Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol saadetcim bende bu gün hava güzel hem kızımın muhallebisi bitti onu almaya çıkıcam hemde o arada bebedorun pompasınıda alayım bide öle deniycem içimden bi ses zeynep duru nun memeyi bırakabileceğini söylüyo çünki o bırakmadan sütüm azalmadan önlemimi almam lazım.
günaydın mümine kızınıda senide öpüyoruz.
inanmıyorum çok üzüldüm ya mekanları cennet olsun.Hayat bu hepizin yaşayacağı şeyler bunlar takdir Allah tan elden bişey gelmez canım.Başın sağ olsun.
ilke canım çok üzüldüm yaa, Allah mekanlarını cennet etsin, gerçekten insanın içini acıtıyo yaa böyle olaylar, dua etmekten başka da elden gelen bişey yok ki, nur içinde yatsınlar inşallah
ilke başınız sağolsun cnm...
başın sağolsun ilkecim yaa çok üzücü bi olay allah geride kalanlara sabır versin demekki nasip değilmiş inşallah öteki tarafta tadar anneliği mekanları cennet olsun allahım bizleri yavrularımızı ailemizi kazadan beladan korusun :Saruboceq::Saruboceq:
sağlıklı olsunlarda mızmızlansınlar.Kızlar hafif burnu akıyor gibi kızımın ıhlamur kaynatıp versem ne olur?Hiç verdiniz mi acaba
geçmiş olsun nevergıveup yavruna..
çabucak toparlar inşallah..
keşke evine gelseler bakmaya ...
sağlıklı olsunlarda mızmızlansınlar.Kızlar hafif burnu akıyor gibi kızımın ıhlamur kaynatıp versem ne olur?Hiç verdiniz mi acaba
saol cnm ewt orası öyle.hepimiz yaşıyacağız..
amin cnm inşllhhh
saol cnmmm
amin cnm inşş..
cnm wer tabi.ben yağmur nezle olduğunda wermiştim.kaynatma ama demle..
biz en son 11 de emip uyuyoruzz.6 ya kadar . tabi aralarda kalkıo emio tekrr uyuyo..kızlar yağmura milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden weriorum,sanırım kabız yapıyo.bugün armutlusunu alcam bakalım değişim olcakmı?*birde yoğurt ve çorbalara başlamayı düşünüyorum..tarifler nerdeydi?**