2009 Haziran Anneleri!!

eşim geldi idrar tahlili sonucumuz temiz çıkmışş:teytey::sm_cool:
heralde o gün üşütüm bebeğimi
içimdeki şüphede kalkmış oldu

çok sewindm cnm seni çok ii anlıoruumm..
bende nasıl bekledim anltamm.hadi bakalım mşlhh kızınaa
:nazar:

benim oğlumda şirin kanatlara bayılıor . ben onun tutup yurutmeye calısıyorum kelebek gıttıkce adım atıor sankı ayagıyla vuruyor kelebek gıdınce cok hosuna gıdıo :))) saadetcım ben ılk arabasının ustune tutup oturtuyorum bende tutuyorum ole gezıoruz bıraz cıglık cıglıga :)))

bizde ilk geldiği gün öyle yaptık biraz gezdirdik şaştı kaldı delikafadulden
sonra korktuk bşy olur falan diye kaldırdık hemen

özlemcim 120 130 bazende 140 150 içio 4 saat sonra açıkıyor süt istiyor mecbur veriyorum yoksa yıkar ortalığı ilerleyen aylarda daha çok içip yatarsa uyanmaz armin gibi

Son düzenleme:
slm hazıran annelerı bebişler ve sizler nasılsnz?
uzun zaman netım yoktu gıremedım.kacak oynuyoruz bu aralar biliyorum.insallah bundan sonra görüşürz.
masallah kuzucuklarımıza benım zıllınin hareketlenmeye nıyetı yok sanırım.henüz dönemedık tembelmı ne?
ek gıdalardan meyva püresı ve sebze corbası yapıyorum ama corbayı hiiiiç sevmedı nasıl sevdırecem bunu yaaw.

slm hazıran annelerı bebişler ve sizler nasılsnz?
uzun zaman netım yoktu gıremedım.kacak oynuyoruz bu aralar biliyorum.insallah bundan sonra görüşürz.
masallah kuzucuklarımıza benım zıllınin hareketlenmeye nıyetı yok sanırım.henüz dönemedık tembelmı ne?
ek gıdalardan meyva püresı ve sebze corbası yapıyorum ama corbayı hiiiiç sevmedı nasıl sevdırecem bunu yaaw.

kızlar ben çok kötüyüm ateşim 39,4 kolum kalkmıyo
komşular geldi zeynebi uyuttular çorba yaptılar.dr a götürelim zeynebe biz bakarız diyolar
ama imkanı yok benim kız durmaz başkasında yırtar kendini
ee onuda götüremem hastaneye.
offfffffff kociş de gece 11 de gelcekmiş.
gece 11 e kadar ölmesem bari.
neyse zeyne uyurken bende yatayım zaten gündüz uykusu kuş gibi hemen uyanır.
geçmiş olsun canım yaa çok zor hastayken çocuk bakmak kendine bile bakcak halin kalmıyo allah yardımcın olsun canım inş tez vakitte iyileşirsin allah korusun canım ne demek o öle allahım sağlıklı uzun ömürler versin sanada bebeğinede

selam kızlar,
dün genel cerraha gittim göğüslerimdeki kanamalar için.
iyi dayanıp emzirmişsin şimdiye kadar dedi.
henüz kesinleşmedi ama böyle giderse emzirme artık mastit olabilirsin dedi.
antibiyotik verdi. emzirebilirsin ama bebek ishal olur huysuzlanırsa bırak dedi.
uyuz oldum doktora; emzirirken antibiyotik kullan diyo emzirmeyi bırak falan..ben kızınca eşimde benle dalga geçi,yo doktordan çok biliyosun hem dr. gidiyosun hem beğenmiyosun diye.

yarın çocuk doktoruna gidip sorucam antibiyotik işini belki bir hafta emzirmeden kullanıp sonra emziririm. oğlum emmeyi çok seviyo canım acısa bile o bana yapışmak için o kadar çabalayınca acımı unutuyorum.
ne olur bana dua edin uzunca bi süre emzirebileyim. sütüm yaramasa tamam ama yarayan sütü de kesmek istemiyorum
geçmiş olsun canım inş iyileşirsinde bebeişini emzirebilirsin emzirmek isterken böle bi engelin olması çok kötü inş emzirirsin canım ya

of kızlar ya delircemmmmmm
bu kız beni delirtcek.dün akşam 1:30da uyudu.onuda artık ben pes ettim attım beşiğine.açılıgında uymuyo resmen.niye emmiyo bu çocuk yaa..yer yolu denedim.duşa girdim üstümü değiştim yok emmiyo.memeye yaklaşınca başlıyo aglamaya.neden böyle olur ki?????
sağıyorum az bişey çıkıyo.yarım saatte 50cc.onuda biberonla nefes almadan içiyo..
içim gidiyo valla.
mama yapıyorum onuda almıyo.napcamı şaşaırdım.zaten zayıf iyice ericek diye korkuyorum.
arzucum ben daha öncede yazmıştım benim kızımda aynı seninkisi gibi doğduğundan beri emmiyor emmek istemiyor uğraşmak istemiyo ama ben bıkmadan usanmadan azcıkda olsa emsin anne sütü alsın istiyorum 2 aylıktı gene emmiyodu aç kalıyodu ağlıyodu bi sağıp vereyim dedim resmen yapıştı cuk cuk emiyo bi kaç kez verdim zaten emmek istemiyo ya uğraşmak istemiyo o yüzden biberon ona kolay geldi gece emen kız gecede emmedi biberona alıştı sonra tamamen bıraktırdım biberona ne sağıp verdim ne başka bişi mamaya başladım hem emzirdim gündede 2 kez mama verdim doydu kilo alımıda iyi artık eskisi gibide ağlamıyo karnı doyunca oyun oynuyor ki şimdi 5 aylık oldular artık ek gıda normal ben mesala akşam yaptığım çorbadan azcık tattırıyorum tadını bilsin öğrensin ilerde hiç yemiyolar meyve püresi sebze püresi veriyorum yiyo bence artık ek gıdalar için erken değil tam zamanı bide kızın tam emmiyo ya sütün ondan az oluyo ben bol bol sulu şeyler içiyorum gündüz az oluyo ama ek gıdalar verdiğim içib sorun olmuyo ama gece gögüslerim sertleşiyo hele o gün bol bol su vs. içmişsem çok doluyo gece emiyomu canım asya gece emiyosa iyi takma kafana benim kızda aynı ama yapacak bişi yok böleler uğraşmak istemiyolar aksiler malesef

ayy kızlar gene sinir oldum yaa kaynanam nisnın küçüklüklerini eşimin büyük abisine verecekmiş büyük abisinin kızı olucak karısı hamile ben onun oğluna çeyrek takmıştım o nisaya hiçbişi almadı bugünde nisaya dün polar felan aldım kışlık pjama felan aldım bide ayaklı pijama aldım onu giydirmiştim yeni aldım kışın giyer dedim kaynanamda al al küçük gelenlere yengene verirsin ordada hamile olan vardı bişi demedim ama hiçbişeyi vermicem sinir yaa biz bide ikinci çocuğuda düşünüyoruz 3 sene sonra benim çocğum giyemiyomuda onun ki giyecekk zaten hiçibişi getirmedi ayy sinir oldum ne yapayım kızlar versemmi vermesemmi

iyi akşamlar kızlar okul ev ece artık yetemiyorum hiçbişeye kendime de zaman ayıramıyorum önceki gün yazdıklarınızı okudum ama yazamadan bizim cadı bağırdı ,eşim de sağolsun sanki tek çalışan o yorgunum diyip çekiliyo kenara ay kafayı yiycem.
kızımın 2.dişi geliyo yarın patlar heralde o yüzden çok huysuz durup durup bağırıyo.uyumak istemiyo.her gün ne çorba yapıcam diye de düşünmekten bıktım ay ne zormuş ya bi çocuğa bakmakta zorlanıyom.
arzu üzülme canım benim de aynen sağarsam 50 cc anca çıkıyo o kadar.zaten bütün gün okuldayım 2 gündür hiç sağmadım da bitti artık süt.ben de çok üzüldüm ama napıyım buna da şükür

hülyacım sakin ol ılk once. esıne veya kayınvalıdene sole anne ıkıncı bebegıme saklamayı dusunuyorum dıye olmadı ver oda gıydırsın bebısıne sende sonra alırsın ondan veya ıkıncı bebısıne yenıyenı seyler alırsın sıkma canını

ayy kızlar gene sinir oldum yaa kaynanam nisnın küçüklüklerini eşimin büyük abisine verecekmiş büyük abisinin kızı olucak karısı hamile ben onun oğluna çeyrek takmıştım o nisaya hiçbişi almadı bugünde nisaya dün polar felan aldım kışlık pjama felan aldım bide ayaklı pijama aldım onu giydirmiştim yeni aldım kışın giyer dedim kaynanamda al al küçük gelenlere yengene verirsin ordada hamile olan vardı bişi demedim ama hiçbişeyi vermicem sinir yaa biz bide ikinci çocuğuda düşünüyoruz 3 sene sonra benim çocğum giyemiyomuda onun ki giyecekk zaten hiçibişi getirmedi ayy sinir oldum ne yapayım kızlar versemmi vermesemmi

ay verme ne verıceksin:umursamaz: verirsen de kendi isteğinle olur.sinir oluyorum böyle milletin emrıvaki yapmasına.hep bana hep bama zaten insanlar kımse ben de vereyım demez.ablam bana salıncaktan medelanın pompasına uyku tulumundan oyuncağına dunyaları verdı.hep kardeşim de bebek sahıbı olursa dıye saklamış benım haberım yok.ha allah razı olsun bugun parasıyla dunya para ama ben istemedım yanı hiçbişey.bi kaç parça verırsın sus payı gıbı diğerlerini 2.ye saklıycam kısmetse bazılarını da hatıra olarak saklıycam dersin.öf sinir oldum bak sana mı güvenıp doğuruyo sanki:eek:lmaz:

kızlar hepinize çoooookkk tşk ederim.sütüm 100cc çıktı yazmıştım.kendinizin sütüymüş gibi sevinmişsiniz..duygulandım valla.iyiki varsınız.acaba kk olmasa siz olmasa kime sorcaktım bütün bunlarıı..
gerçekten şimdi aklıma geldi ben bu siteyi nasıl buldum acep... hamilelikle ilgili araştırırken bulmuşumdur herhalde.ne güzel bir yıldır beraberiz.

hülyacım sakin ol ılk once. esıne veya kayınvalıdene sole anne ıkıncı bebegıme saklamayı dusunuyorum dıye olmadı ver oda gıydırsın bebısıne sende sonra alırsın ondan veya ıkıncı bebısıne yenıyenı seyler alırsın sıkma canını
kız verdimmi bida alamam hepsini beğenerek severek aldım bi kaç parça bişi veririm diğerlerini saklıcam eşimde demişti veririsin giyer bende ona dedim o ne getirdide bana ben vericem çocuğuna çeyrek taktımda ne oldu bi çorap bile almadı nisaya bide ona elbisemi vericem dedim verdim ağzının payını elbiselerini hele hiç veremem onlarıda saklıcam

ay verme ne verıceksin:umursamaz: verirsen de kendi isteğinle olur.sinir oluyorum böyle milletin emrıvaki yapmasına.hep bana hep bama zaten insanlar kımse ben de vereyım demez.ablam bana salıncaktan medelanın pompasına uyku tulumundan oyuncağına dunyaları verdı.hep kardeşim de bebek sahıbı olursa dıye saklamış benım haberım yok.ha allah razı olsun bugun parasıyla dunya para ama ben istemedım yanı hiçbişey.bi kaç parça verırsın sus payı gıbı diğerlerini 2.ye saklıycam kısmetse bazılarını da hatıra olarak saklıycam dersin.öf sinir oldum bak sana mı güvenıp doğuruyo sanki:eek:lmaz:
hiçç yaa gelde sinir olma sanki bana doğuruyo ben doğurdumda onamı güvendim oğlunun küçüklükleri yokmu giydirsin işte vermiş kızkardeşine istesin ondan banamı güvendi bide eşimin abisi çalışmıyo kavga edip çıkmıştı işten hala iş bulamadı ama kaynanam destek oluyo o yüzden diyolar çok sinir oluyorum o kadının bi çöpü bi yardımı yok bana evlenirken bile sahte bi saat takmıştı bide 20 milyon takmışlardı benim ablamda öle kızı var 1 yaşına girecek küçük gelenleri bana verdi bide ayrıyetten kızıma tulum almış durumu çok iyi değil borçalrı var kaç milyar ama mevlüttede aman boş geldin demesinler diye 30 milyon koymuş zarfın içine hani parasında osunda busunda değilim ama ben onun oğluna çeyrek taktım o benim kızıma bi çorap bile almadı ben ona ne vericem yaa çok sinirliyim bide sadece versen hiç almam demiyo ama kendisinin bi çöp verdiği yok eltim bi cins yani sinirimi bozuyo bide eşimde aynısını dedi verirsin dedi ama vermicem kararlıyım

[B
arzucum ben daha öncede yazmıştım benim kızımda aynı seninkisi gibi doğduğundan beri emmiyor emmek istemiyor uğraşmak istemiyo ama ben bıkmadan usanmadan azcıkda olsa emsin anne sütü alsın istiyorum 2 aylıktı gene emmiyodu aç kalıyodu ağlıyodu bi sağıp vereyim dedim resmen yapıştı cuk cuk emiyo bi kaç kez verdim zaten emmek istemiyo ya uğraşmak istemiyo o yüzden biberon ona kolay geldi gece emen kız gecede emmedi biberona alıştı sonra tamamen bıraktırdım biberona ne sağıp verdim ne başka bişi mamaya başladım hem emzirdim gündede 2 kez mama verdim doydu kilo alımıda iyi artık eskisi gibide ağlamıyo karnı doyunca oyun oynuyor ki şimdi 5 aylık oldular artık ek gıda normal ben mesala akşam yaptığım çorbadan azcık tattırıyorum tadını bilsin öğrensin ilerde hiç yemiyolar meyve püresi sebze püresi veriyorum yiyo bence artık ek gıdalar için erken değil tam zamanı bide kızın tam emmiyo ya sütün ondan az oluyo ben bol bol sulu şeyler içiyorum gündüz az oluyo ama ek gıdalar verdiğim içib sorun olmuyo ama gece gögüslerim sertleşiyo hele o gün bol bol su vs. içmişsem çok doluyo gece emiyomu canım asya gece emiyosa iyi takma kafana benim kızda aynı ama yapacak bişi yok böleler uğraşmak istemiyolar aksiler malesef

bu kızlar hazırcı olcaklar valla..
mecbur bende yettigi yere kadar sağipda vercem.bi arada yine böyle olmuştu.manuel pompayı almıştım.o pek işe yaramayınca asya geri memeden emmeye başlamıştı ama şimdi yine dengesi şaştı.hiç emmiyo.eskiden gece emerdi şimdi oda yok.emzirmek için kucagıma yanaştırıyom hemen uyanıyo.bugün sadım ama az az çıktı.önce sağdıgımı verdim.70cc falan.bi saat sonra mırıldanmaya başlayınca mama yaptım onuda en fazla 80cc içiyo.3saatte toplam 150 ccyi buluyo.böyle az az sık sık yemeye başladı.bizimki diyetteeeekaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize çoooookkk tşk ederim.sütüm 100cc çıktı yazmıştım.kendinizin sütüymüş gibi sevinmişsiniz..duygulandım valla.iyiki varsınız.acaba kk olmasa siz olmasa kime sorcaktım bütün bunlarıı..
gerçekten şimdi aklıma geldi ben bu siteyi nasıl buldum acep... hamilelikle ilgili araştırırken bulmuşumdur herhalde.ne güzel bir yıldır beraberiz.
ohh maşallah canım aksın sütlerin şakır şakrı asya hanımda içsin lukur lukur içsinde büyüsün kuzum aynen canım bende hamilelikle ilgili bişi ararken buldum burayo google sayesinde iyikide bulmuşum valla bağımlısı oldum çok güzel paylaşımlar oluyo iyiki vare haziran annişleri:lepi::lepi:

canım sen ek gıdayı ne kadar ölçüde veriyosun.sadece tadımlıkmı yoksa istediği kadarmı.ben asya agzını kapayana kadar veriyorum.herhalde yanlışı burda yapıyorum
bide sadece gece emzirmekle sütümüz ne kadar devam ederki...

gözün aydın binnurcumm..
çok sevndm adına..

bınnurcum gozun aydın canım :)

çok sewindm cnm seni çok ii anlıoruumm..
bende nasıl bekledim anltamm.hadi bakalım mşlhh kızınaa
:nazar:

gozun aydin binnurcum

saadetcim az kaldi 130 icmisse yakinda 150 ve 180 gelir
masallh kucuk hanima:nazar:

a.s.a.s.a.s.a.s.
hepinize çok teşekkür ederim kıslar iiki varsınız

binnur testinin iyi çıkmasına çok sevindim.gözün aydın canım.ilaç kullanmadan kurtuldu bebişinn

canım sen ek gıdayı ne kadar ölçüde veriyosun.sadece tadımlıkmı yoksa istediği kadarmı.ben asya agzını kapayana kadar veriyorum.herhalde yanlışı burda yapıyorum
bide sadece gece emzirmekle sütümüz ne kadar devam ederki...
canım ben çorbalardan tatırıyorum meyve sularını sıkıp içiriyorum mesala elmanın suyu çok çıkıyo hepsini değilde yarısını içiriyorum 3 4 dilim mandilinayı sıkıp içiriyorum bebe biskuvisine başladım oda 2 bebe biskuvisi ılık suyla yapıp veriyorum yiyoda seviyo hem ondan sonra hero babynin meyve püreleri var küçükl kavanozlarda onunda yarısını yediriyorum bazn yarısınıda yedirmiyorum dün ablamlarda danette vardı muzlu ondan verdim ağzını açtı yemek istedi zaten sofradayken ağzıma bakıyo ağzını açıyo ek gıda zamanı geldi artık gündüzde emziriyorum canım ama ek gıda verdiğim için aç kalmıyo ama her uyandığında ilk önce emziriyorum gündüz sağacan gece emziricen canım benim gündüzde oluyo sütüm çok sulu şeyler içince oluyo valla her fırsatta emziriyorum azda olsa emziriyorum

X