2009 Haziran Anneleri!!

iyi akşamlar hanımlar
nette dolaşırken bir steye rastladım italyan bir doktorun çocuk yetiştirme metotları falan yer alıyor
sizlede paylaşmak istedim bana faydalı şeyler var gibi geldi sizde bi göz atın
Montessori Egitimi: Maria Montessori Sozleri
google maria montessori diye yazdıgınızdada pek cok bilgi çıkıyor
ii akşamlar

Kızlar günaydın,
ben işteyim yine, oğlumun dün aşıları vardı, bütün gece ateşlendi, ayakta uyuyorum resmen ,
birde gözlerinde kayma için doktora götürdük, biraz kayma varmış, cumartesi tekrar bir test daha yapıcaklar , doktor geçer endişelenmeyin demiş
akşam ilk defa anne sütünden yoğurt mayaladım, olduysa kaynanam vericek bugün , süt içmiyor bari yoğurt yesin
ben işteyken hiç bişey yediremiyorlar, avent biberon aldım ondan biraz içmiş, alışır sanırım yavaş yavaş , akşam geldiğimdede acıkmış oluyor, nerdeyse sabaha kadar yapışık geziyoruz bırakmıyor yavrum
Bizden bu kadar hepinizi öpüyorum , kendinize iyi bakın

sonunda acıldı site...emelcim kıyamam ben yusuf kayraya nasıl özlüyodur annesini Allah kolaylık versin canım

kızlar dün ve bugün siteye hiç giremedim bi deniyim dedim oh be girebildim çok şükür ama site bendede bembeyaz

kızlar ek gıdaya başlayanlara bi sorum var sebze çorbalarınızı günlükmü yapıyorsunuz bize ddoktorumuz tarifleri verdi ama bunu sormayı unuttum bu gün biraz fazla yapmışım dökmeye kıyamadım size sormak istedim.

şekerkızcım geçmiş olsun oğluşa..
6. ay aşısı mı vuruldu 5 li karma idi değilmi?
iremde pztsi vurulcakda ona göre calpol verim gidim ateşten çok korkuyorum

kızlar ek gıdaya başlayanlara bi sorum var sebze çorbalarınızı günlükmü yapıyorsunuz bize ddoktorumuz tarifleri verdi ama bunu sormayı unuttum bu gün biraz fazla yapmışım dökmeye kıyamadım size sormak istedim.

evet canım gunluk yapıyorum ben 1 bardak sudan.

günaydın tüm annişlere, umarım artık sorun kalmamıştır kk da, çok sinir bozucu oldu yav

hepinize güzel bi gün diliyorum

günaydın annişler
ben geldim
dün geldik bayagı tatil yaptım
zeynep hanım uçakta hep ağladı inletti uçağı
giderken ilk dişimizin ucu görünmüştü orda 2. dişimizi çıkardık büyüdü ikiside gülünce çok tatlı oluyor ya
sizler nasılsınız meleklerim nasıl öpüyorum hepsini
ben kaçayım birsürü işim var daha valiz yerleştircem
görüşürüz sonra

günaydınnnnnnnnnnnn
hoşgeldin zuzum
maşallah zeynoyaa...incilerinin devamıa mısır patlağı gibi gelsn...

günaydın annişler
ben geldim
dün geldik bayagı tatil yaptım
zeynep hanım uçakta hep ağladı inletti uçağı
giderken ilk dişimizin ucu görünmüştü orda 2. dişimizi çıkardık büyüdü ikiside gülünce çok tatlı oluyor ya
sizler nasılsınız meleklerim nasıl öpüyorum hepsini
ben kaçayım birsürü işim var daha valiz yerleştircem
görüşürüz sonra

hoşgeldin havvacım, maşallah zeynepe, tüm dişleri rahatça çıkar inşallah, fotolarını koy da bi bakalım kızımızın incilerinee

bu gece oglum saat bası uyanıp agladı ac degıl atesı yok karnı agrıyordu sanırım sabah kakasını yapınca rahatladı cok uzuluyorum onun derdını bı turlu anlayamayınca
zeynepın dıslerı cıkmıs hayırlı olsun darısı basımıza

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım.
Allahım daha kötüsünü vermesin ama bis rahatsızlandık. Bayramın ikinci günü Elif'in göğsü ve sırtı küçük küçük sivilce oldu. Gün geçtikçe arttı. Şu anda tüm sırtı ve göğsü ciğer gibi pençe pençe kızarık durumda. Doktorumuz kullandığımız deterjandan ya da iyi durulanmamasından kaynaklandığını söyledi. İnşallah bir an önce iyileşir yavrum, içim dayanmıyor onu öyle görünce. İnşallah kalıcı bir rahatsızlık olmaz, kısa süreli alerjidir de iyileşir. P.tesiye kadar takip edicem, geçmezse alerji uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Şimdilik tüm kıyafetleri tekrar durulama programında yıkadım ve mustelanın iyileştirici serisinden birkaç krem aldım.Allaha şükür kaşınması ve huysuzluğu yok. Kaşınsa dayanamazdı yavrum.

X