüm bugün
dün akşam çok kötü bihaber aldım arkadaşım trafik kazasıbda hayatını kaybetmiş daha 22 yaşında tırın altında kalmışlar öyle kötü oldumki
ve en kötüsü ailesinin yanında olamamak şuan gurbette olduğmu dahaa ii anladımm
zehra 2 gündüe hiç bişey yediremiyoum yediğnide çıkarıyo öğürüyo elimle itiyo kriz geçirmek üzeriyim yoğurdu çık severdi peş peşe isterrdi hızlı vermeyince ağlayan çocuk yoğurdu bile yemiyo beni emiyo tek çıldırtcak beni yakında en son 7.300 dü benimki ama bu ay kilo aldığnı düşünmüyorumm
dün akşam çok kötü bihaber aldım arkadaşım trafik kazasıbda hayatını kaybetmiş daha 22 yaşında tırın altında kalmışlar öyle kötü oldumki
zehra 2 gündüe hiç bişey yediremiyoum yediğnide çıkarıyo öğürüyo elimle itiyo kriz geçirmek üzeriyim yoğurdu çık severdi peş peşe isterrdi hızlı vermeyince ağlayan çocuk yoğurdu bile yemiyo beni emiyo tek çıldırtcak beni yakında en son 7.300 dü benimki ama bu ay kilo aldığnı düşünmüyorumm
özgecim sağol önerin için.bakayım bii..
kızlar banada dr kabak wermiştii çorba için.kabak sindirimi kolaylaştırıyomuş,lif açısından ,vitamin olarak bayaa yararlıymış.kabızlığa iyi geliyormuş.oyüzden bebeklere weriliyor.özgecim hangi meyve sebze hormonsuzkiii.mecbur wericez..boşwer fazlada takmamak lazm..opuyorumnanaktan
Canım bence vermemek lazım. Haklısın gerçi mevsim sebzelerinde bile var. Ama hele ki bi yaz sebzesini kışın vermek çok tehlikeli bence. Kendimiz bile yememeliyiz. Ben kışın ne biber ne domates ne de kabak patlıcan alırım mesela, yazdan yapar buzluğa atarım ya da konserve yaparım. Mevsim sebze ve meyvalarına dahi güvenemediğim için evin yakınlarında organik ürünler pazarı kuruluyor, hepsi sertifikalı ve belediye denetimide, Elif'in tüm yiyeceklerini oradan almaya başladım. Hİç olmazssa 2 yaşına kadar böyle yapmayı düşünüyorum.
cnm bnm ya ne kadar koruyabilirizki??yediğimiz herşeyde bi katkı maddesi var.senden ona geçio sonuçta..ama ii düşünmüssn en azından yaşına kadar dikkt et sonra nasıl olsa onlarda biizm istemediğimiz şeyleri yicek(çikolata,cips,bisküvi..)neyse inşallah sağlıklı bi şekilde büyütürüz bebişlerimizi...opuyorumnanaktan
kızlar kkda bi topik var ama onlar baya ilerlemiş montessori eğitimi hakkında onların bebekleri büyümüşş..
bizim kiler hemen hemen aynıı ay grubu...
beraber fikirleirmizi paylaşalım mmı resimli paylaşımlarımızla
yapcağımız materyallerimizide koyarız...
ne dersinziz sayfa açsam yaparmıyız hep beraber bebeklerimize eğitici aktiviteler...
ben varım saadetcim çok güzel olur.
hatta bugün koşişle oturup uyuyan yemek yiyen oyun oynayan bebiş resimleri kestik uyku kartonu yemek kartonu oyun kartonu yapcaz.