Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr çok kötü bişey oldu.asya bizim yatakdan düştü.yatakda baya yüksek bazalı.küt dedi resmen.elim ayagım uyuştu.o ağladı ben ağladım.aklım fikrim çıktı.hemen eşimi aradı.oda yarım saatlık yoldn 10dkda geldi.öyle bi hız yapmışki.hemen hastaneye götürdük.aallaha şükür bişeyi çıkmadı.
yavrum aglamakdan kıpkırmızı oldu.hala gözümün önünden gitmiyo.kabus gibiydi.allahım kimseye yaşatmasın.
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık
1 aydır evden çıkmıyorum bende nerdeyse dışarıdaki grip salgınıyüzünden .geçmiş olsun canım çabucak toplar inşallah.emgrpli gelirse onubilesokmicam e vallahi durum bunu gösteriyo.1 yaşlarınagelseerde ş bagışıklık sistemleri eişe yarasa böyl koru koru nereye kadarben buraya en son yazdıktan 5 dk sonra eşim geldi nisayı dr a götürdük şansımızada hiç iyi bi dr gelmedi 60 tl yi bayıldık ama bişeyinede bakmadı sorduğum sorulara bile doğru cevap vermedi öküz adam başından savar gibi sanki beleşe bakıyo neyse nisanın gögsü dolmuş hep ondan huysuzmuş huzursuzmuş ciğeri çıkıcakmış gibi öksürüyodu böle öğürüyoda ama balgamnın çıkartamıyodu neyse şurup verdi 3 tane onlara başlıcaz çok ateşlenmişti ateşide düştü yarım fitil vermiştim o düşürdü bu kullandığım fitil çok iyi ya çok memnumun hem ağrı kesici hem ateş düşürücü hemen hemen her bebekte var bu salgn bi ara mevsimsel grip salgındı şimdide öksürük ateş salgını var amann dışarı bile çıkılmaz heryerde mikrop var hiçbişey sağlıklı değill off off
kızlarrrrr çok kötü bişey oldu.asya bizim yatakdan düştü.yatakda baya yüksek bazalı.küt dedi resmen.elim ayagım uyuştu.o ağladı ben ağladım.aklım fikrim çıktı.hemen eşimi aradı.oda yarım saatlık yoldn 10dkda geldi.öyle bi hız yapmışki.hemen hastaneye götürdük.aallaha şükür bişeyi çıkmadı.
yavrum aglamakdan kıpkırmızı oldu.hala gözümün önünden gitmiyo.kabus gibiydi.allahım kimseye yaşatmasın.
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık[/QUOTE
canım ya ne kötü olmuşsundur allahım korusun bebeklerimizi bianlık işte.olucak bunlar ama şimdisadece kendimizi suçlyorum ne kadar sakınırsan sakın bi yerde ip kopuyo işte.canımeçmiş olsun bidahada tekrarlanmasıninşallah .benm bileiçim ürperdi valla ne çok korkmuştur yavrum ya.seni hiçdüşünmekblistemyorum allah bidah yaşatmasın canım
tşk ederim kızlar...
ah ah hep korktugum şeydi başıma geldi.gece bıyunca uyuyamadım.gözümü kapattıkca hep yedeki görüntüsü gözümün önüne geldi.aglamakdan gözlerim şişti.kimbilir nasıl canı yanmıştır.ben düşsem bile acır bi yanım.onun yumuşacık teni nasıl acımıştır.canım benim.şimdi bi an bile yalnız bırakmıyorum.
saol saadetcim inş canımgeçmiş olsun cemre nisaya inş hemencik toparlar
canım panik yapma dicem ama insanın elinde değil nisada düştü çekyattan ama yatak daha yüksek tabi ben ilk önce ellerine kollarına bacaklarına bastırdım neresi acıyo diye ağlamadı bi yarım saat sonra kafasına baktım kollarına bacaklarına baktım morartı varmı diye yoktu canım artık dönüyolar tek bırakmaya gelmiyo saniyede düşüyolar ee bunlar yürüyünce ne olcak hep düşücekler öle öle alışıcaklar yürümeye aslında bu tip durumlara alışmamız lazımkızlarrrrr çok kötü bişey oldu.asya bizim yatakdan düştü.yatakda baya yüksek bazalı.küt dedi resmen.elim ayagım uyuştu.o ağladı ben ağladım.aklım fikrim çıktı.hemen eşimi aradı.oda yarım saatlık yoldn 10dkda geldi.öyle bi hız yapmışki.hemen hastaneye götürdük.aallaha şükür bişeyi çıkmadı.
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık
saol binnurcum inş gögüsü dolmuş hep ondan hılıyıp duruyomuş yavrum neyse bugün daha iyihülyacım geçmiş olsun nisaya şuruplaro içir annesi hemen sökülsün balgamı
arzu asyayada geçmiş olsun üzülme canım bak bişeyi yokmuşş
ben yere 2 tane battaniye serdim 2sinide 2 ye katladım hep orda durduruyorum oyu halısınıda koydum sende öyle yap bişey yapcağan zaman battaniyenin üzerine bırakırsın