2009 Haziran Anneleri!!

kızlarrrrr çok kötü bişey oldu.asya bizim yatakdan düştü.yatakda baya yüksek bazalı.küt dedi resmen.elim ayagım uyuştu.o ağladı ben ağladım.aklım fikrim çıktı.hemen eşimi aradı.oda yarım saatlık yoldn 10dkda geldi.öyle bi hız yapmışki.hemen hastaneye götürdük.aallaha şükür bişeyi çıkmadı.
yavrum aglamakdan kıpkırmızı oldu.hala gözümün önünden gitmiyo.kabus gibiydi.allahım kimseye yaşatmasın.
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık

hülyacım geçmiş olsun nisaya şuruplaro içir annesi hemen sökülsün balgamı
arzu asyayada geçmiş olsun üzülme canım bak bişeyi yokmuşş
ben yere 2 tane battaniye serdim 2sinide 2 ye katladım hep orda durduruyorum oyu halısınıda koydum sende öyle yap bişey yapcağan zaman battaniyenin üzerine bırakırsın

kızlarrrrr çok kötü bişey oldu.asya bizim yatakdan düştü.yatakda baya yüksek bazalı.küt dedi resmen.elim ayagım uyuştu.o ağladı ben ağladım.aklım fikrim çıktı.hemen eşimi aradı.oda yarım saatlık yoldn 10dkda geldi.öyle bi hız yapmışki.hemen hastaneye götürdük.aallaha şükür bişeyi çıkmadı.
yavrum aglamakdan kıpkırmızı oldu.hala gözümün önünden gitmiyo.kabus gibiydi.allahım kimseye yaşatmasın.
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık

ah cnm ya çok geçömişşş olsunnn:çok üzgünüm:bundan sonra çok dikkat etmek lazımm.:eek:lmaz:.büyüdülerrr.sewm bişey olmamasına:Saruboceq:

ben buraya en son yazdıktan 5 dk sonra eşim geldi nisayı dr a götürdük şansımızada hiç iyi bi dr gelmedi 60 tl yi bayıldık ama bişeyinede bakmadı sorduğum sorulara bile doğru cevap vermedi öküz adam başından savar gibi sanki beleşe bakıyo neyse nisanın gögsü dolmuş hep ondan huysuzmuş huzursuzmuş ciğeri çıkıcakmış gibi öksürüyodu böle öğürüyoda ama balgamnın çıkartamıyodu neyse şurup verdi 3 tane onlara başlıcaz çok ateşlenmişti ateşide düştü yarım fitil vermiştim o düşürdü bu kullandığım fitil çok iyi ya çok memnumun hem ağrı kesici hem ateş düşürücü hemen hemen her bebekte var bu salgn bi ara mevsimsel grip salgındı şimdide öksürük ateş salgını var amann dışarı bile çıkılmaz heryerde mikrop var hiçbişey sağlıklı değill off off
1 aydır evden çıkmıyorum bende nerdeyse dışarıdaki grip salgınıyüzünden .geçmiş olsun canım çabucak toplar inşallah.emgrpli gelirse onubilesokmicam e vallahi durum bunu gösteriyo.1 yaşlarınagelseerde ş bagışıklık sistemleri eişe yarasa böyl koru koru nereye kadar
bi daha asla yalnız bırakmıycammmm.elimi ykamaya gittim saniyede düştü.yerede mecbur yorgan falan sercem orda oturcaz artık[/QUOTE
canım ya ne kötü olmuşsundur allahım korusun bebeklerimizi bianlık işte.olucak bunlar ama şimdisadece kendimizi suçlyorum ne kadar sakınırsan sakın bi yerde ip kopuyo işte.canımeçmiş olsun bidahada tekrarlanmasıninşallah .benm bileiçim ürperdi valla ne çok korkmuştur yavrum ya.seni hiçdüşünmekblistemyorum allah bidah yaşatmasın canım

günaydın güzel anneler nasılsınız.
biz bugece güzel uyuduk
gece 10 da yattık sabah 10 da kalktık.
umarım hepiniz uykunuzu almışsınızdır.
bende fındığımın meyve püresini yedireyim de geleyim
öptük sizi

tşk ederim kızlar...
ah ah hep korktugum şeydi başıma geldi.gece bıyunca uyuyamadım.gözümü kapattıkca hep yedeki görüntüsü gözümün önüne geldi.aglamakdan gözlerim şişti.kimbilir nasıl canı yanmıştır.ben düşsem bile acır bi yanım.onun yumuşacık teni nasıl acımıştır.canım benim.şimdi bi an bile yalnız bırakmıyorum.

tşk ederim kızlar...
ah ah hep korktugum şeydi başıma geldi.gece bıyunca uyuyamadım.gözümü kapattıkca hep yedeki görüntüsü gözümün önüne geldi.aglamakdan gözlerim şişti.kimbilir nasıl canı yanmıştır.ben düşsem bile acır bi yanım.onun yumuşacık teni nasıl acımıştır.canım benim.şimdi bi an bile yalnız bırakmıyorum.

canım suçluluk duygusuyla yaşanmaz ben bunu öğrendim ders alıcaz bir daha yapmamaya gayret edicez ama düşe kalka büyüyorlar allah beterinden korusun
benim ilk kız zeynep 10 aylıkken yürüteçle evdeki merdivenlerden düştü 4 dişi kırıldı
allaha şükür başka bişey olmadı ama vicdani yükü beni mahvetti dr a gittim bu yüzden onun dediği bu yükle yaşanmaz hayatı kendine kahretme allah beterinden korusundu ben de sana bunu söylüyorum
geçenlerde elif te düştü ama sadece şükrediyorum bişey olmadı diye tedbirli davranacağız ama yinede bazı kazalara maruz kalıyorlar hele birde vayaklandılşar mıııı:1no2:

saadetcim saol canm bilgi icin...
arzucum sanada gecmis olsun..allh birdaha gostermesin.

arminin husursuzlugu devam ediyor
uykuda bi problem yok ama istahsizlasti,mizmizlaniyor
sanirim disle ilgili..
saldirilardan dolayida siteye giermiyorum neyse kendinize iyi bakinn bb
..

geçmiş olsun cemre nisaya inş hemencik toparlar
saol saadetcim inş canım
canım panik yapma dicem ama insanın elinde değil nisada düştü çekyattan ama yatak daha yüksek tabi ben ilk önce ellerine kollarına bacaklarına bastırdım neresi acıyo diye ağlamadı bi yarım saat sonra kafasına baktım kollarına bacaklarına baktım morartı varmı diye yoktu canım artık dönüyolar tek bırakmaya gelmiyo saniyede düşüyolar ee bunlar yürüyünce ne olcak hep düşücekler öle öle alışıcaklar yürümeye aslında bu tip durumlara alışmamız lazım
hülyacım geçmiş olsun nisaya şuruplaro içir annesi hemen sökülsün balgamı
arzu asyayada geçmiş olsun üzülme canım bak bişeyi yokmuşş
ben yere 2 tane battaniye serdim 2sinide 2 ye katladım hep orda durduruyorum oyu halısınıda koydum sende öyle yap bişey yapcağan zaman battaniyenin üzerine bırakırsın
saol binnurcum inş gögüsü dolmuş hep ondan hılıyıp duruyomuş yavrum neyse bugün daha iyi

merhaba annişler dün nisanın gene ateşi fırladı fitil veriyorum atıyo kakasıda bi acayipti bi ishal gibi bi bakıyom kabız gibi bazende normal anlamadım rengide bu rengin biraz daha koyusu yazımın renginin biraz daha koyusu bilemedim acaba ilaçlardanmıki dün gece gece oyun oynadık ateşi varken en sonunda bi tane fitili attım bi yarım saat sonra baktım inmeye başlamış ateşi ohh dedim bende yattım şuruplar iyi geldi hırıltısıda kesildi gibi inş düzelir ya bu haftasonu ablamın kızının doğum günü var 1 yaşına girecek nisa iyileşemezse benim gitme hayalim suya düşer eşim izin vermez buıgün biraz daha iyi gibi inş yarında hiçbişi kalmaz kuzumun yaa

arzucum benim hala gözümün önünde bende o gün hiç içim rahat edemedim o ağladı ben ağladım allahtan bişi olmadı yanlız bırakılmaz artık ben yere bi minder atıyorum onun üzerinde oynuyo düşme tehlikeside yok yada beşiğinde bırakıyorum yoksa gene düşer

merhaba arkadaşlar,uzun süredir nete giremiyorum hepinizi çoközledim...okullar açıldı,iş ev okul bebek derken internet hayal oldu ya....şimdi dersteyim çok şükür yazabiliyorum,hepiinizin bebişleri büyümüş maşşalah kocaman olmuşlar.....onları bu hale getirene kadar kimbilir neler çektik of off....ama oldun annelik çok güzel şey....benim kızımda kocaman tontiş oldu,artık herşeyimize tepki veriyor,kikirdeyerek gülüyor eve neşe saçıyor ya,akşam 12 de uyuyor sabah 11 de uyanıyor..gece asla uyanmıyor....mızmızlanmıyor,böyle bir bebeğim olduğu için binlerce defa şükrediyorum....dişleri çıkmak üzere aldığı herşeyi ağzına götürüyor,birde ben 1 haftadır yürüteç aldım kullanıyoruz var mı aranızda kullanan?

benb almıycam örümcek canım yanlış kasları çalıştırıyormuş bir de cok tehlikeli ya
bunla ilgili bi yazı koymuştum buraya bilmiorum yine de tercih senin ben örü
mcekle büyümemnişim bizim tepden zıpzıppımız varmış annem ona koyarmış

bende almicam yürüteç kendi yürüsünnn
biz elma püremizi yedik uyku saatimiz geliyo yavaştannnn
ben dişleri için calgel aldim çok huysuzlandığında sürüyorummm

arzucum asya ya geçmiş olsun allah korusun dikkatli olmamız şart

hülyacımmmmmm kuzun hasta olmuş çok geçmiş olsun inş çabucak geçerrrr offf ne zor yaaaaa

kıs dünür aşkolsun o kadar konuştuk ben saf saf sana hep naren dedim neden dimedin ben nazım diye çatlak dünürrrr?????

dr bana calgel kasıntıyı lmaz die vermedi pis alsam mı acaba simdi yine hıyarını sürüo dişlerine birde pırasanın anti septik özelliği varmış hem kasıntısını alıomu ama kokuyor ne yazıkki

boşver sen bana naren de ya naz deme:KK43:

saol semacım inş canım geçer bugün biraz daha iyice kızım bakalım en önemlisi gecemiz nasıl geçicek dün gece kızım 11 de uyudu 4 te kalktı 6 da uyudu 10 da kalktı verdiğim şuruplardan dolayımı bilmem ama uykusu çok var bu aralar bide 3 gecedir doğru düzgün uyuyamadı acaba ondanmı böle uyumak istiyoki anlamadım o uyurken bende uyuyorum geceleri kaldırmıyorum onu aslından 3 4 saatte bir kaldırmam lazım bundan sonra öle yapim kaldırayım en iyisi

narencim benim en sevdiğim isimlerden biri naz çok güzel bi ismin var bende kendi ismime sinir olurdum okul dönemlerinde ismimi güzel yazmazdım imza bile zor atılıyo ismim baş harfiyle bakıyodum herkes ne güzel yazıyı keşke ismim s harfiyle yada n m harfiyle başlasa diyodum o zamanlar çocukluk iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X