2009 Haziran Anneleri!!

semoş naber canım? Çağtoş nasıl? Giriyosun yazmadan çıkıyosun hep. Öptüm ikinizde.

sğl teyzesi..
irem yoğurt ve meyve püresini severek yiyor ama bugün beni çorba konusunda hayal kırıklığına uğrattı 1 kaşık verdim ve kustu...
acaba sulumu geldi yoksa zeytin yağından mı anlamadım...
çünkü zeytin yağından miğdesi bulanırdıı daha önce kakasını yapması için içirdiğimizde...
şimdi iant ettim patetes haşlıyorum sadece onu sade püre yapıp vercem bakalım yycek mi?
canım sen bebeğin tamemen açken denedin miii
denemediysen öle dene bi..

özgecim sağol önerin için.bakayım bii..
kızlar banada dr kabak wermiştii çorba için.kabak sindirimi kolaylaştırıyomuş,lif açısından ,vitamin olarak bayaa yararlıymış.kabızlığa iyi geliyormuş.oyüzden bebeklere weriliyor.özgecim hangi meyve sebze hormonsuzkiii.mecbur wericez..boşwer fazlada takmamak lazm..
opuyorumnanaktan

cnm maşallah kızına tam tosuncukk olmuş..ben milupanın muhallebisini weriorum gayet güzel yiyor.dediğin gibi bikase:)bence açken deenee mutlaka alacaktır yyada çeşitleri var onları dene cnmm.

nasılsınız ben çok kötüyüm bugün
dün akşam çok kötü bihaber aldım arkadaşım trafik kazasıbda hayatını kaybetmiş daha 22 yaşında tırın altında kalmışlar öyle kötü oldumki
ve en kötüsü ailesinin yanında olamamak şuan gurbette olduğmu dahaa ii anladımm
zehra 2 gündüe hiç bişey yediremiyoum yediğnide çıkarıyo öğürüyo elimle itiyo kriz geçirmek üzeriyim yoğurdu çık severdi peş peşe isterrdi hızlı vermeyince ağlayan çocuk yoğurdu bile yemiyo beni emiyo tek çıldırtcak beni yakında en son 7.300 dü benimki ama bu ay kilo aldığnı düşünmüyorumm

saadetcim açkende denedim emdikten sonrada ne zaman versem dediğin gibi kusarak çıkarıyo bakalım yavaş yavaş alışacak artık leo cum çeşitleride denedim yok almıyoooo neyse işteyiz biz duru uyandı altını değişcem doldurduuu hepinizi öptüm

binnurcum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun.benimde bayramda arkadaşım ve ailesi öldü.
insan fena oluyorr.allah yakınlarına sabır wersin..
zehranın dişlermi geliyo acaba cnmm.wardır bi sıkıntısııı. yer annesi merak etmee...

binnurcum başın sağolsun
zehranında belki dişleri kaşınıyordur, eline havuç falan ver kaşısın dişini, yada ben dentinox sürüyorum çok az rahatlıyo, doktor vermişti

kızlar ben tek sebze olarak başladım alışana kadar, hemen çorba vermedim, şimdi karışık sebze çorbasını severek yiyor sayılır, yani yarım kase falan yiyor işte,
sadece havucu haşlayıp püre yapıp zeytinyağı ile, yada sadece patatesle ,püre yapıp zeytinyağıyla başlayın
ama bir yerde okudum ilk havuçla başlamak lazımmış, tatlımsı ya, daha kolay alışıyorlarmış

canım çok üzüldüm başın sağolsun...
zehra diş çıkartıyo olmasın...

off tekrar patetes koymuştm sadece püre olarak verim diee
onuda ireme materyal hazırlarken unutmuşum suyunu çekmiş kokuya ayaklandım bi gzl yanmışşş..
tencere falan..
yok artık bgn pes ettim ireme çorba işini o kazandı :ecrin_bebek:

çok saolun canlarım
bende dişlerden diye düşünüyorum ama bakıyorum kabarma bile yok
eşimde artık gülüyo ben her huysuzlandığında dişi çıkcak diyorum bu cocukta 3 aydır dişini çıkaramadı ne dişmiş diyo
off yemeyen çocuk çok zormuşş arzu seni şuan çok ii anlıyorum

Canım bence vermemek lazım. Haklısın gerçi mevsim sebzelerinde bile var. Ama hele ki bi yaz sebzesini kışın vermek çok tehlikeli bence. Kendimiz bile yememeliyiz. Ben kışın ne biber ne domates ne de kabak patlıcan alırım mesela, yazdan yapar buzluğa atarım ya da konserve yaparım. Mevsim sebze ve meyvalarına dahi güvenemediğim için evin yakınlarında organik ürünler pazarı kuruluyor, hepsi sertifikalı ve belediye denetimide, Elif'in tüm yiyeceklerini oradan almaya başladım. Hİç olmazssa 2 yaşına kadar böyle yapmayı düşünüyorum.

Canım başın sağolsun.
Zehra yaramaz oldu demek, belki alışma sürecindedir ya da büyüme atağı filan durumları vardır. Allah kolaylık versin canım. Elif'te iki gündür çok huysuz.

ben varım saadetcim çok güzel olur.
hatta bugün koşişle oturup uyuyan yemek yiyen oyun oynayan bebiş resimleri kestik uyku kartonu yemek kartonu oyun kartonu yapcaz.

ben varım saadetcim çok güzel olur.
hatta bugün koşişle oturup uyuyan yemek yiyen oyun oynayan bebiş resimleri kestik uyku kartonu yemek kartonu oyun kartonu yapcaz.

heh ya sonunda yazımı okuyan zuzum çıkmış :)))
süpersinnn birlikte güzel şeyler yapcağımıza eminimmm hemen açıyorumm
sayfa o zmana...
bende kocişi bekliyorum akşam kestiklerimizi yapıştırma işini yapcazz
bu en basidi tabii daha çok gzl şeyler yağcağımıza inanıyorum bennn
çünkü baya uzun zaman var önemizde
harikasın zuzummmm :lepi:
hemen açıyorummm
sizlerde katılın ama arkadaşlarr

biz kestikte yapıştıramadık kartonumuz yoksırnaşık şey yarın aldırcam yapıştırırız.
evt çok güzel olcak bencede çok şey paylaşacağıız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…