Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben afdımı sevmiyorum zaten nikimde eşimle benim ismlerimizin kombinasyonu bana cocuk adı gibi geldiği için bunu kullanıyorum sekerim sen de değil sorun ben de yani :)
hakkaten naren olark benimsemişim
ama naz da çocuk adı gibi falan değil ya
öle düşünme
babanı mahkemeye ver değiştir cnm adınıı :)
ben çocukken öle düyodum babama
benim kızın poposunda da yok morluk
ama ensesindem 1-2 cm lik dogum lekesi var.bazen kayboluyor yok oluyo bazende kızarıyo.doğduğunda dr a sormuştuk önemli bişey değil dedi.takip edin dedi..
annemde o gül diyor gül açarken kızarır sonra kaybolur dedi.hamileyken gül koklayınca olurmuş.
buda annemin getirdiği yorum.
birde hani derler ya hamileyken çiğer yersen elini sürersen orda leke olurmuş.
bende yemiştim elimi enseme sürmüştüm belkide onun lekesidir.
böyel şeyler saçma tabiki ama insan psikolojik olarak etkileniyo.
ya ben afdımı sevmiyorum zaten nikimde eşimle benim ismlerimizin kombinasyonu bana cocuk adı gibi geldiği için bunu kullanıyorum sekerim sen de değil sorun ben de yani :)
canım ben ismimle barışığımdaaa,,,çevremdeki bazı zekiler yüzünden değiştirmek istemiştimküçükken bende ismiyle barışık olmayanlardanım
bende babama çok kızardım ismimi niye havva koydunz diye.
geçmişolsun nazkızlar ahmeti üşüttüm
yavrum sabah ateşliydi sonra buz gibi oldu vücudu
sonrada ağlamaya başladı halsiz halsi ağlıyo..ben de bi yandan ağlıyorum tabi kucağıma aldım gezdirdim yok durmadı.
ne giydirceğimide şaşırdım sabah ateşi vardı soydum ama saonra soğuktu vücudu bi de ciğerlerinden öksürüyo soyup hasta etmekten korkuyorum
ıhlamur verdim calpol verdim sızdı resmen
peluş battaniye ile yatıyo ama yanakları falan tekrar ısındı ateşi çıkıyo gibi ara sıra uykusunda inliyomafoldumben ne yapcağımı bilemedim??
hep benim yüzümden üşüttü kuzum....
saadetcim verdiğin link negüzelmiş
muhtemelen zeynebinkide hemanjiom ona uyuyor.
neyse ensesinde saçları kapatır geçmesede büyümesin,sorun yaratmasın yeter
ne cok dogum lekeli olan bebisimiz varmis...
saglik olsun diyelim..
armin yerinde duramiyor bnde onla ugrasiyorum bakalim...
disi cikan bebislerin annesine bi sorum olacak..
belki sonradna fark etmissizindir bilemiyorum ama dis cikaracagi zamanlar ne gibi degisiklikler olmustu bebislerin huyunda??
armin cok huysuzlasti..arada atesleniyor..
uykusundada agliyor
hasta degil biliyorum..baska hersey normal..
acaba dis olabilirmi??
canım ben ismimle barışığımdaaa,,,çevremdeki bazı zekiler yüzünden değiştirmek istemiştim
sadet yazdıklarında uyuz oluyorummm(yazdıklarını okusalar anlarlar ama okumada bilmiyorlar yazamadıkları gibi) :roflol:
saadet yazamayanlarla karşılaşınca Çok üzgünüm çoook
geçmişolsun naz
keşke onlar olmasa biz olsak