2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah bayram ertesi işler bitmemiş galiba kimseler yok

günaydın arkadaşlar.sizin miniklerin gece uyku düzenleri nasıl.2-3 haftadır biz istisnasız her saat başı uyanıyoruz.meme emmeden uyumuyoruz.uykusuzluktan başım dönüyor artık.teşekkürler..

günaydın herkesee,

elatun canım biz de bu gece iyiydi dediğimizde 5 kere kalkmış oluyoruz, benimki emmiyo ama ,iki kere mama yiyo gerisinde ya sallıyorum ya emzik veriyorum, öyle böyle sabah oluyo tam uyuyamadan,
bazen acıktı diyip mama yapıyorum getiriyorum yemiyo, sonra 1 saat sonra tekrar ısıt uğraş yedir, oooff off

herkese günaydın
elaltun bende senin gibiyim gece hiç uyumuyo bu gece hele hiç uyumadı öyle yorgunumki gözlerimin altı mosmor panda gibi dolaşıyorum
nie böle diş flanda yok benimki emse razıyım iki çekiyo ağlıyo bazen hiç emmiyo çok kötüyüm
eşimde yok tek başına uykusuz bi çocuga bakmak ne kadar zorr

binnur canım Allah sana kolaylık versin yalnız bakmak çok zor, hele ki uykuyu sevmeyen bebeğe, umarım çabucak uslanırlar artık

merhaba kızlar ben hep okuyorum ama yazamıyorum.Benim kızımda 5 ay 9 günlük oldu.Sütüm nerdeyse kesilme aşamasına geldi.Meyve püresi ve yoğurt veriyorum.Bayramda mama vermeden sadece sütüm,yoğurt ve meyve püresi ile geçirdim.İşe başladım pompayla sağıyorum çok az süt çıkıyor.İnşallah geçici bir durumdur.Daha 6 aylık bile olmadık.Rabbim inşallah yavrumun kısmetini kesmez

Ve kızım geceleri nerdeyse saat başı ayakta bende ne oluyor anlamadım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iremde gece uykusunda mızıklıyor bu aralar...gözü kapalı ama ..sallanarak tekrar dalıyor uykusuna...
bnde çözemedm neden böyle oldu...

sağlıklı olsunlarda mızmızlansınlar.Kızlar hafif burnu akıyor gibi kızımın ıhlamur kaynatıp versem ne olur?Hiç verdiniz mi acaba

irem çok şkr daha hasta olmadığı içn bn vermedim
aMA veren arkadaşlar vardı cnm...

teşekkürler canım ben çalıştığım için yavrum bir orda bir burda babaannesi bakıyordu.rahatsızlandı şimdi görümceme götürüp getiriyorum.Aralarda soğuk alıyor tabi.Diyolar ya çalışanın çocuğu rezil oluyor aynen öyle.

çok sağol saadetcim bende bu gün hava güzel hem kızımın muhallebisi bitti onu almaya çıkıcam hemde o arada bebedorun pompasınıda alayım bide öle deniycem içimden bi ses zeynep duru nun memeyi bırakabileceğini söylüyo çünki o bırakmadan sütüm azalmadan önlemimi almam lazım.

günaydın mümine kızınıda senide öpüyoruz.

inanmıyorum çok üzüldüm ya mekanları cennet olsun.Hayat bu hepizin yaşayacağı şeyler bunlar takdir Allah tan elden bişey gelmez canım.Başın sağ olsun.

saol cnm ewt orası öyle.hepimiz yaşıyacağız..

ilke canım çok üzüldüm yaa, Allah mekanlarını cennet etsin, gerçekten insanın içini acıtıyo yaa böyle olaylar, dua etmekten başka da elden gelen bişey yok ki, nur içinde yatsınlar inşallah

amin cnm inşllhhh

ilke başınız sağolsun cnm...

saol cnmmm

başın sağolsun ilkecim yaa çok üzücü bi olay allah geride kalanlara sabır versin demekki nasip değilmiş inşallah öteki tarafta tadar anneliği mekanları cennet olsun allahım bizleri yavrularımızı ailemizi kazadan beladan korusun :Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm inşş..

sağlıklı olsunlarda mızmızlansınlar.Kızlar hafif burnu akıyor gibi kızımın ıhlamur kaynatıp versem ne olur?Hiç verdiniz mi acaba

cnm wer tabi.ben yağmur nezle olduğunda wermiştim.kaynatma ama demle..

biz en son 11 de emip uyuyoruzz.6 ya kadar :nazar:. tabi aralarda kalkıo emio tekrr uyuyo..kızlar yağmura milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden weriorum,sanırım kabız yapıyo.bugün armutlusunu alcam bakalım değişim olcakmı?*birde yoğurt ve çorbalara başlamayı düşünüyorum..tarifler nerdeydi?**

günaydın kızlar gerçi dokuzda kalktım ama anca oturdum iş güç hiç bitmiyo nasılsınız bakalım bebişler nasıl

geçmiş olsun nevergıveup yavruna..
çabucak toparlar inşallah..
keşke evine gelseler bakmaya ...

geçmiş olsun nevergıveup yavruna..
çabucak toparlar inşallah..
keşke evine gelseler bakmaya ...

saol canım ismim neslihan buarada.
eve gelemiyorlar herkesin kendi işi çocukları var.kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz.orada sorun yokta rahatsızlanınca görümceme götürmeye başladım.

tek isteğim aslında yavruma kendim bakmak inanın eğer çocuklarınızın yanında kalabiliyorsanız maşallah sizden şanslısı yok.ben çok üzülüyorum hergün yavrumdan ayrılırken.

günaydın kızlar gerçi dokuzda kalktım ama anca oturdum iş güç hiç bitmiyo nasılsınız bakalım bebişler nasıl

canım ben sık veriyorum kızım çok seviyo, gazına da iyi geliyo, yalnız soğuk algınlığı için ıhlamurun çiçeği olucak

saol cnm ewt orası öyle.hepimiz yaşıyacağız..

amin cnm inşllhhh

saol cnmmm

amin cnm inşş..

cnm wer tabi.ben yağmur nezle olduğunda wermiştim.kaynatma ama demle..

biz en son 11 de emip uyuyoruzz.6 ya kadar :nazar:. tabi aralarda kalkıo emio tekrr uyuyo..kızlar yağmura milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden weriorum,sanırım kabız yapıyo.bugün armutlusunu alcam bakalım değişim olcakmı?*birde yoğurt ve çorbalara başlamayı düşünüyorum..tarifler nerdeydi?**

ilkecim bizde de yaptı kabız, ben de herobaby nin irmiklisini aldım bi de onu denicem bakalım, çorbayı da patates havuç kaynatıp suyunu irmikle pişirip verdim 2 gündür, bi kaç gün sonra püresyle birlikte vericem

X