2009 Haziran Anneleri!!

elektrikli pompa alsam oda işe yaramaz gibi geliyo.benim gögüsler baya geç akmaya başlıyo.bi tek asya emince iyi geliyo.
özgenin dediği gibi buza emmeden olmuyoooo.(çok güldüm özge vallaaa babannen komikmiş canım yaaopuyorumnanaktan)
kızlar mama içcek olsa 3saatte bi kaç cc vermem gerekiyo????

hazır asya uyurken bütün aklımdakileri hemencik yazayımmmm..
bide bizim yediğimiz şeylere agzını açıyo.resmen salyaları akıyo.acaba ek gıdayamı erken başladık.gerçi 5aylık oldu öyle vermeye başladım.meyveyi çorbayı yiyo.ama emmiyo.mamayıda biraz önce iiyice acıktı öyle içti oda 80cc kadar içti

özgecim bende düşünüyorum şirin kanatları olabilir aslında

bizde şirin kanatlar aldık.bütün haziran bebişlerinde olcakkkkalkisalkisalkis
biz bide bıcırık kuklara diye bi eldiven var onu aldık.asya çok beğendi.
ilk arabamıda indirim bitmeden almayı düşünüyorum.gerçi yürüteç almıştk ama.arabada çok hoşuma gitti

arzucum nedir senle benim bu derdimiz yaaa
seninki emmiyo benimki emmek istiyo annede iş yok emince kan emiyo...
canım bazı özel hastanelerde elektrikli pompalardan oluyo bildiğim kadarı ile asyayı kontrole götürünce dene ya da kirala bir haftalığına eğer o daha iyi sağıyosa almaya değer. denemeden alınca insan pişman olabiliyor.

arzucum nedir senle benim bu derdimiz yaaa
seninki emmiyo benimki emmek istiyo annede iş yok emince kan emiyo...
canım bazı özel hastanelerde elektrikli pompalardan oluyo bildiğim kadarı ile asyayı kontrole götürünce dene ya da kirala bir haftalığına eğer o daha iyi sağıyosa almaya değer. denemeden alınca insan pişman olabiliyor.

sorma canım ya.memişlerim şişti resmen.sütlerim zamanla yok olcak.
bizde burda özel hastaneye gdiyoruz ama orda yok.valla en iyi medelanınki galiba artık ondan alsammıki.işe yaramı bilemiyorum.kiralama işe nasıl oluyo.nerden kiralıyoruz?

nasılsınız kıslar
zehra bayaa bi toparladı kendini kusmuyo artık yemeside ii maşallah
idrar testimizi az önce babamız götürdü inş ii çıkar 2 gündür onla uğraşıyorus bi türlü beceremedik kaç torba harcadık en sonunda yaptı ama
arzu canım benim uyurken emzirmeyi denesen uyumaya yakın emziğini çıkarıyorum memeyi veriyorum öyle baya emiyo
ek gıdaya çok yüklenme bence ablatmıştım yiyo diye verdim bende bi gün dayadım ek gıdayı ogün beni hiç emmel istemedi hep meyve çorba istedi şimdi baya azalttım sütlerim nasıl dolmuştu felaket agrıyodu pompa falanda yok elimle sağ sağ kollarımda derman kalmamıştı değişik tatlara açlar onlar bazen daha cazip geliyoo

arzucum armin 4 saatte bir 150 cc iciyor..
gecede 12de 200 cc icip sabah 7ye kadar uyuyor sabah 7 uyandirip 150cc daha iciriyorum oda 11 kadar uyuyor bende...

kizlar armin surekli donup tepiniyor...
artik tamamen donup kolunuda altindan kurtarabiliyor..
donencesinin boxa monte olan yerine kafayi takmis poposunu ata ata yanina gidip onla oynuyor..
onca oyuncak bos bos bekliyor :KK70:

arzucum ben söyledim ya dün bende var ama şu an kullanmıyorum diye medelanın elektrikli pilli pompası eğer istersen denemen için kargoya verim gönderim cnm sana bi bak dene olursa sütün çıkıyorsa yenisini alırsın benimkini de kargoyla gönderirsin tekrar...

tabi istersen hijyen açısından endişelenme çünki 2 kere falan deneme amaçlı kullandım ve tekrar önce bulaşık makinası sonra kaynatma işleminden sonra kaldırdım sende kaynatıp yıkadıktan sonra denersin boşuna onca para verme cnm cvp ver istersen gönderirim ben ok

arzucum ben söyledim ya dün bende var ama şu an kullanmıyorum diye medelanın elektrikli pilli pompası eğer istersen denemen için kargoya verim gönderim cnm sana bi bak dene olursa sütün çıkıyorsa yenisini alırsın benimkini de kargoyla gönderirsin tekrar...

tabi istersen hijyen açısından endişelenme çünki 2 kere falan deneme amaçlı kullandım ve tekrar önce bulaşık makinası sonra kaynatma işleminden sonra kaldırdım sende kaynatıp yıkadıktan sonra denersin boşuna onca para verme cnm cvp ver istersen gönderirim ben ok

valla olur canım ya bi deneyeyim.işe yararsa bende alrım.sendede işe yaramadı demi.. inşllh olur.adresimi özeline mi msj atayım

nasılsınız kıslar
idrar testimizi az önce babamız götürdü inş ii çıkar 2 gündür onla uğraşıyorus bi türlü beceremedik kaç torba harcadık en sonunda yaptı ama
arzu canım benim uyurken emzirmeyi denesen uyumaya yakın emziğini çıkarıyorum memeyi veriyorum öyle baya emiyo
ek gıdaya çok yüklenme bence ablatmıştım yiyo diye verdim bende bi gün dayadım ek gıdayı ogün beni hiç emmel istemedi hep meyve çorba istedi şimdi baya azalttım sütlerim nasıl dolmuştu felaket agrıyodu pompa falanda yok elimle sağ sağ kollarımda derman kalmamıştı değişik tatlara açlar onlar bazen daha cazip geliyoo

canım inşllah zehranın testi temiz çıkar..:Saruboceq:
ya galiba bizimde ek gıdadan oldu.ben agzına teptim durdum.şimdide memeyi agzına almıyo.geceleri uykuda emiyodu ama artık uykuda verince falan uyanıyo.istemiyo

gecede 12de 200 cc icip sabah 7ye kadar uyuyor sabah 7 uyandirip 150cc daha iciriyorum oda 11 kadar uyuyor bende...

donencesinin boxa monte olan yerine kafayi takmis poposunu ata ata yanina gidip onla oynuyor..

maşallah özlemcim özendim vallahi uykuyu seviyo armin
zehra gece rahat bi 5 defa kalkıyorum ama bu ara çok huysuz onunda etkisi var
maşallah akıllı bıdık en miniğmiz o ama geççek hepsinii

nasılsınız kıslar

ins temiz cikar canim

ewet cnm özele at msj ı ben bugün işteyim yarın eşime verim yurt içi veya mng kargoya verir aşkım ok gönder adresini

gönderici : YASEMıN BıR ıST ATAŞEHıR DEN YAZAR KARGONUN ÜSTÜNDE BıLGıN OLSUN CNM

ewet cnm özele at msj ı ben bugün işteyim yarın eşime verim yurt içi veya mng kargoya verir aşkım ok gönder adresini

gönderici : YASEMİN BİR İST ATAŞEHİR DEN YAZAR KARGONUN ÜSTÜNDE BİLGİN OLSUN CNM

tamam ben attım msjı.şimdiden çok teşkürlerrrr
umarım işe yarar

maşallah özlemcim özendim vallahi uykuyu seviyo armin
zehra gece rahat bi 5 defa kalkıyorum ama bu ara çok huysuz onunda etkisi var
maşallah akıllı bıdık en miniğmiz o ama geççek hepsinii

tskler canimm:kedi:
gece kalkmakta zrduryaa allh yrdimcin olsun..
ben baslarda armin icin iki defa kalkiyordum geceleri..
dogdugundan beri uykucu bizimki...
hele birde sicak mamayi icince siziyor sankikaydirigubbakcemile3

sizin yemesi düzene girmiş maşallahh.
asya 150cc imkani yok içemez.çocugun düzenini ek gıdayla ben bozdum galiba.çokmu verdim anlamadımki.meyve çorba ve muhallebi veriyom.günde bi defa.artık dahada az vericem.bugünde öyle denicem

arzu canım sen azalt biras ek gıdayı bence
emsin seni anne sütü daha önemli ben emmese çıldırıyorum hplatarak emizriyorum en kötü alt açık bayılıyo altını açıyorum öyle emziriyorum kaç kere üzerime işedi
seninkide düzene merak etme:teselli:
özlem hemde öyle zor oluyoki anlatamam aç değil eminim tıka basa tok ama kalkıyo iki çekiyo yatıyo yada ağlıyıp duruyo düzelicek umudumu kaybetmiş değilimm:eek:lmaz:

sizin yemesi düzene girmiş maşallahh.
asya 150cc imkani yok içemez.çocugun düzenini ek gıdayla ben bozdum galiba.çokmu verdim anlamadımki.meyve çorba ve muhallebi veriyom.günde bi defa.artık dahada az vericem.bugünde öyle denicem

cnm daha oncede yazmistim..anne sutu verenler bence tattirsin..doyumluk degil yani..
tadini bilsin ilerde yememezlik etmez.. ama doymasinda..1 kasik tatsin yeter..
oda zaten aliskanliklarini degistirmez..
birde arminde bi donem istahsizdi hic uzerine gitmedim..zorlamadim..
sonra kendisi basladi tekrar icmeye..

kızlar bu arada siz bebişleri küvettemi yıkıyorsunuz bizim bebiş küvette yıkanmayı bırakalı yaklaşık 2 ay oldu şişme havuzda yakanıyo bizimki suya bayılıyo ve hergün yıkanıyo
arzucum soyadın neydi cnm bu arada

arzu canım sen azalt biras ek gıdayı bence
emsin seni anne sütü daha önemli ben emmese çıldırıyorum hplatarak emizriyorum en kötü alt açık bayılıyo altını açıyorum öyle emziriyorum kaç kere üzerime işedi
seninkide düzene merak etme:teselli:
özlem hemde öyle zor oluyoki anlatamam aç değil eminim tıka basa tok ama kalkıyo iki çekiyo yatıyo yada ağlıyıp duruyo düzelicek umudumu kaybetmiş değilimm:eek:lmaz:

kaybetme tabiki cnm...
bi donemde gelicek uyandiramayacaksinn..zemuszemus
simdi daha kucukler..
:1hug:

X