2009 Haziran Anneleri!!

arzu şimdi aklıma geşdş ben ek gıda vermeden önce gece zehraya mama veriyodum
aptamilin milumili iştah acıcı özelliği varmış sewewrk içiyodu diğerlerine göra daha tatlı dene istersen sütünde azsa

maşallah armine , ne güzel uykucu kuzu,
nazar değmesin:nazar:
madela bende çok işe yaradı arzucum , süt akmassa çok göğüslerine masaj yaparak sağ , ozaman süt kanalları açılıyormuş, yani yanlardan üstten falan ov biraz sırnaşık şey
Allahım kuzularımıza bol bol sütler nasip etsin

Binnurcum bence sende sağıp ver, karnı iyice tok oldumu daha çok uyuyor yusuf kayra
bu arada hasta galiba benim yavrumda , uyku tulumunu yıkamıştım hava soğuk ya iki gün kurumadı, battaniyeylede üstünü açıyor herhalde üşüdü, saatlerdir uyuyor bir ara uyandı kafasını kaldıramıyor biraz emdi gene uyudu
hiç uyumazdı gündüzleri bu normal bir uyku değil
napsam acaba götürsemmi doktora

Binnurcum bence sende sağıp ver, karnı iyice tok oldumu daha çok uyuyor yusuf kayra
bu arada hasta galiba benim yavrumda , uyku tulumunu yıkamıştım hava soğuk ya iki gün kurumadı, battaniyeylede üstünü açıyor herhalde üşüdü, saatlerdir uyuyor bir ara uyandı kafasını kaldıramıyor biraz emdi gene uyudu
hiç uyumazdı gündüzleri bu normal bir uyku değil
napsam acaba götürsemmi doktora

canım ateşi flan yoksa bekle bence geçer öyle bi kırıklığı vardır
uykusunu alıyodur annesi.
yok canım biraz alışkanlık oldu mama verdiğim dönemde kalkardı birada huysuzlaştı ondan

kızlar bu arada siz bebişleri küvettemi yıkıyorsunuz bizim bebiş küvette yıkanmayı bırakalı yaklaşık 2 ay oldu şişme havuzda yakanıyo bizimki suya bayılıyo ve hergün yıkanıyo
arzucum soyadın neydi cnm bu arada

ay unuttum söylemeyi:kedi:
arzu aydeniz

cnm daha oncede yazmistim..anne sutu verenler bence tattirsin..doyumluk degil yani..
tadini bilsin ilerde yememezlik etmez.. ama doymasinda..1 kasik tatsin yeter..
oda zaten aliskanliklarini degistirmez..
birde arminde bi donem istahsizdi hic uzerine gitmedim..zorlamadim..
sonra kendisi basladi tekrar icmeye..

ne biliyim canım dr söyldi bende uyguladım.kilo alımı az diye.ek gıdaya başlayabilirsin dedi.ögün olarak ver dedi.mesela bi ögün süt bi ögün çorba.
bu aydan sonra anne sütü yetersiz gelirmiş doymazmş.
mesela ben çorbayı 80cc kadar veriyodum:kedi:tabi ilk başlar daha az verdim.şimdi çogaltmıştım.
yine çok verdim galiba artık.azaltacak artık.yardımlarınız için çok sağolllllopuyorumnanaktan

arzu canım sen azalt biras ek gıdayı bence
emsin seni anne sütü daha önemli ben emmese çıldırıyorum hplatarak emizriyorum en kötü alt açık bayılıyo altını açıyorum öyle emziriyorum kaç kere üzerime işedi
seninkide düzene merak etme:teselli:
özlem hemde öyle zor oluyoki anlatamam aç değil eminim tıka basa tok ama kalkıyo iki çekiyo yatıyo yada ağlıyıp duruyo düzelicek umudumu kaybetmiş değilimm:eek:lmaz:

bende öyle gezerk oynayarak falan emziyodum.asya doydugun beri böyle mırın kırın emiyodu.bu yüzden hep başınızı ağrıtıyorum.kusuruma bakmayın artıkkkk:1hug:

maşallah armine , ne güzel uykucu kuzu,
nazar değmesin:nazar:
madela bende çok işe yaradı arzucum , süt akmassa çok göğüslerine masaj yaparak sağ , ozaman süt kanalları açılıyormuş, yani yanlardan üstten falan ov biraz sırnaşık şey
Allahım kuzularımıza bol bol sütler nasip etsin

saol canm hepimizin bebisine masllh..

kızlar biraz öncede sağdım bu sefer yarım saatte 100cc çıktııı.. sevindim valla.asyanın bi içişi var resmen gözleri sulanıyo.nefessiz içti.

ne biliyim canım dr söyldi bende uyguladım.kilo alımı az diye.ek gıdaya başlayabilirsin dedi.ögün olarak ver dedi.mesela bi ögün süt bi ögün çorba.
bu aydan sonra anne sütü yetersiz gelirmiş doymazmş.
mesela ben çorbayı 80cc kadar veriyodum:kedi:tabi ilk başlar daha az verdim.şimdi çogaltmıştım.
yine çok verdim galiba artık.azaltacak artık.yardımlarınız için çok sağolllllopuyorumnanaktan

o zamn sag once sutu ver..sonra ek gidayi ver..
rica ederim canm yardimci olabiliyorsak ne mutlu:1hug:

nasılsınız kıslar
zehra bayaa bi toparladı kendini kusmuyo artık yemeside ii maşallah
idrar testimizi az önce babamız götürdü inş ii çıkar 2 gündür onla uğraşıyorus bi türlü beceremedik kaç torba harcadık en sonunda yaptı ama
arzu canım benim uyurken emzirmeyi denesen uyumaya yakın emziğini çıkarıyorum memeyi veriyorum öyle baya emiyo
ek gıdaya çok yüklenme bence ablatmıştım yiyo diye verdim bende bi gün dayadım ek gıdayı ogün beni hiç emmel istemedi hep meyve çorba istedi şimdi baya azalttım sütlerim nasıl dolmuştu felaket agrıyodu pompa falanda yok elimle sağ sağ kollarımda derman kalmamıştı değişik tatlara açlar onlar bazen daha cazip geliyoo

cnm maşallah kızına,inş temiz çıkar tahlil..

arzucum armin 4 saatte bir 150 cc iciyor..
gecede 12de 200 cc icip sabah 7ye kadar uyuyor sabah 7 uyandirip 150cc daha iciriyorum oda 11 kadar uyuyor bende...

kizlar armin surekli donup tepiniyor...
artik tamamen donup kolunuda altindan kurtarabiliyor..
donencesinin boxa monte olan yerine kafayi takmis poposunu ata ata yanina gidip onla oynuyor..
onca oyuncak bos bos bekliyor :KK70:

maşallah armine ..iştahlı uykucu..
benim kızımda dönüyor,sırtüstü yatırıyorum hergün oynuyor kendikendine.dönüyor kendide sewiniyor.benimde çok hoşuma gidiyor..

kızlar bu arada siz bebişleri küvettemi yıkıyorsunuz bizim bebiş küvette yıkanmayı bırakalı yaklaşık 2 ay oldu şişme havuzda yakanıyo bizimki suya bayılıyo ve hergün yıkanıyo
arzucum soyadın neydi cnm bu arada

ewt cnm biraz önce yıkadım hatta ..ama artık zor oluyo çok hareket ediyor.
biara tuttu bırakmıyor küveti:emir_bebek:
evimiz kaloriferli allahtan emzirdim şimdi uyuyor sıcak sıcak..
keşke biride beni yıkayıp uyutsaaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar biraz öncede sağdım bu sefer yarım saatte 100cc çıktııı.. sevindim valla.asyanın bi içişi var resmen gözleri sulanıyo.nefessiz içti.

maşallah arzucum ne güzel asya doymuş..benimde ilk zamanlar tek göğüsten 350 çıkıyordu.ama azaldı zamanla.sağmaya dewam et cnm zaten az kaldı ek besinlere balayınca sütüne takviye yapıp idare edersin sıkma canıını öle yada böle büyüyecekler:teselli:

oh oh dahada çoğalsın sütün canım
bak devam et 1 hafta sağmaya nasıl farketcek eminimm ...
şimdi bnm süt sağa sağa dahada arttı en son size yazdığım mikatarıda geçdik baya :nazar:
asya galiba biberonla zahmetsizce içmek istiyo cnm sütünüü

özlemcim maşşalah armine ne gzl 7 saat uyuyormuşş..iremde geceleri 4 saatte uyanaıyo en son yatmadan veriyorum gece 1kere kalkmış oluyorum..inş oda armin gibi uzun uyur ilerde

iyiakşamlar bizde geldik gezmeden irem hanım gelir gelmez sütünü içti uyudu kaldı...sırnaşık şey

cnm maşallah kızına,inş temiz çıkar tahlil..

maşallah armine ..iştahlı uykucu..
benim kızımda dönüyor,sırtüstü yatırıyorum hergün oynuyor kendikendine.dönüyor kendide sewiniyor.benimde çok hoşuma gidiyor..

ewt cnm biraz önce yıkadım hatta ..ama artık zor oluyo çok hareket ediyor.
biara tuttu bırakmıyor küveti:emir_bebek:
evimiz kaloriferli allahtan emzirdim şimdi uyuyor sıcak sıcak..
keşke biride beni yıkayıp uyutsaaaaakaydirigubbakcemile3

maşallah arzucum ne güzel asya doymuş..benimde ilk zamanlar tek göğüsten 350 çıkıyordu.ama azaldı zamanla.sağmaya dewam et cnm zaten az kaldı ek besinlere balayınca sütüne takviye yapıp idare edersin sıkma canıını öle yada böle büyüyecekler:teselli:
hepimizin bebisine masllh cnm..tskler
oh oh dahada çoğalsın sütün canım
bak devam et 1 hafta sağmaya nasıl farketcek eminimm ...
şimdi bnm süt sağa sağa dahada arttı en son size yazdığım mikatarıda geçdik baya :nazar:
asya galiba biberonla zahmetsizce içmek istiyo cnm sütünüü

özlemcim maşşalah armine ne gzl 7 saat uyuyormuşş..iremde geceleri 4 saatte uyanaıyo en son yatmadan veriyorum gece 1kere kalkmış oluyorum..inş oda armin gibi uzun uyur ilerde

iyiakşamlar bizde geldik gezmeden irem hanım gelir gelmez sütünü içti uyudu kaldı...sırnaşık şey

saol saadetcim..arminde 4 saatte uyaniyordu ama ben fazla yedirip alistirdim..bide burada her mahallede bebek hakkinda danisma burolari var onlara sordum gece uykudan kaldirmamaya basla alistir dediler oyle yaptim..
ama kendiside acikmiyor sanirim aciksa yikar ortaligiCADIARZU
ins uzun uyur canm

eşim geldi idrar tahlili sonucumuz temiz çıkmışş:teytey::sm_cool:
heralde o gün üşütüm bebeğimi
içimdeki şüphede kalkmış oldu

slm kızlar....
umarım herkez ıyıdır gecmısı pek okuyamadım bebek dönmesınden bahsetmıssınız benım oglusumda artık 1 2 haftadır donuyor 4-5 gundurde artık kalan elını kurtarıyor hatta kucuk kucuk emekleme provaları yapıor sankı mınık mınık ılerlıor cok terlıyor ama :))))

benim oğlumda şirin kanatlara bayılıor . ben onun tutup yurutmeye calısıyorum kelebek gıttıkce adım atıor sankı ayagıyla vuruyor kelebek gıdınce cok hosuna gıdıo :))) saadetcım ben ılk arabasının ustune tutup oturtuyorum bende tutuyorum ole gezıoruz bıraz cıglık cıglıga :)))

X