2009 Haziran Anneleri!!

özgecim çok geçmiş olsun canım.. Inş dediğin gibibidir.. Kısa sürelidir..
Herkese selamlar.. Hayılrı cuamalr diliyorum. Bu ara youndum girmedim.. Uamrım herkes iyidir.. Bizde dün domuz giribi aşısı olduk.. Bebişimzi hari.. Eşim büyük kızım ve ben.. çok şükür ir sorn olmadı.. Bıdıkımda 3 gün öcne aşı oldu karma şaısı falan.. Dün ateşlendi:KK43:keyifsiz..mızmız sürekli.. Iştahda yok dediğniz gibi dertlerini bir anlatabilselr:KK43:

çok geçmiş olsun özgecim umarım hemen geçerler.insan o küçücük bedenlerin en ufak bi rahatsızlığına dayanamıo annelik işte.zeynebinde yeni dişleri hayırlı olsun.bakalım biz nezaman çıkarcaz.bizm minşte herşeyi ağzına sokuyo sanırım kaşınıyo hayırlı.

Emelcim geçmiş olsun canım.. Benim kzıda aşıdan sonra baya ateşlendi.. Ve huysuz oldu çok.. Bu aşılarda mahvediyor bebeleri .. Ama mecburuz tabi..zuzum maşh bıdışına.. Dişleri çıkmış. Incilnemiş.. Darısı bize inşş:))

özgecim çok geçmiş olsun yaa, ne kullanıyodun ki deterjan olarak, inş. bi an önce iyileşir kıyamam yavruşa

kızlar bana cetvel yaparmısınız yada nasıl yapılıyo bilen varmı 25 mayıs melis şmdiden teşekkürler

herkese merhaba
nasılsınız benimde kızım çok mızmızdı hiç giremedim hep kucak hep şarkı hep ilgi oyun imreniyorum artık sakin kendi kendine duran bebeklere yaa
bu arada havvacım tekrar dişiniz hayırlı olsun inş zeynep sakin sakin agrısız sancısız çıkarır dişerini
özge canım sizede geçmiş olsun inş hemen düzelir canım
emelcim sizede geçmiş olsun
ohh bende zehrayı uyuttum biraz dinleniyim

sonunda acıldı site...emelcim kıyamam ben yusuf kayraya nasıl özlüyodur annesini Allah kolaylık versin canım

şekerkızcım geçmiş olsun oğluşa..
6. ay aşısı mı vuruldu 5 li karma idi değilmi?
iremde pztsi vurulcakda ona göre calpol verim gidim ateşten çok korkuyorum
Sağolun canlarım, Saadetçim altıncı ay aşıları 4 tane birden biz ikisini bayramdan önce ikisini bayramdan sonra yaptırdık buna rağmen çok ateşlendi

günaydın annişler
ben geldim
dün geldik bayagı tatil yaptım
zeynep hanım uçakta hep ağladı inletti uçağı
giderken ilk dişimizin ucu görünmüştü orda 2. dişimizi çıkardık büyüdü ikiside gülünce çok tatlı oluyor ya
sizler nasılsınız meleklerim nasıl öpüyorum hepsini
ben kaçayım birsürü işim var daha valiz yerleştircem
görüşürüz sonra
Hoşgeldin dünürüm, kıyamam zeynebime, özledim çok sizi,
işyerim size daha yakın , geçerken uğrayın bir gün

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım.
Allahım daha kötüsünü vermesin ama bis rahatsızlandık. Bayramın ikinci günü Elif'in göğsü ve sırtı küçük küçük sivilce oldu. Gün geçtikçe arttı. Şu anda tüm sırtı ve göğsü ciğer gibi pençe pençe kızarık durumda. Doktorumuz kullandığımız deterjandan ya da iyi durulanmamasından kaynaklandığını söyledi. İnşallah bir an önce iyileşir yavrum, içim dayanmıyor onu öyle görünce. İnşallah kalıcı bir rahatsızlık olmaz, kısa süreli alerjidir de iyileşir. P.tesiye kadar takip edicem, geçmezse alerji uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Şimdilik tüm kıyafetleri tekrar durulama programında yıkadım ve mustelanın iyileştirici serisinden birkaç krem aldım.Allaha şükür kaşınması ve huysuzluğu yok. Kaşınsa dayanamazdı yavrum.
Geçmiş olsun canım, çok hassasmış Elif kuzusu, belki alerjidir, ek gıda veriyormusun?

Emelcim geçmiş olsun canım.. Benim kzıda aşıdan sonra baya ateşlendi.. Ve huysuz oldu çok.. Bu aşılarda mahvediyor bebeleri .. Ama mecburuz tabi..zuzum maşh bıdışına.. Dişleri çıkmış. Incilnemiş.. Darısı bize inşş:))
Sağol armycim ,mecbur işte hasta olsalar daha kötü Allah korusun hepsini,
bitti zaten bir dahaki aşı yaşını geçinceymiş

kızlar çok uykusuzum , zor duruyorum, çok şükür bugün cumaa :))
öptüm hepinizi görüşürüz

günaydınnnnnnnnnnnn
hoşgeldin zuzum
maşallah zeynoyaa...incilerinin devamıa mısır patlağı gibi gelsn...

hoşgeldin havvacım, maşallah zeynepe, tüm dişleri rahatça çıkar inşallah, fotolarını koy da bi bakalım kızımızın incilerinee

bu gece oglum saat bası uyanıp agladı ac degıl atesı yok karnı agrıyordu sanırım sabah kakasını yapınca rahatladı cok uzuluyorum onun derdını bı turlu anlayamayınca
zeynepın dıslerı cıkmıs hayırlı olsun darısı basımıza

çok geçmiş olsun özgecim umarım hemen geçerler.insan o küçücük bedenlerin en ufak bi rahatsızlığına dayanamıo annelik işte.zeynebinde yeni dişleri hayırlı olsun.bakalım biz nezaman çıkarcaz.bizm minşte herşeyi ağzına sokuyo sanırım kaşınıyo hayırlı.

Sağolun canlarım, Saadetçim altıncı ay aşıları 4 tane birden biz ikisini bayramdan önce ikisini bayramdan sonra yaptırdık buna rağmen çok ateşlendi

Hoşgeldin dünürüm, kıyamam zeynebime, özledim çok sizi,
işyerim size daha yakın , geçerken uğrayın bir gün

Geçmiş olsun canım, çok hassasmış Elif kuzusu, belki alerjidir, ek gıda veriyormusun?

Sağol armycim ,mecbur işte hasta olsalar daha kötü Allah korusun hepsini,
bitti zaten bir dahaki aşı yaşını geçinceymiş

kızlar çok uykusuzum , zor duruyorum, çok şükür bugün cumaa :))
öptüm hepinizi görüşürüz

sagolun canlarınm zeynep hanıma dişler ateş yapmadı çok huysuz.
ay birde sinirlenince gösümü ısırıyor çok acıyo

dünürüm bende çok özledim ya senide damadımıda buluşalım artık biara
aşı olmuşsunuz geçmiş olsun

özgecim çok geçmiş olsun kıyamam elife.hassas bebişlerin cildi işallah çabuk geçer

mrb herkese siteye giremiyodum 10 gündür nerdeyse bende mi genel bir sorun anlamadım ela hanımda dün aşı oldu karma cocuk felci carşamba günü hepatit olcaz eskişehire gideğiz orda olcağız ateş yaptı biraz 37.8 felan başını bekledik sabaha kadar çok korkuyom ateşten ela 8750 gram 68 cm olmuş 3 haziran doğumlu

Merhaba kızlar bizde bayramın 1. günü rahatsızlandık, bayram zehir oldu bize. Canım oğlum çığlık çığlığa ağladı 4 gün boyunca hastaneye götürdük röntgen istediler ve çok gazı varmış, doktor büyük insanın bile dayanamayacağı bir gaz bu dedi ve zinco verdi. Şimdi biraz daha iyiyiz allah a şükür.

Kızlar ben 2 gündür ek gıdaya başladım ama dilğiyle ittiriyor ve hiç sevmedi, acıktığı saatlerde veriyorum ama öğün oluşturamadık. 2 çay kaşığı anca verebiliyorum. Sonra emmek istiyor ağlıyor.
Siz öğün olarak ek gıdayı nasıl veriyorsunuz. Birde ben cicibebeyi meyve sularında pre yapıp veriyorum ama çıkarıyor bebeğim işdahsız bir çocukmu olacak acaba?
Sütaşın büyümixini yedirmeye çalışıyorum kuru kayısı ve şeftalili olanından. Hazır yoğurt veren var mı?

slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 8.130 gr olmuş kuşum maşalah yavaş yavaş başla dedi dr ek gıdalara
biz 5li karma aşımızıda olduk burda 5. ayda yaptılar bide pnömokok aşımızı olduk
6. ayda sadece hepatitB ve rota aşısı olacağız

kızlar ek gıdaya başlayanlara bi sorum var sebze çorbalarınızı günlükmü yapıyorsunuz bize ddoktorumuz tarifleri verdi ama bunu sormayı unuttum bu gün biraz fazla yapmışım dökmeye kıyamadım size sormak istedim.
canım 48 saat içinde kullanabilirsin bugün dr um söyledi
kahvaltı peyniri sadece lor peynir kullan dedi küçük vakumlu paketlerden al actıktan sonra 2 gün kullan kalanı kendiniz yeyin dedi küçük paketlerden alıp 2 gün kullan acılan paketi dedi
kahvaltısının içine kurutulmuş kayısı kaynat blandırdan çek bu karsımdan bi kaşık kat dedi yada ara öğün olarak ve dedi 1 ay dayanırmış bu karışım hem bağırsaklara birebir hem vucud direncini arttırır hemde kalbini güçlendirir dedi

slm herkese...
kk ya giremiyorum uzun zamandir..girdigim zamanda hep hata veriyor mesaj yazamadim..
bebisleri hasta olan annelere cok gecmis olsun..

armin bey artik oynayalim atlayalim ziplayalim istiyor onlayim butun gun..
ilk baslarda gece gunduz ayrimi yapmasi icin gunduz salonda gece odasinda uyuttum simdide ogle uykusuna odasina cikiyoruz sorun yok simdilik bakalim alisti sanirim..

yeni disciklerde hayrli olsun.:lepi:

iyi akşamlar hanımlar
nette dolaşırken bir steye rastladım italyan bir doktorun çocuk yetiştirme metotları falan yer alıyor
sizlede paylaşmak istedim bana faydalı şeyler var gibi geldi sizde bi göz atın
Montessori Egitimi: Maria Montessori Sozleri
google maria montessori diye yazdıgınızdada pek cok bilgi çıkıyor
ii akşamlar

paylasim icin tskler cnm..
armini montessorie egitim veren bi okula kayit yptirdik gecen hafta uzerine bu paylasimi gormek guzel:KK70:
erken kayit yaptirdik cunku cok yogun talep var bu okullara dogunca kayit yaptirsan ancak sira geliyor..zaten 4 yasinda basladigi icin burada..

kızlar , koltukaltımda şişlik çıktı , birkaç gündür vardı , bugün dikkat ettim dahada büyümüş, iltihap falanmı acaba, süte geçermi? yarın doktora gidicem mafoldumben

X