2009 Haziran Anneleri!!

Canım üzülme böle, üzülürsen sütün de etkilenir Allah korsusun, doymasa ortalığı yıkar zaten. Benim tosbik anca 3 bilemedin 5 dakika emiyor sadece. Onlara doymadan bırakmazlar :ecrin_bebek: Keyif yapamıyordur belki sadece yerimseniben

Doktorunla konuşsana canım belki artık sütün yeterli gelmiyordur. Gece uyanmaları çoğalınca süt miktarınında azalma söz konusu olabilirmiş. Belki tüm gün bitiyordur süt, gece doyurmuyordur. Bizimde başımıza gelio bazen.

hımmm ben şu ayakta tutma işini hiç denemedim. Deneyim bakim sonucu yazarım. Benim koca popişde üç güne bi anca dönüyo, o da canı isterse. Kucak olayı bizde de var maalesef. Ben bide bel fıtığı hastasıyım düşün halimi. kafamçokkarıştı
Aman canım eşinden uzak tut. Hatta bence evden gitme imkanı varsa annesine filan gönder. ya da sen bi kaç gün uzaklaş.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişi değildir.

canım ya bebişinede sanada çok geçmişolsun
benim kızda geçen gün bir kustu bir kustu anlatamam hortumla su boşaltıyorsun sanırsın
bende ıhlamur içirdim kuşum biraz kendine geldi dene derim inşallah faydası olur
doktorada götür canım ihmal etme inşallaha birşeyi yoktur

nidacım maşallah ilaydaya allah nazarlardan saklasınnnnn

canım geçmiş olsunnn bu kusma işi nezleden sonra çok oluyodu çağatay da
inş bişeciği yoktur sarı kuşunnn

saadetçim çağatay 40 gümlükken geçirmişti aynı enfeksiyondan mikrop kapmıştı bağırsaklarından 10 gün antibiyotiktan sonra geçti
bizim dr evde ellerini ii yıkamayan birinden kapmıştır evde yaşlı varmı dedi
yani gram negatif mikrobu yani tuvaletten sonra ellerini biri ii yıkamazsa oluyo korkulcak bişe değil hemencecik geçer antibiyotikle çok çok geçmiş olsunn

bizde dün dr dan geldik çağatay bu ay 700 gr almış 6700 olmuş boyuda 69 cm olmuş böle işte
herşeyi yerinde şükürrr
ben dr una kaşıkla bişey yemek için çok hevesli biz yemek yerken ağzını şapırdatıyo dedim oda meyve sularına başla yavaş yavaş dedi hem kabızzlığa ii gelir dedi
demir damlasını kakası düzene girene kadar kesebilirmişiz
ek gıda olarak bi ay sadece meyve suyu ve püresi vericem
6ncı ayda geçicez çorbalar muhallebiye falan şu an herşey yolunda şükür
kızlar benim oğlum yerde emekleyebiliyo poposunu iitttiriyo kollar geride kalıyo sonra onları çekip tekrar kendini iittiriyo kelebek yüzme gibi
sırt üsütyken yüz üstü yüz üstüyken sırt üstü dönebiliyo
bi de çenesi çok düşük maşallah anası gibi
bıdır bıdır hüç durmuyo
da de ba ınne diyo maşallah sübhanallah
ama kilo alamıyo bu hareketlerden dolayı
gündüzleri 2.5 3 saatte bi 10 dk emiyo geceleri2 saatte bi 8 9 dk emiyo
alıştım gece kalkmalara kalksın emsin çok mutlu oluyorum şükürler olsun
işte bizden haberler böleeee

kızlar size bişiy sormak istiyorumCADIARZU:uhm:
dogumdan sonra adet gördünüzmü gördüysenizde kaçkere

maaşallah canım haberleriniz güzelmiş
maaşallah bebişine Allah nazardan saklasın
ama kilo alımı güzelmiş canım az alıyo diye üzülme benimki 200 300gr alıyor bir ayda yani
birde emzirme sürelerini artır canım yannış anlamdıysam 10ar dk felan emziriyormuşsun senin bebişinin şimdi 20 dk kayla 1saat arası emmesi lazım

semos masallah kuzuna, benim dr buyudukce emme suresi azalir demisti, gercekten de biz de oyle oldu ilk baslarda 30 dk emen cocuk simdi 5-6 dk emiyor, daha hizli cekebildikleri icin buyudukce boyle olurmus

canım geçmiş olsun
dr dan gelince bizide haberdar et
öpüyoruz sarı civciv i

semoşum maşallah çatoya
hareketindendir kilo çok almaması
hiç durmuyorlar ki bu yaramazlar

ılk adetimi oldum kızlar ama çok yoğun geliyor hiç böyle olmazdı.

Benim oğlumda yarım dönüyor hiç takmıyorum açıkcası, birde arkadaşlar bebeğe tembel vs.. demeyin çocuk hissediyormuş.
Dün bir makalede okudum, bebeğin yapabileceklerinden fazlasını beklemek anneyi üzerken bebekde bunu hissedip üzülürmüş. Her çocuğun gelişimi farklı kısyaslamayalım.

benimde senin tersine çok az bir leke geldi
neden öyle oldumki acaba

herkese selam..yağmur hanım elma kayısı suyunu içti yarım çay bardağı şimdi uyuyorr.kızalr bağırsaklar hemen harekete geçiyor,elma suyu ve kayısı suyu..
ben 5.reglimi bekliyorum cnm.1 hafta sonra olmam gerekiyor.doğumdan hemen sonra oldum ben regl.
benim kızımda sağa sola dönüyor ama yüzüstü çevirdiğimde sırtüstü dönmüyor.olur hepsi zamanla takmamak lazım.sema maşallah çağataya bizde ince uzunuz,sağlıklı olsunlarda..
hava yağmurlu burda,dışarı çıkmayı düşünüyodum,bakalım belki hava açarsa çıkarız yağmurla.
bizden bölee görüşrüz şimdilik hoşçakalın...

Herkeze hayırlı ve bol neşeli günler.biraz bakayım dedim ne var ne yok çok işim var çok.iş eş ev çocuk derken haftalar çok hızlı geçiyor .
Akşamda misafirim var .

geçmiş olsun binnurcum işallah zehranın bişeyi yoktur.
nasıl çarptı elektirik

maşallah çağatay beye kocaman olmuş.bizimkide buaralar çok hareketli yüz üstü dönüyo sıkılınca sırt üstü dönüyo.popoyu kaldıra kaldıra gidiyo ama eller arkada kalıyo çok komik ya.kocaman oldular
ben 2. yi oldum canım gayet normaldi.dogum yapmadan önceki gibi yogunluğu süresi.

afiyet olsun yağmur hanıma.
ilkecim cam rendede rendeliyosun demi bende başlamak istiyorum artık.

afiyet olsun yağmur hanıma.
ilkecim cam rendede rendeliyosun demi bende başlamak istiyorum artık.[/QUOTE]

ewt cnm aynen öle yapıorum ama milupanında var organik kayısı elma çeşitleri..
baktım içince c vitamini var sadece katkı maddesi yok ondanda alabiliriz.
dışarda falan ii olur.

herkese selmalar kızlar.. geçmişe bakamdım.. sadece bu sayfayı okudum.. semoşş maşh çato beye.. benim kıda artık en fazla5 dk emiyor ya:/mümkünü yok almıyor bidaha.. sütüm azaldı iyiyceiadetimi oldum 5,5 ay aradan sonra.. binnur çok geçmiş olsun canım.. sadetçim iremdemi hasta.. geçmiş oslun hasta bebelere..
herkese günaydınalr..

cnm tembel deme bebişine her bebek farklıdır ...
benim kızımda yarım dönüyor sağ ve sol olmak üzere..yüz üstü yatırdığımda da ayaklarıyla kendini ittiriyo..kafayıda yere bastırarrak az az emekliyor.ama eller sabitt...ayağa kaldırıp tuttuğumda yürüme hevesinde adım atabiliyor..kucağıda çok şükür bilmiyo..yata yata büyüyo :)

canım iremde kuusyordu yazmıştım bağırsık enfeksiyonu olmuşş..
bi götürün bakalaım doktora inş önmeli bşy yoktur sanada çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun cnm sanada allah korumuş..

sğl semeoşum ..o kaar da temizliğe dikkat ediyoruz ama sakındıkça oluyoo galiba..
maşallah çatoya..

ben hiç olmadım ne zman olcam bekliyorum bakalım..şişliğimde yok hiçç..

merhaba herkese..
güzel bir dinliyorumm..
iroşa meyve suyu içirip geliyorumm

Son düzenleme:
bütün hasta bebeklere gecmiş olsun binnur senin kız üşütmüş galiba keşke evde ıhlamur falan verseydin azda olsa ii gelirdi

damadıma maşallahhhhh bu ay ii almış dr umuz bana bu aydan sonra kilo alımı düşecek demişti çünkü boyuda selvi

işte tam defneme göre :) kudurukluguda benzio :)

bizimki dede aga b unu babasına dedi farzediyoruz :) dio

elinden tutunca bi odanın basından öbür ucuna kadar yürüyo

emeklio zaten biliosunuz dönüo evin içini 180 derece yapıo resmen maşallahhhh hareketylimi hareketli oynak mı oynak zilli mi zilli bi kız allah bütün bebekleri anne babasına bağışlasın darısı da defnemin basına yavruuuuuum cok seviyorum kuzumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…